Apteekkikosmetiikka, Aurinkovoiteet, Beauty Blender, Bory, CC-voiteet, Deodorantit, Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Garnier, Hurraw!, Huulivoiteet, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Kiehl's, La Roche-Posay, Logona, Loppuneet, Lumene, Meikit, Meikkipohjat, Meikkivoiteet, Misellivedet, Seerumit, Siveltimet, Skin Blossom, V10 Plus, Vartalovoiteet, Vaseline

Elokuun loppuneet

elokuun-loppuneet-01

Kuukausi kerrallaan! Enköhän vuoden loppuun mennessä ole taas ihan ajan tasalla.. :) Elokuussa loppui paljon todella hyviä tuotteita.

elokuun-loppuneet-02

Bory Aqua Calming Cream (70g) / postaus / Tämä cream oli hyvin jännä geelihybridi, joka muuttui iholla vedeksi. En oikeen päässyt samalle aaltopituudelle, mutta olihan tämä ihanan raikas yövoide kesällä. 4/5
V 10 Plus Ceramide Serum (näyte 10ml) / Nappasin tämän vajaan näytepullon vaihtarikasasta. Kokeilusta riitti noin viikoksi, mutta sen perusteella tykkäsin! Koostumus oli paljon paksumpi ja geelimäisempi, kun olin kuvitellut näiden olevan ihan vesimäisiä. 4/5

elokuun-loppuneet-03

Skin Blossom Gentle Face Wash (150ml) / postaus / Ihana puhdistusgeeli! Olen selvästi löytänyt putsarityyppini ja se on luonnonkosmetiikan luirut geeliputsarit. :D Tämä vaahtoaa kevyen pehmeästi, eikä kuivata. Mieto, vehreä tuoksu. Ja kerrankin pumppu, joka annostelee sopivan vähän! Yksi pumppaus on pieni pisara, mutta se riittää hyvin koko kasvoille. Loistava hinta-laatu-suhde. Siippakin tykkäsi! 5/5
Dr. Hauschka Facial Toner (100ml) / postaus / Ihana yrttinen sumupilvi. Tykkäsin paljon ja uusi pullo odottelee kaapissa! 5/5

elokuun-loppuneet-04

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser (190ml) / postaus / Taas yksi tämmöinen miehen käyttämänä. Meidän talous on tyhjentänyt näitä varmaan jo yli kymmenen. ”Mä itseasiassa lopetin rasvaamisen kun se suihke loppui. Kaikki muu on niin paljon vaivalloisempaa.” Totuus tulee miehen suusta. On nämä omastakin mielestä aika käteviä. 5/5
Logona Energy Lemon & Ginger Body Lotion (200ml) / Tuoksu oli ihana, mutten muuten oikeen tykännyt. Voide tuntui jotenkin halvalta, kun se pyöri pitkään iholla valkoisena, eikä lopulta edes kosteuttanut tarpeeksi. 2/5

elokuun-loppuneet-05

Kiehl’s Superbly Efficient Anti-Perspirant & Deodorant Cream (50ml) / postaus / Jokaisen kuivaihoisen pitäisi kokeilla tätä dödöä. Ehdoton valinta talveksi, eikä kainaloiden iho ole millään muulla tuottella yhtä hyvässä kunnossa. Tuubi kestää käytössä puolisen vuotta eli on myös hyvin riittoisaa. Tämä taisi olla kolmas käyttämäni. 5/5
La Roche-Posay Anthelios XL Stick SPF50+ (9g) / postaus / Tosi näppärä puikko suojaamaan tatuoinnit auringolta! Ostin uuden samanlaisen. 5/5

elokuun-loppuneet-06

Garnier Micellar Clensing Wipes (25kpl) / postaus / Hyviä, kosteita liinoja! Käytän mielellään lisää, kun on reissussa tai mökillä tms. 4/5
Hurraw! Earl Grey Lip Balm (4.3g) / postaus / Ekohuulirasvoista Hurraw! on suosikkini. Rasva liukuu ja sulaa huulille tosi helposti sekä kosteuttaa hyvin. Kokonaan en ole Carmexista pystynyt luopumaan, mutta käytän näitä aina vaan enemmän. Nyt vuorossa on papaija-ananas. Tämä loppunut teerasva tuoksui juuri sille mitä nimikin sanoo. 4/5

elokuun-loppuneet-07

Lumene CC Meikkivoide, light (30ml) / Yksi parhaista meikkipohjista. Tämä oli toinen tai kolmas tuubi ja ostan todellakin lisää. 5/5
Beautyblender / postaus, toinen / Käytin sientä pitkään, vaikka se oli lähes halki (varokaa kynsiä, kun pesette munaa). Nyt se kuitenkin halkesi lopullisesti ja lähti murenemaan. 5/5

BB, La Roche-Posay, Logona ja Skin Blossom saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply JonnaH. perjantai 21. lokakuun 2016 at 10:24

    Hauschkan kasvoveden kuvailuu sopii kyllä hyvin tuo sumupilvi-kuvaus, siinä taitaa olla kaikista hienoin suihke, mitä missään kasvoille suihkutettavissa tuotteissa.

    • Reply Myy lauantai 22. lokakuun 2016 at 23:44

      Sama! Voi kunpa kaikki suihkepullot olisi samanlaisia :) Siirryin Madaran nokkossuihkeeseen ja se on ihan pelästyttävä Hauschkan jälkeen!

    Leave a Reply