L'Occitane, Tuoksut

Puuterista kukkapehmeyttä

L’Occitane julkaisi tänä syksynä uuden tuoksun, Arlésiennen. Katselin näitä hempeän kauniita pakkauksia ja mietin, että tämä ei mitenkään voi olla itselleni sopiva tuoksu. Mutta yllätyin!

Arlésienne Eau de Toilette – Arlésienne on mun mummoiselle tuoksunenälle kepeä kesätuoksu, joten ei kannata pelästyä vaikka tykkäänkin siitä. Tuoksu on kukkainen ja ensimmäisenä erotan siitä ruusun ja orvokin. Siinä on kuitenkin miellyttävää puuterista pehmeyttä. Mausteista sahramia en erikseen erota. Tuoksun takana on Fabrice Pellegrin, joka on tehnyt mm. Jo Malonen Velvet Rose & Oud -tuoksun, joka on yksi suosikeistani. Fragrantican mukaan alkutuoksussa on bergamottia, sahramia ja kumipihkaa. Sydäntuoksussa on ruusua ja orvokkia. Pohjatuoksussa on santelipuuta, myskiä, okraa ja (synteettistä) ambraa.

Tämä on muuten eri tuoksu kuin vuonna 2014 julkaistu Arlésienne! Vanha versio oli ilmeisesti stydimpi. Nämä erottaa onneksi helposti pullosta, mutta en tiedä onko vanha versio jäämässä myyntiin vai korvaantuiko se tällä.

Arlésienne Beauty Milk – Vartalovoide on kevyttä, niin kuin tuoksuvoiteet yleensäkin on. Tykkään käyttää näitä eniten niin, että rasvaan suurimman osan kropasta jollain tuhdilla (ja neutraalin tuoksuisella) voiteella ja levitän tuoksuvoidetta lähinnä käsivarsiin ja decolteelle. Näin tuoksusta pystyy parhaiten nauttimaan itse ja korppuinen kroppa saa tehokosteutuksen muualta. :) Vartalovoiteen tuoksu on hitusen sitruksisempi kuin itse hajuveden ja näin ollen vähemmän puuterinen.

Arlésienne Velvet Hand Cream – Sarjan käsivoide on selvästi tuhdimpaa kuin pari muuta aikaisemmin testaamaani L’Occitanen tuoksukäsivoidetta. Tässä onkin incissä sheavoi heti toisena. Todella kiva! Tuoksu on tässä – tottakai – käsivoiteeksi suht voimakas, mutta se on pehmoisempi kuin itse hajuvedessä. Imeytyy nopeasti, eikä jää tahmeaksi eli taattua L’Occitane-laatua.

Sarjasta löytyy myös suihkugeeliä, saippuaa ja huulikiiltoa. Sekä tälläiseen kauniiseen rasiaan pakattu lahjasetti, jossa on tuoksu, suihkugeeli ja käsivoide.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply