Yleinen

Hullu syksy

Tää syksy on ollut ankea, ainakin mun terveyden kannalta. Olen ollut töissä, kipeänä, töissä, kipeänä, töissä.. Ja jossain välissä myös kipeänä töissä. Sain juuri antibioottikuurin syötyä ja toivottavasti kipeilyrumba olisi ohi tältä talvelta! D-vitamiinia olen syönyt jo elokuusta lähtien, mutta ei näemmä auttanut koko osaston kaataviin flunssa-aaltoihin..

Hullusta syksystä Hulluihin Päiviin! Mukaan tarttui kasa kosmetiikkaa ja kahdet kengät (oli tietysti pakko saada sekä Vagabondin saappaat että nilkkurit).

Miehelle pari Tommyn dödöä, mulle Biothermin Deo Pure ja Kenzon L’Eau Par Kenzo. BM:n Gel 28 -seerumin hankkimista olin miettinyt jo aikaisemmin, joten se oli haettava (ja pääsi heti käyttöön). Dr. Hauschkan Ruusuvoide oli heräteostos, joka tulee kyllä tarpeeseen ihon imiessä rasvaa kuin sieni. Paul Mitchellin ExtraBody -shampoo kaappiin odottaamaan, koska ihan kohta shampoovarastot on käytetty loppuun. Innostuin pitkästä aikaa aerosolilakoista, joten parit Tigin Masterpiecet. Ja vielä Miehelle L’Orealin rasvaa.

Yllättävän maltillisena pysyi ostelu. Yhtään vaatettakaan en itselleni hankkinut, Miehelle muutaman.

Ai niin! Suuri kiitos kaikille teille, jotka olette antaneet minulle ihania blogipalkintoja. :) Olen huono jakamaan niitä eteenpäin, mutta se ei tarkoita ettenkö niitä arvostaisi! Varsinkin, kun on ollut taas hiljaista..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Panda maanantai 25. lokakuun 2010 at 19:28

    Tigin Masterpiece on oma tämän hetkinen hiuslakkasuosikkini :). Ihanan kevyt, mutta pitävä ja miellyttävän kevyen tuoksuinen.

  • Reply kiukkupussi maanantai 25. lokakuun 2010 at 20:52

    Se tuoksuu ihan samalta kuin se keltainen tyhmien blondien hoitoaine!

  • Leave a Reply