CND, Kynnet, Kynsinauhavoiteet

Liuskottuvat, lohkeilevat kynnet kuntoon?

Kuun vaihteessa alkoi jännä testijakso! Mulla on ihan järkyttävän huonokuntoiset kynnet. Aikoinaan luulin, ettei ne edes kasva. Jossain vaiheessa tajusin kynsien kyllä kasvavan, mutta ne vain murenevat samaa tahtia kuin kasvavat. Että jee! Hommaa ei tietenkään helpoita yhtään se, että käytän käsiä töissä paljon ja työskentely-ympäristö on rutikuiva (tähän pieni hurraahuuto tekstiilipölylle).

CND-RescueRXx-01

Useampi blogikollega on kehunut CND:n keratiini-öljy-seosta, joten eikun testaamaan. RescueRXx lupaa vahvistaa kynsiä jojobaöljyn ja keratiiniproteiinin avulla. Se korjaa liuskottuvia, halkeilevia ja kuivuudesta kärsiviä kynsiä (that’s me) sekä vähentää valkoisia pilkkuja (ei ole ongelma itselläni).

CND-RescueRXx-02

Tuotetta levitetään (lakkaamattomille) kynsille vähintään kahdesti päivässä, neljän viikon ajan. Kuukauden tehojakson jälkeen voi sitten ylläpitää lopputulosta käyttämällä tuotetta esim. kynsien lakkauksen yhteydessä. Pullossa on ihan samanlainen suti kuin kynsilakoissa ja se on hyvin helppo levittää. Öljyseos hierotaan huolella kynsille ja paketin mukaan myös kynsinauhoille, mutta voin jo nyt todeta, että sen suhteen jouduin tekemään muutoksia, kun kynsinauhat lähtivät tikkuuntumaan.

CND-RescueRXx-03

Tässä lähtötilanne (joo musta ei tule mitään kynsibloggaajaa :D). Lyhensin kaikki kynnet ihan nysiksi, koska se pienikin kasvu oli liuskottumien takia ihan haperoa. Normaalitilanteessa etusormi ja keskisormi on kaikista pahimmat. Peukalossa kynsi kasvaa, mutta napsahtaa aika pian tyvestä poikittain katki, jolloin se on ihan pakko lyhentää nahkaan saakka. Nimetön ja pikkurilli on suht ok, koska niitä ei tule käytettyä yhtä paljoa, mutta onhan se hassua, että ainoat pitkät kynnet olisi niissä sormissa.

Palataan tuloksiin kuukauden päästä! RescueRXx voi tilata vaikka eleveniltä ja siitä on olemassa myös näppärä minikoko, jos isomman pullon ostaminen arvelluttaa. Onko joku teistä jo kokeillut tätä?

Tuote saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply JonnaH. tiistai 12. heinäkuun 2016 at 10:11

  Jään kyllä mielenkiinnolla odottamaan tuloksia. :)

 • Reply Elisa | Miten niin liikaa? tiistai 12. heinäkuun 2016 at 14:20

  Tää on parasta! Ei oo enää kynsiongelmia tän ansiosta <3 Kynsinauhat ja käsien iho onkin sitten ihan toinen juttu… :D

 • Reply Nanna/KultainenKynsilakka tiistai 12. heinäkuun 2016 at 23:35

  Tätä oon miettiny itekkin,jospa sais jossain vaiheessa hankkineen :)

 • Reply Petra keskiviikko 13. heinäkuun 2016 at 11:33

  Rekku! <3 Levitä niin kuin laittaisit kynsilakkaa, anna imeytyä ja hiero vasta jämät. Muista kynsinauhoille erikseen öljy. :)

  • Reply Myy keskiviikko 13. heinäkuun 2016 at 22:43

   Superhyvä vinkki! Heti tänään kattelin töllöä kynnet sojottaen ja hieroskelin vasta vartin jälkeen. :)

  Leave a Reply