Bioderma, Clarins, Clarisonic, Dermalogica, Dermosil, Hamstraus, Hiukset, Hiuslakat, Hiusnaamiot, Hoitoaineet, Ihonhoito, Jane Iredale, John Frieda, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Loppuneet, Lumene, MAC, Misellivedet, Muotoilutuotteet, Öljyt, Redken, Rituals, Seerumit, Sephora, Sim, Suihkugeelit, Ziaja

Lokakuun loppuneet

10-Oct-Empties-01

Mihin on taas yksi kuukausi mennyt? No, ainakin sen aikana on tyhjentynyt purkkeja..

10-Oct-Empties-02

Clarins Double Serum (30ml) / postaus / Parasta parasta parasta! Tirautin pari kyyneltä tämän loppuessa.
Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil (30ml) / Tämä pintakuivan ihon kasvoöljy oli hyvää, mutta ei niin hyvää kuin kuivan ihon pullaöljy (Santal). Hieman miehekäs tuoksu. En osta tätä lisää, mutta Santalia ostan.
Dermalogica Skin Hydrating Masque (22ml) / Hyvä kosteuttava naamio, mutta ei mitenkään ihmeellinen.

10-Oct-Empties-03

Bioderma Sensibio H2O Micellar Solution (100ml) / Parasta misellivettä ikinä! Nyt olen testaillut muitakin, mutta tähän palaan aina. Täytyy säästää tämä matkakoko täyttöä varten.
MAC Cleanse Off Oil (150ml) / postaus / Todella, todella hyvä. Syrjäytti käyttö-öljynä rakkaan Sensain, koska hintaa on yli 20 euroa vähemmän ja kuusi tyhjää pulloa voi taikoa huulipunaksi. Avasin uuden heti perään. Tämä oli siis sitä keltaista!
Clarisonic Delicate Brush / postaus / Tämä oli siipalla käytössä ja huomattavasti kärsineempi kuin oma cashmere-harjani, joten sai mennä vaihtoon. Ehkei tämä saanut yhtä hellää huolenpitoa ja huolellista huuhtomista. ;)

10-Oct-Empties-04

Sim Argan Care Moisture Shot (20ml) / En löytänyt tälle muotoiluvoiteelle oikeen paikkaa. Ei siinä mitään vikaa ollut, mutta tuubi unohtui heti, kun sen kädestään laski.
Redken Blonde Idol BBB Spray (150ml) / postaus / Todella hyvä hoitissuihke! Tykkäsin paljon. Käy kaiken värisille hiuksille. :)
Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction (250ml) / Hyvä naamio, niin kuin kaikki Redkenin naamiot mitä olen kokeillut. Jättää hiukset silkkisiksi ja pehmeiksi. Hyvä tuoksu, jämäkkä koostumus. Peukku!

10-Oct-Empties-05

Redken Duo Shield 07 (150ml) / Käytin tätä kaksifaasista (voide + geeli) muotoilutuotetta föönauksen pohjalla niin lyhyessä kuin pitkässä tukassa. Antoi kevyen pidon, sopivan kiillon ja mukavan fiiliksen. Törkeen riittoisaa! Ihan lopussa oli vaikea saada saman verran voidetta ja geeliä ulos (putkilossa on ikäänkuin sisäkkäin kaksi eri tuubia).
John Frieda Touchable Memory Hairspray (250ml) / Oikeen mainio hiuslakka. Sopivan kevyt ja toimi myös rautojen alla. Suutin ei tukkeutunut kertaakaan ja pöhötti hyvin. Tykkäsin!
Redken Wax Blast 10 (150ml) / postaus / Aivan loistokamaa! Lyhyttukkaisena tämä oli ykköstuote muotoiluun, mutta pitkän tukan kanssa ei tule käytettyä ihan niin paljoa. Tämä taisi olla kolmas käyttämäni pullo ja korkkasin jo uuden.

10-Oct-Empties-06

Dermosil Sensitive Cleansing Mousse (150ml) / Todella kätevä perustuote, jota olen käyttänyt monta pulloa. Toimii niin suihkugeelinä, käsisaippuana kuin kasvojen putsarina. Nyt ei ole yhtään varapulloa kaapissa, mutta pitää ottaa taas seuraavaan tilaukseen.
Rituals Happy Buddha Foaming Shower Gel (200ml) / Näissä suihkuvaahdoissa on samanlainen koostumus kuin sheivausvaahdoissa eli todella kiva! Punainen versio oli tuoksuna enemmän mun juttu kuin tämä sitruksinen Happy Buddha.

