Ihonhoito, Ravintolisät, Vivania

Kollageenikuuri iholle

hankintatukku-vivania-beauty-collagen-01

Muistatteko, kun ihastuin viime vuonna nestemäiseen Beauty Shottiin? Viime keväänä myyntiin tuli myös kollageenitabletit, mutta päätin suosiolla siirtää kuurin syksyyn, kun iho kaipaisi enemmän hoitoa. No, sattuneesta syystä ihonhoito oli syyskuussa vähän hunningolla, joten nyt olisi mitä parhain hetki extrahoidolle.

Vivania Beauty Collagen on ravintolisä, joka lupaa tasoittaa juonteita, lisätä ihon kosteutta ja kimmoisuutta sekä ylläpitää ihon tervettä rakennetta. Yhdessä tabletissa on 1000mg kollageenia (Peptan F 2000 HD kalakollageeni). Päiväannostus on viisi tablettia (eli 5000mg kollageenia), mutta sen voi tarvittaessa nostaa kymmeneen tablettiin. Itse olen pysynyt siinä 4-5 päivittäisessä tabussa, koska olen kuitenkin vielä (ihan hetken) alle kolmekymppinen. Ravintolisää suositellaan käytettäväksi 4-8 viikon kuurina, mutta parhaat tulokset tulee 12 viikon yhtäjaksoisesta käytöstä (tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön).

Kerroin kollageenista jo Beauty Shot -postauksessa, mutta kerrataan vähän! Kollageeni on proteiini, joka on ihon luonnollinen ainesosa. Sitä on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Keskimäärin 75% nuoresta ja terveestä ihosta koostuu kollageenista, mutta ikääntyessä ihon kyky tuottaa kollageenia heikkenee. Vivania Beauty Collagenin sisältämä Peptan-kollageeni on pienimolekyylistä, joka takaa erinomaisen imeytyvyyden. Sen lähteenä on korkealuokkainen hydrolysoitu kalakollageeni, jonka molekyylikoko on ihanteellinen 2000 daltonia (valmistuksessa käytetään viljeltyjä tilapia- ja pangasius-lajikkeita). Luulin alkuun, että tässä on ihan täysin samaa kollageenia kuin Beauty Shotissa, mutta molekyylikoko onkin eri. Ehkä se liittyy siihen, että toinen on nestemäistä ja toinen ei?

hankintatukku-vivania-beauty-collagen-02

Ihonihan on hyvin kuiva ja tällä hetkellä myös nuutunut ja eloton. Iho kutisee ja ärtyilee, vaikka normaalisti saan atopian pysymään kurissa. Kuivuus näkyy aika hyvin kuvan kämmenessä. Toivottavasti saan tämän avulla ihon takaisin normaalitilaan eli kutisemattomaksi ja pehmoiseksi, vaikka samalla talvi tekee tuloaan. Aloitin kuurin lokakuun alussa, joten palataan vielä myöhemmin fiiliksiin ihon voinnista!

Oletteko te kokeilleet jotain kauneusravintolisiä?

Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply JonnaH. keskiviikko 19. lokakuun 2016 at 10:40

  Mulla on puhdas+ kollageenijauhe käytössä ympäri vuoden, välillä aina mietin miksi syön sitä ja pidän pari kuukauttaa taukoa ja kappas heti muuttuu iho vieläkin kuivemmaksi, joten eiköhän sillä jotain tehoa ole. ;)

  • Reply Myy keskiviikko 19. lokakuun 2016 at 11:46

   Hyvältä kuulostaa :) Ehkä mäkin jään koukkuun!

 • Reply Kaisuli / Siamese Lipstick keskiviikko 19. lokakuun 2016 at 11:44

  Onpa ison näköisiä tabuja! Mulla kanssa noi odottaa korkkaamista mutta hoidan vauvahommat eka ennen kun aloitan :)

  • Reply Myy keskiviikko 19. lokakuun 2016 at 11:46

   Joo nää on aika mötkäleitä! Menee onneksi silti helposti alas. :)

 • Reply Tiltu torstai 20. lokakuun 2016 at 04:14

  Mä odotan mielenkiinnolla kokemuksia, miten kollageeni vaikuttaa atopiaan – en ole nimittäin vielä keltään kuullut, että toimisi.
  Mä en ole millään ravintolisillä saanut ihoa kuntoon, vaikka kaikenlaiset verkostomarkkinointifirmat myyntipuheissaan näin väittävät. On mullakin epätoivonhetkinä kulunut varmasti satanen jos toinenkin kaikenlaisiin kokeiluihin.
  Vaikken tärkeiden omegojen yms tärkeyttä kiistäkään, mutta jos ihossa on synnynnäinen rakennevirhe, niin ei se varmaankaan korjaannu pelkästään sisäisellä hoidolla, vaan vaatii sen ulkoisenkin. Kyllä perusvoiteilla ja lääkerasvoilla lotrailu käy välillä hermoille ja haluaisin kovasti hoitaa ihoani ympäristöystävällisemmillä tuotteilla, mutta so far en o löytänyt mitään niiden veroista.

  • Reply Myy torstai 20. lokakuun 2016 at 09:19

   Mun tilanne on siltä kantilta parempi, etten ole (onneksi) koskaan tarvinnut lääkerasvoja. Atopia on sen verran lievempi, että se on (toistaiseksi) pysynyt kurissa ihan ”tavallisilla” rasvoilla, kunhan rasvaan ihon vuodenajasta riippuen 1-2 kertaa päivässä.

   Haluaisin uskoa, että paras kombo löytyisi jostain sopivasta ruokavalion ja rasvailun yhdistelmästä, mutta toki jokainen yksilö on erilainen. :)

  Leave a Reply