Bare Minerals, Body Shop, Duroy, GHD, Leighton Denny, Meikkisiveltimet, The Mason Pearson, Tweezerman

Nyt käytössä, loppusälä eli apuvälineet

Siveltimiä on tällä hetkellä aivan liian vähän, vaikka näilläkin (ehkä joku) pärjäisi. Minä hädintuskin. Jouduin juuri heittämään kasan huonokuntoisia pois.


Vasemmalta: Duroyn meikkivoidesivellin, Body Shopin poskipunasivellin ja Bare Mineralsin Max cover concealer, Flawless face sekä Full coverage kabuki. Ensimmäinen mainittu ei tosiaan sovi siihen mihin pitäisi, joten käytän kasvonaamioille. Kaikki muut loistavia.


Vasemmalta: Dyroyn kulmasivellin, Body Shopin luomivärisivellin, nimetön aplikaattori, Body Shopin ikivanhat rajauksenpehmennin ja huulipunasivellin sekä Estee Lauderin minikokoinen huulipunasivellin (mahtuu mihin tahansa meikkipussiin). Tuo rajauksenpehmennin on muuten kätevä, jos haluaa tehdä luomivärillä voimakkaan rajauksen.

Joku kauhistunut varmaan huomasi, että minulla ei ole häivytyssivellintä? Ei niin. Ja kyllä, pitäisi hankkia. Tähän asti olen pärjännyt sormillani. Pitäisi myös hankkia aplikaattori vaihdettavilla päillä.


Parit terottimet Body Shopista. Saa olla mystisen mallinen kynä, jos joku näistä kolmesta kokovaihtoehdosta ei toimi.


Tweezermanin Mini-Slantit on parhaat pinsetit mitä voi löytää. Aikaisemmin käytin linkkuveitsen mukana tulevia minipinsettejä, jotka pääsee helposti kakkossijalle. Enkä silti uskalla kokonaan niistä luopua.


Leighton Denny –lasiviila. Pysyy (toivottavasti) ehjänä kätevässä kotelossa.


Dennylta myös muovinen appelsiinipuutikku. ;) Hieman kestävämpi.


Tweezermanin Nail Block on niin paljon kätevämmän mallinen kuin perusviilan muotoinen bufferi. Varsinkin kiillotus on tällä superhelppoa! Lisäpojot siitä, että kaksi neljästä puolesta on kiillotuspintoja. Niitä kuitenkin tarvitsee eniten.


GHD:n suoristusraudan pitäisi löytyä joka kodista. Tästä on turha sanoa mitään muuta.


Vaikka kuinka Tangle Teezeria kehutaan, niin minä en siihen lähde. The Mason Pearson valmistaa yksinkertaisesti loistavia hiusharjoja. Tässä suht pienessä yksilössä on nylonpiikit harjaksilla. Tämä selvittää, harjaa, tupeeraa ja silottaa. Jos tällä saa silkkiset koirien turkit selviksi, niin myös minun hiukseni. Suosittelen! Pahoittelut hiuksista harjassa. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply