Body Shop, Herbina, Kasvovedet

Kasvovesirumba

Kasvovesien kanssa on ehtinyt lotrailemaan. :) Jostain syystä nestemäisen kasvovedet kuluvat käytössäni paljon nopeammin kuin geelimäiset.

Kun Lancômen Tonique Confort loppui, kaivoin kaappiin piiloutuneen Body Shopin klassikon eli Kurkkukasvoveden esiin. Käytin tätä joskus kymmenen vuotta sitten ja pitihän sitä ostaa uudestaan ihan vaan nostalgian takia, kun muutamat vanhat klassikot tulivat viime vuonna uudelleen myyntiin. Muistan vieläkin selkeästi vanhan pullon. Se oli maitomaista muovia, josta näkyi hieman läpi. Musta korkki oli kierrettävä ja pullon suuaukko suhteellisen iso. Ja se ihana tuoksu! Onneksi tämä tuoksui juuri samalta kuin aikaisemmin. Tykkäsin tästä kyllä muutenkin, vaikka tuoksu muodostaa aika merkittävän osan. Harmiksi tässä on alkoholia. Voisin ostaa toistekin, mutta en jatkuvaan käyttöön tai talvella juuri tuon alkoholin takia. Hintaa tällä 250ml pullolla on 8,50 euroa, ei paha. Löytyy myös samanhintainen puhdistusmaito, joka ainakin ennen vanhaan oli toimiva tapaus.

Kurkkukasvoveden ollessa lopuillaan etsin reisuun pientä pulloa kasvovedelle, koska juuri yksi puteli puuttui pienten tyhjien pullojen kokoelmastani. Törmäsin tähän Herbinan kasvoveteen ja totesin tulevan halvemmaksi ostaa suoraan pieni pullo kasvovettä. Herbinan tuotteet on kiinnostaneet muutenkin, joten miksi ei. Tykkäsin tästä todella paljon, vaikka tämä välillä hieman pisteli kasvoilla. Pullon olessa melkeen tyhjä lähdin metsästämään uutta täysikokoista, mutta mitä ihmettä? Näitä ei myydä kuin säälittävän pieninä versioina! Ihan huijausta.

Joten päädyin Herbinan Marja Spa -sarjan kasvoveteen, joka on ihanan vaaleanpunaista ja ei ainakaan hinnalla pilattu (maksoi muutaman euron). Alkoholitonta ja tarkoitettu kuivalle iholle, tällä mennään nyt. Vaikka tosin haaveilen Cliniquen Mild Clarifying Lotionista, joka voisi mieluusti muuttaa kylppärin kaappiini iltakäyttöön ja tämä Herbina aamukäyttöön.. Vielä olen saanut pidettyä ostohaluni kurissa (vaikka joku Sokoksen etuseteli polttelee lompakossa)!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Nonnu tiistai 17. elokuun 2010 at 07:50

  Tuo Kurkkukasvovesi on niin klassikko! Samoin kuin Banaanishampoo&hoitsikka :) Mulla on itseasiassa kans kasvovesi loppu, taidanpa poiketa Bodyshopissa ostoksilla :)

  Olen käyttänyt myös noit Herbinan Marja Spa-tuotteita ja olen yllättynyt siitä miten hyviä ne on! Mulla on ollut nyt käytössä se putsari (Lumenen öljypuhdistuksen kaverina) ja se on tosi hyvä! Hinta-laatu-suhde on kyllä kohdallaan!

 • Reply norppa tiistai 17. elokuun 2010 at 18:33

  Tuo Herbinan uus sarja on jäänyt multa kokeilematta noiden pienien pullojen takia :D Eivät vaan vetoa minuun.

  MarjaSpa-sarja taas on semmonen peruskiva, toimii aina :)

  Itsellä oisikin kohta kasvoveden hankinta edessä, kokeilen ehkä Acolta jotain…

 • Reply Hannukkaz tiistai 17. elokuun 2010 at 21:06

  Onko noi BS:n kasvovedet hyviä pintakuivalle mutta kuitenkin epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle? Entä onko Herbinalla tuolle kategorialle aineita?

  Olisin kiinnostunut kokeilemaan molemman merkin tuotteita mutten ikinä tule katsoneeksi löytyisikö niistä minulle sopivaa! :D

 • Reply kiukkupussi tiistai 17. elokuun 2010 at 21:41

  Nonnu: Hihi, banaanihoitsikkaa mullakin oli joskus. :) Shampoota en olekaan kokeillut.

  norppa: En edes osannut ajatella, että nuo minipullot voisi jotenkin olla se normaali koko. Ihan hölmöä!

  Hannukkaz: BS:n kurkkujuttujen pitäisi ainakin sopia. :) Ne kun on enemmän ”kaikille ihotyypeille” suunnattu. Herbinalta löytyy tuosta Marja Spa -linjasta kaksi eri kategoriaa: vaaleanpunainen soft kuivalle iholle ja vihertävä fresh sekaiholle. Se fresh voisi sopia sulle paremmin. Herbinan halvoilla hinnoilla voi huoletta testailla! Itsekin yllätyin miten hyvältä näin halpa vaikuttaa.

 • Reply Celia keskiviikko 18. elokuun 2010 at 22:22

  Apuaaaa! Nyt just muistin et heitin Yhteishyvä-lehden paperinkeräykseen, mutten onneksi ole vielä vienyt eli ei kun penkomaan! En muistanut koko seteliä joten kiitos sulle! :)

 • Leave a Reply