Aasialainen kosmetiikka, HG, Kasvovoiteet, Scinic

HG: Scinic Multi Solution Collagen Aqua Cream

Ainakin toinen sattumanvaraisista Korea-testailuista osui nappiin. Löysin loistavan (päivä)voiteen!

Ulkomuodoltaan Scinic on hieman tylsä ja apteekkimainen. Onneksi sentään vaaleanpunainen! Brändi lupaa iholle helpotusta stressiin ja vastustuskykyä. Tuotteiden sanotaan sisältävän kasviperäisiä uutteita ja ainesosia fiksuina (!) minikokoisina komponentteina.. ;) Eli varmaan nano-hommia. Merkistä on vaikea löytää kunnolla tietoa, mutta ei se kauheasti yllätä.

Ilmatiivis pumppupullo on hygieeninen ja helppokäyttöinen. Yhdellä painalluksella tulee juuri sopiva nokare, josta riittää kasvojen lisäksi myös hieman kaulalle. Nokkaan tai pumppuun ei kuivu tuotetta, vaan se tyhjenee nätisti kerralla. Olen todella vaativa pakkausten suhteen, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä toimii. Toki hihkuisin vielä enemmän innosta kauniimman ulkoasun kanssa, mutta halvalla ei ihan kaikkea voi saada ja toimivuus on tärkeämpi.

Koostumus on loistava. Mahtava! Ihana! Kehuin toukokuussa Sanan Collagen Creamia, mutta tämä on vaan vielä parempaa. Scinicin tökötti näyttää samanlaiselta geelivoiteelta, mutta ihotuntuma on aivan erilainen. Tämä oikeen sulaa levittäessä iholle. En tiedä miten kuvailisin tunnetta. Levittäminen on vaan todella miellyttävää ja sormet liukuu iholla ihan itsestään. Geelivoide tuntuu vesimäisen raikkaalta ja kosteuttaa tehokkaasti, mutta imeytyy hetkessä jättäen lähes mattaisen pinnan, jonka päälle on hyvä levittää meikki. Ja tämä kuivaihoisen suusta, joka yleensä inhoaa mattaista pintaa, koska se on yhtäkuin kiristävä tunne. Voisin kuvitella tämän sopivan hyvin myös sekaiholle. Noin muuten väritön ja samea geelivoide on lähes tuoksuton. Onneksi mieto tuoksahdus on miellyttävä, eikä apteekkimaisen hajusteeton.

Inci. Reilusti kollageenia ja ymmärtääkseni helposti imeytyvässä muodossa. Silikonit tuo miellyttävän tuntuman, glyseriiniä, bee kolmosta ja silikaa (tuleekohan miellyttävä mattaisuus siitä?). Sekä pitkä lista erilaisia uutteita ja öljyjä, eli ei ehkä allergisen ensimmäinen valinta. Niiden jälkeen löytyy vielä hitunen hyaluronihappoa.

Tilasin omani eBaysta, maksoi 17 dollaria eli vajaat 14 euroa. Vetoisuutta 50ml. En tiedä saako tätä jostain aasialaisia juttuja myyvästä verkkokaupasta. Suosittelen kokeilemaan mikäli tulee vastaan. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply