Deodorantit, HG, Kiehl's

HG: Kiehl’s Superbly Efficient Anti-Perspirant & Deodorant Cream

Tässä kolmas dödö, joka on pystynyt nousemaan HG-listalle. Aikaisemmin sinne on päässyt Clarins ja Louis Widmer. Kiitos vaan vinkistä Sannille, en olisi ikinä osannut tarttua voidemaiseen tuotteeseen (saati hajuttomaan)!

Valkoinen antiperspiranttivoide levittyy pehmeästi. Miellyttävintä se on levittää sormin, mutta en niin tykkää saippualla hinkkailla tuotetta irti sormista, joten tuubin annostelupää toimii myös levittämisapuna. Valkoisuus häviää iholla ja kainalot näyttää siltä kuin niissä ei olisi mitään. Tämä pätee myös tuntuun, ihan mielettömän hyvä fiilis! Voide on myös selkeästi hoitavampi kuin nestemäiset roll-onit. Kainaloni ei ole ikinä ollut näin kutisemattomat ja hyväkuntoiset. Puolentoista kuukauden aikana pariin otteeseen mustaan paitaan on pukiessa tarttunut hieman vaaleaa, mutta ei pahasti. Veikkaisin, että olen niillä kerroilla annostellut tuotetta liikaa.

Pelkäsin alkuun kovasti tuoksun – tai lähinnä sen puutteen – puolesta. Tuote on oikeasti tuoksuton, edes minun hämmentäviä hajuja esiin taikova nokka ei saa siitä mitään irti. Kainalot ei kuitenkaan missään vaiheessa päivää ala tuoksahtamaan tunkkaisille, vaan pysyvät kuivina ja täysin hajuttomina. Kertaakaan Kiehl’s ei ole pettänyt.

Olen todella häkeltynyt tästä ja tuote saa täyden kympin. Pienen varauksellisen kysymysmerkin jätän sen suhteen, että olen käyttänyt tätä vain talvella. Kesällä hikoilee hieman enemmän. Ja kuten Sanni jo vinkkasi, voidedeo on reissaajan unelma. Senkun vaan puristaa pieneen purkkiin sopivan nokareen mukaan. :)

Kiehl’sin tuotteita saa Suomessa heidän omasta liikkeestään Galleria Esplanadista tai Isosta Omenasta sekä Helsingin keskustan Stockmannilta, josta tuotteita voi varmasti tilata muihin toimipisteisiin. Stokkalla tämä 50ml tuubi maksoi muistaakseni noin 15 euroa. Puolentoista kuukauden käytöllä tuubista on kulunut noin kolmannes tai vähän yli.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ilona lauantai 1. maaliskuun 2014 at 23:04

  Okei, voidemainen dödö on mulle aivan uusi juttu! Kuulostaa kyllä varsin lupaavalta- ehkä tätä pitää uskaltautua kokeilemaan!

  • Reply Myy lauantai 1. maaliskuun 2014 at 23:11

   Jos voiteeseen uskaltaa tarttua, niin kannattaa valita tämä. :) Jotenkin ajatus rasvasta kainalossa tuntuu hassulta, mutta ei se olekaan outoa.

 • Reply wanunen lauantai 1. maaliskuun 2014 at 23:38

  Kuulostaapa hyvältä, täytynee kokeilla. Isossa Omenassa Espoossa on myös Kiehl’s :)

  • Reply Myy lauantai 1. maaliskuun 2014 at 23:56

   Hei hyvä tietää, lisään sen tekstiin! :) Kiehl’sin sivujen mukaan Suomessa ei ole mitään, jos laitoin vain ne mitkä tiedän..

 • Reply Jonna H. sunnuntai 2. maaliskuun 2014 at 12:00

  Mielenkiintoiselta kuullostaa! Batsin sinikorkkinen dödöhän on myös voidemaista ja sitä olen joskus käyttänyt. Joten tällainen voidemainen ei ole ihan vierasta itselle.

 • Leave a Reply