Dermosil, Vartalovoiteet

Dermosil Oat Body Milk

Dermosilin kauravartalomaito on kompakti 325 millinen pönikkä kevyttä kosteuttajaa. Nimestä päätellen olisin voinut säästää pullon kesäksi, mutta päässä ei ihan raksuttanut korkatessani tätä syksyllä..

Koostumus on tosiaan nimensä mukaisesti ohut ja maitomainen. Toimi kuivaihoisella mainiosti seerumin kaltaisena lisäkosteuttajana paksumman vartalovoin alla. Kaadoin tosin pulloon reilulla kädellä monoi-öljyä, kun yritin alkuun käyttää tätä yksinään. ;)

Pullo on matalana ja paksuna kätevän kokoinen, eikä sitä uskoisi yli kolmen desin vetoiseksi. Pumppu ei kuitenkaan pullon muodon takia pelittänyt loppuun asti, vaan pohjalle jäi parin sentin verran emulsiota mihin pumpun varsi ei ylettänyt. Halusin käyttää kaiken, joten loput tuli kaadettua kämmenelle. Ei kovin käytännöllistä.

INCI itsessään on ihan jees. Taitaa vaan veden osuus olla iso.

Yritin mennä etsimään hintatietoja Dermosilin sivuilta, mutta eihän tätä tietenkään myydä enää. Hupsis! Kuvat oli jo otettu ja teksti kirjoitettu, joten postasin tämän siitä huolimatta. Jos jollain vaikka sattuisi pyörimään tämmöinen vielä kaapissa..

Hyvää naistenpäivää! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Flicka perjantai 8. maaliskuun 2013 at 10:59

  Onpa kaunis pullo! Ihan vain tuon lintusen takia olisin voinut kotiuttaa tämän seuraavan dermotilauksen yhteydessä.

  Aurinkoista naistenpäivää!

  • Reply Myy perjantai 8. maaliskuun 2013 at 18:17

   Lintunen on kyllä sievä :)

  Leave a Reply