10-Oct-Empties-07

Jane Iredale HandDrink (7ml) / Oikeen mainio käsirasva! Minikokoinen näytetuubi oli aika söpö. Plussaa suojakertoimesta, koska sitä ei kauhean usein käsivoiteissa näe.
Dermosil Shea Balm (30ml) / Vaikka tämä on lähes pelkkää sheavoita, en tykännyt tästä. Tuoksu oli tunkkainen ja koostumus vähän outo. Hassua. Sekoitin sitten tätä jalkavoiteeseen lisäbuustiksi, kun sieltä asti ei tarvinnut haistella.
Sephora Oil Blotting Papers (50kpl) / Hyvin toimivat blottauspaperit. Pahvikotelo kesti ehjänä loppuun asti ja sieltä oli helppo ottaa paperi ulos.

10-Oct-Empties-08

Sitten vielä mies-mielipiteitä!
Ziaja Manuka Tree Purifying Normalising Day Cream (50ml) / ”Äärimmäisen huonosti suunniteltu pakkaus.” Ai miten niin, täähän on ihan tavallinen tuubi? ”No se spruittailee miten sattuu ja on lirua!” Käytti se tämän kuitenkin, enkä kuullut mitään valitusta tuubin aikana, joten ei tämä oikeasti noin huono voinut olla. :D
Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel (50ml) / Oliko tässä parempi pakkaus? ”Joo.” Väkisin vääntämällä sain irti, että tämä oli parempaa, mutta ei mieleenpainuvaa. Tuoksu oli kuulemma hieman outo, mutta ei niin paha kuin Ziajassa. No, tämän kaksikon (Ziaja päivisin, Lumene öisin) ajan siipan iho on näyttänyt hyvältä, eikä siinä ole ollut näppyjä tai kuivuutta.

Ai apua muuten mikä määrä Redkeniä tälle kuulle osui. :D Mitäs teille kuuluu? Itsehän olen jossain jäätävässä räkätaudissa.

Clarins (seerumi), Jane Iredale, John Frieda, Lumene, Redken (suihke) ja Ziaja saatu blogin kautta. Sim tullut varmaan LivBoxista ja loput ostettu itse.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Nanna lauantai 7. marraskuun 2015 at 10:36

  Pullaöljy♡

  • Reply Myy lauantai 7. marraskuun 2015 at 23:42

   Se on niin ihana <3

 • Reply Petra/Viilankantolupa lauantai 7. marraskuun 2015 at 13:36

  Palasin just työreissulta ja jumitan jäätävän väsymyksen kourissa keittiön pöydän äärellä lukemassa viime viikon postauksia. Korkkaamaton LivBox odottaa tossa pöydällä ja kaikki toimistolta haalitut tuoteherkut matkalaukussa, mutta en_vaan_jaksa. Tää on vakavaa.

  Ihailen sun kuluttamaa tukkatuotemäärää. Mä olen niiden kanssa edelleen tosi avuton. Kuivasampoota menee mut muuten on kyllä merkittävää vajausta tässä hiustenlaittorutiinissa.

  • Reply Myy lauantai 7. marraskuun 2015 at 23:43

   Muistan, kun sanoit mulle, että välillä saa löysäillä! Siispä takaisin: löysäile huoletta. :*

   Tää tukkatuotteiden määrä on vaan joku tilastoharha, kun ne sattui loppumaan samaan aikaan. Kirjoitin muuten ensin tilastoharja. Ihan osuva.

 • Reply JonnaH. lauantai 7. marraskuun 2015 at 17:51

  Mä olen myös yllättynyt Friedan hiuslakoissa, ihan huippuja. Olin tosi skeptinen, koska käytin ensin shampoota ja hoitoainetta ja ne oli niin taviskamaa, että huokaus. Onneksi kuitenkin kokeilin lakkaa, ihan loistavaa!

  • Reply Myy lauantai 7. marraskuun 2015 at 23:44

   Mulle osui kunnolla vain tämä kevyin. Siinä astetta tujummassa oli outo tuoksu ja se vahvin olikin sitten liian vahvaa. Mutta tämä kolmonen <3

 • Reply Mimas Hälsa&Skönhet lauantai 7. marraskuun 2015 at 21:08

  Minulla oli muutama kuukausi sitten käytössä tuo Dermosilin Shea kuorintavoide ja minunkin mielestä se haju oli kauheen makea :/

  • Reply Myy lauantai 7. marraskuun 2015 at 23:45

   Kuorintavoiteessa oli varmaan vielä sokerisempi tuoksu. Tämä oli vaan outo. Ei yhtään sellainen mitä aikaisemmat (muiden merkkien) shea-voit. :/

  Leave a Reply