Kasvonaamiot, Kosé

Kosé Softymo Nose Clean Pack

Tästäkin on unohtunut kertoa! Olen etsinyt pois revittävää mustapäitä poistavaa naamiota korvaamaan lopetetun Body Shopin Tea Tree -naamion. Näitä lappuja myy ainakin SaSa (ja toki eBay), hintaa noin viisi dollaria. Paketti sisältää 10 yksittäispakattua lappua.

Nämä ovat mustia, mutta myös valkoisia löytyy. Mustassa näkyy kauheammin mitä kaikkea huokosista ulos tulee. ;) Lappu on pehmoista kangasta ja kiinni kirkkaassa muovissa. Sitä on hieman muotoiltu sopimaan nenään ja kuten kuvasta huomaa, on reunoissa muutamia pieniä leikkauksia, jotta lapun saa istumaan vielä paremmin.

Seuraavassa vaiheessa kostutetaan nenän iho kunnolla (ihan vaan vedellä), irroitetaan lappu muovista (ei kannata kauhesti koskea ”liimapintaan”) ja asetellaan se nenälle. Itse painelen lappua vielä hieman kostein sormin, jotta se tarttuu kunnolla ihoon kiinni. Lappu on melko iso ja jätän itse yläkulmat kiinnittämättä, koska niissä kohdissa ei ole mitään irti revittävää. Sitten vaan odotellaan 10-15 minuuttia kunnes lappu on kuivunut kovaksi.

Seuraa ihana vaihe: repäisy. Kannattaa toimia kuten laastarin kanssa eli nopeasti yhdellä repäisyllä. Tämä sattuu! Minulla ainakin iho punoittaa jälkikäteen, joten en suosittelisi tekemään tätä aamulla. Nurja puoli jääköön pimentoon.. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Hannukkaz torstai 4. marraskuun 2010 at 11:41

  Himputti noi muuten sattuu!! Itelleni oon pari kertaa kokeillu, sattu aivan himputisti! Tosin tuohonkin varmaan tottuu jos tarpeeksi usein tekee :))

 • Reply norppa torstai 4. marraskuun 2010 at 12:14

  Mää en oo saanu noilla juurikaan mitään irtoamaan, minimaalisia ihokarvoja lähinnä :D Oon kokeillu saunan jälkeen, ennen kuorintaa, ihohuokosia laajentavan naamion jälkeen jne!

  Oisikin niin helppoa, että ne lähtis tuolla lappusella. En kestä puristella, mutta pakko, kun itse näen aina vaan ne mustapäät xD

 • Reply Timangy torstai 4. marraskuun 2010 at 12:34

  Itse tehokäytin joskus Nivean puhdistuslappuja, mutta kyllähän ne aika kalliiksi kävivät. Youtubesta bongasin reseptin, jolla pystyisi itse tekemään mömmöä joka kuivuuu nenällä ja voi sitten repiä pois. En nyt tiedä kuinka tehokas tuo keino on…
  Tuo kuulostaa suht halvalta ja SaSasta on jo pitkään pitänyt tilanut kaikkea… :)

 • Reply Anonymous torstai 4. marraskuun 2010 at 15:17

  Mikä tuo Sasa on ? Itse olen myös etsinyt tuollaisia mustapäälaastareita mutta en ole löytänyt (:

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 7. marraskuun 2010 at 20:53

  Anonyymi: Sasa.com :) En tiedä missä tuo varsinaisesti toimii (Hong Kong ehkä?), mutta Aasiasta tuotteet tulevat.

 • Leave a Reply