Alima Pure, Deodorantit, Ekokosmetiikka, Evolve, Huulikiillot, Huulivoiteet, Itseruskettavat, Jolie Box, Neal's Yard Remedies, Ripsivärit, Terre d'Oc, Vartalovoiteet, Zuii

Tammikuun Jolie Box

Boksi on täällä taas! Tammikuun boksissa keskityttiin tuotteisiin, joita Joliesta kysytään päivittäin.

Neal’s Yard Remedies Peppermint & Lime Deodorant (50ml) – Kokeilen alumiinitonta dödöä mielelläni, mutta harvoin ostan niitä, koska haluaisin kainaloiden olevan hyvän tuoksun lisäksi kuivat. Noin muuten olen suht helppoa dödötyyppiä, mutta joskus on kausia kun mikään ei toimi. Tosin olen myös todella kriittinen käyttäjä, koska mielestäni dödö on pettänyt, jos kainalot on illalla tunkkaiset kun nuuhkii läheltä. Pääsen samantien testaamaan tätä, kun on sopivasti vapaa viikonloppu. NYR:n dödössä on ihastuttava, raikkaan minttuinen tuoksu, joka on harvinaisen onnistuneesti unisex. Tuoksu ei ole millään tavalla naisellinen tai miehekäs, vaan yksinkertaisesti raikas. Pullo on lasia ja kuula suht pieni, joten pakkaus ei saa pointseja, mutta toivottavasti sisältö toimii. :)

terre d’Oc Moisturizing Argan Body Lotion (50ml) – No JOO, kiinnostaa! Jännä, mutta ei huono tuoksu ja koostumus tuntuu mukavan pehmoiselta. ”A moisturizing, milky and sparkling body care product with argan oil for silky skin.” Sparkling?! Nouu, miksi olette laittaneet tähän hippuja. Kämmenselkätestin perusteella ne on onneksi aika harvassa, mutta silti.. Täysikokoinen tuubi on sellainen hassun söpö molluska.

Evolve Sunless Glow Body Lotion (60ml) – Lisää vartalovoidetta, mutta tämä on (kevyesti) itseruskettava. Ruskettavana ainesosana on erytruloosia, jota esiintyy punaisissa marjoissa. En ole tainnut testata mitään luonnonkosmetiikan itsaria, joten kiva kokeilla! 60ml on ihan hyvä koko vartalotuotteen näytekooksi, kun tästä saa kuitenkin muutamaan otteeseen kokeiltua. Tälle oli hankala löytää jälleenmyyjiä Suomesta. On itsellekin uusi merkki!

Zuii Maxi Lash Mascara (7g) – Luonnonkosmetiikan ripsivärit on vielä hankalampi saada toimiviksi kuin ekodödöt.. Olen hyvin ripsivärinirso ja tarvitsen ehdottomasti vedenkestävän version, jotta taivutukset pysyisi, joten tuoteryhmä on jäänyt itseltäni ihan sivuun. Yhteenkään ekoon WP-ripsiväriin en nimittäin ole törmännyt. Zuiin ripsivärissä on todella hyvältä näyttävä kumiharja ja aivan ihana miedon makea kukkaistuoksu, mutta en kyllä tule tätä kokeilemaan. Ohje kehottaa antamaan ensimmäisen kerroksen kuivua täysin ennen toisen kerroksen levittämistä, jännä!

Alima Pure Lip Tint, petal (3.65g) – Taas Alima Purea! Tällä kertaa sävyttävä huulivoide. Ihan kiva tuote, mutta vähän tylsä, kun edellisessä boksissa tuli juuri Estelle&Thildin sävyttävä huulivoide.. (Eikun se olikin marraskuun boksi ehehee.) Petal on sävynä hyvin neutraali vaalea, sellainen my lips but better. Puikko sulaa mukavasti huulille levittäessä. Tämä sisältää mm. granaattiomenansiemenöljyä, kaakaovoita, jojobaöljyä ja kurpitsansiemenöljyä. Kihelmöi hitusen huulilla, mutta toisaalta mun huulet on nyt pakkasten takia ihan hajalla.

Pussinäytteinä tuli Zuiin meikkivoidetta ja terre d’Ocin kasvovoidetta.

Tammikuussa boksista löytyi siis kolme täysikokoista tuotetta, kaksi reilua näytekokoa ja kaksi pussinäytettä. Laskin boksin arvoksi noin 65 euroa. Boksiahan voi tilata kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jaksona.

Mitä tykkäsitte?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi perjantai 6. tammikuun 2017 at 09:23

  Itse en nyt tullutkaan uusineeksi tilaustani eikä tämä tammikuun boxi vaikuta sellaiselta, että kovasti tätä päätöstäni katuisinkaan; ihan kivalta vaikuttaa, mutta ehkä ihan fiksua välillä yrittää hieman kosmetiikkajemmojansa vajutella :D

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara lauantai 7. tammikuun 2017 at 02:02

  Ei vitsi tää ois ollu niin nappi mulle! Mun suosikit ovat dödö ja ripsari :)

 • Reply Niina lauantai 7. tammikuun 2017 at 11:24

  Täähän on ihan laatuboksi :) Itse en tilaa tällä hetkellä, mut lux boxin tilasin. Jos ei olis niin paljon mitä kulutella, niin tilaisin tätä jatkuvasti. Tuota ripsiväriäkin voisin kokeilla, mutta en odota minäkään luonnonkosmetiikan ripsareilta paljoa.

 • Reply Salla lauantai 7. tammikuun 2017 at 15:20

  Mä olisin tykännyt! Varsinkin tuo iiärrä kiinnostaa (ylläri) ja sitten Terren voide (just koska glitterit :’D). Niin ja huulirasva ja dödö myös eli siis, joo kaikki :D

 • Reply Kaisuli / Siamese Lipstick keskiviikko 11. tammikuun 2017 at 14:32

  Mun Alima oli katki, yhyy! Vinetin siitä kyllä Jolielle, katsotaan mitä vastaavat. Mä koklasin tota Zuiita, ei todellakaan pidä taivutuksia eikä kyllä tee mitään muutakaan. Paitsi värjää ja tuoksuu hyvältä. Ei jatkoon. Dödö oli mieluisa, ja tuo viikunaseerumi! Vartalovoiteesta olin innoissani siihen asti kun kerroit että se kimaltaa. Jaiks.

 • Reply Kepa perjantai 13. tammikuun 2017 at 13:06

  Mulla toi Zuiin ripsari toimii tosi hyvin! Ei paakkuunnu ja erottelee. Mulla kyllä on luonnostaan pitkät ripset jotka ei taivutusta tarttee, joten sen puoleen oikein mainio ripsari ja voisin harkita ostamista. :) Jännitti kyllä kokeilla kun en luonnonkosmetiikan ripsareista positiivista ole lukenut. Aliman huulijuttu myös ihana, pelkäsin että olisi ollu tosi vahva väri. Kyllä taas oli maan mainio boksi, taisi ainoastaan dödö olla floppi. Ei pysy kainalot koko päivää kondiksessa.

 • Leave a Reply