Aasialainen kosmetiikka, BB-voiteet, COSRX, Holika Holika, Ihonhoito, Jalkavoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Meikit, Meikkipohjat, Öljyt, Primerit, Seerumit, Skin79

Ihania korealaisuutuuksia elevenillä!

Olen ollut todella innoissani, kun elevenille on pikkuhiljaa tupsahdellut uusia korealaisia merkkejä! Poimin teille muutamia tärppejä ja omia suosikkejani. :)

COSRX oli itsellenikin vieras merkki. Laadukkaissa tuotteissa pyritään maksimaaliseen hoitotehoon minimaalisella ihoärsytyksellä. Yksinkertaiset pakkaukset miellyttää ainakin omaa silmää. Sain testiin superkosteuttavan hunajaisen yönaamion. Siitä kunnolla lisää tekeillä olevassa suuressa yönaamiovertailussa, mutta pakko todeta, että naamiosta 85% on propolisuutetta! Ohut ja raikas koostumus ei ole yhtään tahmea, joten tämä on hitti nyt kesällä. Tilasin itse testiin hyaluronihappo-hoitonesteen, jossa on pohjana tavallisen veden sijaan tyrnivettä. Hieman geelimäinen neste levittyy superliukkaasti iholle ja on siis tarkoitettu tuomaan lisäkosteutta seerumin alle. Ainakin nämä kaksi COSRX:n tuotetta on hyvin miedon tuoksuisia. Merkin BHA- ja AHA-tuotteet on kovassa huudossa, joten pitänee tutustua niihinkin.

Skin79 on tunnettu erityisesti loistavista meikkipohjista. Pähkäilin pitkään minkä merkin BB-voiteista tilaisin ja päädyin etanaversioon, joka ei itseasiassa edes kuulunut Orginal B.B -sarjaan (siinä on normaalista rasvoittuvalle iholle pinkki tai oranssi ja normaalista kuivalle iholle violetti tai kulta). No, tämä etana-BB toimii mun kuivalla iholla loistavasti ja näyttää törkeen hyvältä. Suojakertoimet vaihtelee SPF30 ja SPF50 välillä BB-voiteesta riippuen (mun etanassa on SPF50).

Sain testiin myös kasan kangasnaamioita. Veikeissä eläinmaskeissa panda sisältää niasiinia eli B3:sta (kirkastaa), kissa sisältää aloeta & teepuuta (rauhoittaa) ja apina sisältää hyaluronihappoa (syväkosteuttaa). :) Haluan nostaa esille myös tuon hassulta näyttävän molskahdusmaskin, koska se on täysin säilöntäaineeton! Siinä on kosteuttava neste omassa taskussa ja kuivana pakattu naamiokangas toisessa taskussa. Pakkausta rullataan, jolloin neste vapautuu ja imeytyy naamioon (joka on toki käytettävä sitten heti). Kätsää!

Holika Holika on leikkisistä pakkauksista tunnettu vanha toveri. Holikalta löytyy ehdottomasti parhaat kuorintasukat mitä tässä taloudessa on testattu ja tilasinkin heti miehelle sellaiset. Omat jalkapöytätatuoinnit on jo reilun vuoden vanhat, mutta en silti vieläkään uskalla sukkakuoria omia kinttujani, joten tilasin itselleni pelkät hoitosukat (nämä on kuin sheetmask jaloille!). Myös Holikalta löytyy sööttejä eläinmaskeja. Tämän kisun lisäksi on mm. mopsi ja panda. Näihin eläinnaamoihin painetut kurtut ja värivirheet muuten häviää naamion vaikutusaikana. :D

Holikalta tilasin testiin jännän kolmen sekunnin starttituotteen, joka on hoitonesteen alla käytettävä extratehotuote. En ole ennen kokeillut tälläisiä, mutta mitä kuivaihoinen ei tekisi kosteuden eteen! Tätä taputellaan iholle heti puhdistuksen jälkeen ja päälle tulee hoitoneste, seerumi yms. Tämä on hitusen paksumpaa kuin pelkkä neste ja tuoksuu pehmeän raikkaalta. Starttinesteitä löytyy tosiaan tämä sininen Hyaluronic Acid kosteusköyhälle iholle, pinkki Collagen aikuiselle iholle ja oranssi Vita Complex epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

Sen lisäksi tilasin kosteuttavaa puhdistusöljyä. Tämä ei pohjaudu pelkkiin luonnonöljyihin, mutta pohjassa on oliiviöljyn lisäksi kookoksesta saatavia dekanoyyli- ja oktanoyylisekatriglyseridejä (just niitä). Tässä on myös muutamia kukkaöljyjä ja -uutteita. En ole vielä korkannut öljyä, mutta ainakin pullokoko on runsas ja tuoksu pehmoinen. Meikkipohjista olen käyttänyt aikaisemmin Holikalta loistavaa tyyny-BB-voidetta ja nyt tilasin kauniin primerin, jossa on vihreitä, persikkaisia ja violetteja palluroita sekaisin. En ole vielä ehtinyt testaamaan kasvoille asti, mutta kädellä tämä on enemmänkin ohut ja liukkaahko kosteuttaja kuin mikään silikoninen jankkimainen silottaja. Ainakin kämmenselkä jää heleäksi, tasasävyiseksi ja pehmeän kosteaksi. Palaan asiaan, kun olen saanut tätä kasvoille asti. Oli tarkoitus tehdä niin eilen, mutta onneksi tajusin ennen levittämistä, että olen menossa työpäivän jälkeen pomppimaan trampoliinipuistoon ja sen jälkeen syömään ulos. Siinä tilanteessa naamaan voi laittaa vain luottoprimeria. :D

Jotain Holikan suosiosta kertoo, että moni näistä vinkkaamistani tuotteista on tilapäisesti loppu. Lisää pitäisi kuitenkin olla tulossa! <3

Antakaas palaa teidän tuotesuosikit näiltä merkeiltä, hep!

COSRX naamio ja Skin79 sheetmaskit saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply SariBP keskiviikko 21. kesäkuun 2017 at 07:53

  Erinomainen koonti:) Kiva, että Suomessa toimivat verkkokaupat alkavat entistä enemmän tuoda korealaista kosmetiikkaa esille. Muut merkit ovatkin jollain tavalla tuttuja, mutta COSRX-merkistä olen vain lukenut. Tyylikkään näköisiä puteleita:)

  • Reply Myy keskiviikko 21. kesäkuun 2017 at 09:16

   Kiitos! Olen ihan samaa mieltä :) Niin kiva, ettei tartte enää pelkästään seikkailla eBayssa ja arpoa, että mikähän myyjä olisi luotettava.

 • Reply Nanna/KultainenKynsilakka keskiviikko 21. kesäkuun 2017 at 14:38

  Ai hyvänen aika et on ihana läjä erilaisia juttuja! En oo näistäkään tuotteista ees suurimmasta osasta kuullu O.O Nuo ”starttinesteet” alko kiinnostaa täälläki!

 • Reply Minttu perjantai 23. kesäkuun 2017 at 10:40

  Cosrxiltä oma lemppari tähän mennessä Oil-Free Ultra Moisturizing Lotion, ihan huippu, varsinkin rasvoittuvalle mutta kosteusköyhälle iholle. Myös cosrxn pimple patchit on ihan hyviä. Tuo hunajanaamio kiinnnostaisi hankkia seuraavaksi, samoin jokin AHA tuote.

  Holika holikan wine therapy sleeping mask on ihana! Kirjoittelinkin siitä juuri uudessa blogissani.

 • Reply Mintaliina maanantai 26. kesäkuun 2017 at 07:15

  Baby Foot kuurintasukat ovat huipputehokkaat! Niillä lähti kuivat nahkat myös kantapäistä. Ja mikä parasta päkiässä ollut sitkeä kovettuma hävisi! Käytin siihen jos jonkinlaista laastaria ja raspausta.
  Sukat ovat nerokkaasti suunnitellut, tämän tulee selväksi heti, jos on käyttänyt marketista ostettuja. Sukkien malli on paremmin suunniteltu. Neste on erillisissä pussukoissa, jotka kaadetaan sukkien sisälle niiden ollessa jaloissa. Nestettä oli niin paljon, että jemmasin sukat toista käyttöä varten. Näyttää siltä, että sitä saan odotella vielä tovin, sillä jalat ovat pysyneet kauan aikaa hyvässä kunnossa. Toki lähtötilanne ei ollut katastrofaalinen.
  Käytön jälkeen jalat olivat muutaman päivän liukkaan tuntoiset, kunnes nahka alkoi irtoamaan. Kesiminen tapahtui lyhyemmässä ajassa verrattuna ”suomi-versioon”.

 • Reply pauliina sunnuntai 2. heinäkuun 2017 at 18:54

  pakko vinkata tästä korealaisesta nettikaupasta, jossa on paljon merkkejä, nopea toimitus, ei postikuluja…
  https://cosmetic-love.com/
  lisäksi tarjolla paljon näytteitä edulliseen hintaan, niin voi testailla esim meikkivoiteen sävyjä ennen täysikokoiseen tuotteeseen sijoittamista. hinnat luonnollisesti edullisemmat kuin suomesta ostaessa, ja tarjouksia on usein!
  lämmin suositus :)

 • Leave a Reply