Body Shop, Kasvonaamiot

Body Shop Honey & Oat 3-in-1 Scrub Mask

En muista millon olisin viimeksi saanut naamiopurkin tyhjäksi. Tätä Body Shopin Hunaja-Kaura -naamiota mainostetaan syväpuhdistavaksi, pehmentäväksi ja kosteuttavaksi, ja sen pitäisi sopia normaalille tai kuivalle iholle. Naamio oli ”ihan kiva”, jonka takia taisi jäädä harvemmalle käytölle. Pitäisi uskoa, että monta ominaisuutta samassa tuotteessa ei vaan voi toimia täydellisesti. :) Kuorinnaksi tämä oli makuuni liian lempeä, koska kuorivat muruset olivat todella pehmeitä. Hellävarainen kyllä, mutta kun haluan kuoria ihoni, niin haluan kuoria sen kunnolla. Naamiona tämä kosteutti ja pehmensi, mutta ei mitenkään ihmeellisesti.

Levitin yleensä tätä kasvoille siveltimellä tuhdin kerroksen ja annoin olla 10-20 minuutin ajan. Kastelin sormeni ja hieroin naamiota kasvoihin, jotta kuorivasta ominaisuudesta saisi hieman irti. Lopuksi poistin naamion kasvoilta Sensain liinalla, jota ehdottomasti suosittelen tämän naamion poistamiseen. Naamion rouhea koostumus on sotkuista huuhtoa iholta ja siinä saa vaan hiusrajan täyteen murusia. Yleensä levitin tämän jälkeen kasvoille vielä kosteuttavan naamion, joka kertoo jotain tuotteen tehosta..

Tässä vielä inci. Aikamoinen määrä ainesosia! Koostumus tuntuu ja näyttää niin kotitekoiselle, että ei heti uskoisi. Hintaa purkilla on viitisentoista euroa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply