Dermosil, Ihonhoito, Kasvovedet

Dermosil Vitamin E Kasvovesi

Dermosil-Vitamin-E-Facial-Toning-Lotion-01

Dermosilin e-vitamiinisarjan kasvovesi on loistava edullinen löytö kuivalle iholle. Paksun tekstuurin omaava vaaleanpunainen (!) neste on pehmoista, turvallista ja rauhoittavaa. Se tuntuu hyvältä kiristelevällä iholla. Kasvovedessä on sama mieto tuoksu kuin muissakin sarjan tuotteissa. Tuoksu on neutraali ja raikas, mutta en jostain syystä pidä siitä. Se ei onneksi millään tavalla häirinnyt käyttöä. Pullo kehoittaa levittämään kasvoveden vanulapulla, mutta koostumus sallii hyvin myös levityksen sormin, jolloin sekaan voi tiputella kasvoöljyä. :)

Dermosil-Vitamin-E-Facial-Toning-Lotion-02

Flippikorkki toimii tässä tuotteessa paljon paremmin kuin kasvoöljyssä. Sen saa avattua yhdellä kädellä, eikä se sotke. Mattapintainen pullo, musta korkki ja simppelisti asetellut tekstit saa pullon näyttämään huomattavasti paremmalta mitä moni muu saman hintaluokan tuote näyttää.

Dermosil-Vitamin-E-Facial-Toning-Lotion-INCI

INCI. 250ml pullo maksaa vain 4,90€. Suomalaisen Dermosilin tuotteita pystyy ostamaan ainoastaan heidän omasta nettikaupasta, joten hinnat pysyy kohtuullisina.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi maanantai 13. huhtikuun 2015 at 15:25

  Pitääpä muistaa tämä ensi kerralla, kun tilaan tuolta. Paksu koostumus on suosikkini kasvovesissä :)

  • Reply Myy maanantai 13. huhtikuun 2015 at 18:16

   Kuin myös! :) Tässä on hinta-laatu-suhde kohdillaan.

 • Reply Helmi maanantai 13. huhtikuun 2015 at 17:03

  En itsekään pidä sarjan tuoksusta koska se on jotenkin…no, mummomainen. Tässä kasvovedessä se ei onneksi ole yhtä vahva kuin joissain muissa sarjan tuotteissa. Flippikorkki on kyllä kätevä mutta pidemmässä käytössä möhnääntyi ja meni epäsiistiksi.

  • Reply Myy maanantai 13. huhtikuun 2015 at 18:17

   Olisi edes sellainen ihana tunkkaisen mummoinen kukkaistuoksu. :D Mutta joo, esim. vartalovoiteessa se tuoksu oli paljon selvempi.

 • Reply Liisa maanantai 13. huhtikuun 2015 at 19:20

  Mä olen kokeillut tätä joskus anopilta, ja en kyllä tykännyt yhtään. Mutta eihän tämä olekaan mun iholle tehty :D Se on liian paksua ja ääh. Not for meeee! :)

  • Reply Myy tiistai 14. huhtikuun 2015 at 21:17

   Joo tää taitaa olla enempi meille korpuille. :D

 • Reply Mia / Beauty Highlights maanantai 13. huhtikuun 2015 at 20:59

  Onko kauhean noloa (kosmetiikkahulluna) tunnustaa, etten mä ole muistaakseni ikinä kokeillut Dermosililtä mitään :D Jotenkin vaan ei ole vielä kiinnostus tarpeeksi herännyt. Kasvovesiä olen kyllä kokeillut varmaan toistasataa. En voisi olla päivääkään ilman kasvovettä! ;) Ihan ehdoton tuote ihonhoidossa :)

  • Reply Myy tiistai 14. huhtikuun 2015 at 21:19

   Se on ihan ymmärrettävää, koska noi postimyyntihommat on mitä on. :) En itse ole esim. kokeillut ikinä mitään Oriflamelta. Dermosilin löysin sattumalta, kun yksi atoopikkotuttu suositteli sitä joskus vuosituhannen alkupuolella.

 • Reply Höh perjantai 17. huhtikuun 2015 at 13:31

  Mutta miksi silikonia? :(

  • Reply Myy tiistai 21. huhtikuun 2015 at 23:40

   Varmaan tuomassa miellyttävän liukuvaa koostumusta. Mutta onhan se kasvovedessä tietyllä tapaa ”turha” aines. :)

  Leave a Reply