Ihonhoito, Lumene, Seerumit

Seerumirakkautta osa 2

Jos joku olisi pari vuotta sitten kertonut, että tulen rakastumaan Lumenen seerumiin, olisin kohottanut kulmiani. Lumenen viimeaikaiset brändiuudistukset on toteutettu erinomaisesti ja olen viime kuukausina löytänyt merkiltä enemmän huipputuotteita kuin koko aikaisemman Lumene-historiani aikana yhteensä.

Lähde-sarjan seerumi on yksinkertaisesti sanottuna ihan törkeen hyvä kosteuttaja. Siinä osuu kohdalleen pakkaus, koostumus, tehot, tuoksu, hinta ja kotimaisuus. Kaikki on niin kohdallaan, etten keksi tuotteesta mitään napistavaa. Tehokosteuttava seerumi lupaa pakkauksen mukaan, että ”jokainen pisara sisältää päivittäisen annoksen puhdasta pohjoista lähdevettä, kosteuttavaa koivunmahlaa ja kosteutta sitovaa levää sekä tehokasta hyaluronihappoa”. Tämä sopii kaikille lisäkosteutta janoaville ihotyypeille. Ihosta tulee ihanan pehmeä, täyteläinen, kimmoisa ja heleä. Sain juuri tyhjäksi ensimmäisen pullollisen ja toinen on jo odottamassa.

Koostumus on hentoisesti paksunnettua nestettä. Ei vielä geeliä, mutta ei myöskään niin lirua, etteikö tätä pystyisi hallitsemaan. Seerumi liukuu iholla niin helposti, että se on ihan unelma levittää. Olen käyttänyt kerralla 4-6 pisaraa, joka riittää itselläni kasvoille ja kaulalle. Tämä imeytyy ihoon hyvin, mutta pinta jää silti hoidetun oloiseksi. Käytän toki kasvoilla alle hoitonestettä, jolloin seerumista jää selvä tuotetuntu, mutta esimerkiksi huonommin hoidetulle kämmenselälle kokeillessa seerumi häviää ihoon kokonaan. Tuntuma riippunee siis ihon kunnosta ja lähtötilanteesta. Toimii niin aamuin kuin illoin, meikin alle tai ei – ja itselläni ihan minkä tahansa kokeilemani voiteen kanssa. Tuoksu on miedon pehmeä vesituoksu, jossa on hitunen kukkaisuutta seassa.

On myös ihan mieletöntä miten pitkälle Lumene on vienyt pakkaussuunnittelun. Pipetti annostelee loistavasti ja toimii muutenkin moitteettomasti, oli pullo sitten täysi tai lähes tyhjä. Pullonsuussa on ”niistäjä”, joka putsaa pipettivarren ulkopinnan, joten sotkua ei synny. Olen aikaisemmin törmännyt tälläiseen niistäjään vain jossain yli 60 euron tuotteessa ja tämä on kuitenkin edullinen parinkympin seerumi. Loistavaa, Lumene!

Tiivistettynä: 5/5 – kaikille ihotyypeille sopiva loistava kosteuttaja, jossa on kaikki yksityiskohdat osuneet napakymppiin. 30ml pullo maksaa noin 25 euroa ja Lumenea myy esimerkiksi eleven ja Kicks.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi perjantai 23. helmikuun 2018 at 07:42

  Tämä on kyllä aivan loistava! <3

  https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/11/arctic-dew.html

  • Reply Myy lauantai 24. helmikuun 2018 at 22:26

   <3<3

 • Reply Kaitlin perjantai 23. helmikuun 2018 at 12:26

  Mää oon niin iloinen tästä tuotteesta kun se ei aiheuta mulle mitään ongelmia (rasvoittumista/tukkeutumista/finnejä) niin kuin niin monet muut kosteuttava lupaavaat tuotteet mulla tekevät :)

  • Reply Myy lauantai 24. helmikuun 2018 at 22:25

   Sithän tästä on todella saatu kaikille ihotyypeille sopiva, mahtavaa! :)

 • Reply Saara perjantai 23. helmikuun 2018 at 12:28

  Moikka. Vakkarilukija olen, mutta nyt eka kertaa kommentoin. Oon ihan samaa mieltä tästä seerumista ja yleensäkin Lumenen uusista tuotteista. Ennen tykkasin ainoastaan Cc- voiteesta, nyt voisun ostaa moniakin tuotteita. Hyvä Lumene !!
  Ps. Kiitos blogista, piristää aina päivää .

  • Reply Myy lauantai 24. helmikuun 2018 at 22:23

   Sama homma, aikaisemmin CC-voide oli ainoa tuote, jota olin ostanut useamman kerran. :D
   Ja kiitos <3

 • Reply Tyttö harmaasilmäinen perjantai 23. helmikuun 2018 at 19:27

  Tämä on myös minun lemppari! Rakastan Lähde-sarjan tuotteiden tuoksua, voisin vaikka kylpeä niissä :) Minunkin mielestäni Lumene on tehnyt huikeita uudistuksia parempaan suuntaan, jännä nähdä mitä uutta vielä tulee.

  • Reply Myy lauantai 24. helmikuun 2018 at 22:24

   Tuoksu on mun mielestä siitä hauska, että se on selkeesti olemassa, mutta sitä on silti tosi vaikea yksilöidä tai kuvailla. :) Mäkin odotan innolla mitä uutta on vielä tiedossa! Ainoa harmitus on se, ettei Harmonia-sarjasta tehty sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, kun se kuitenkin lähes on sellaista.

  Leave a Reply