Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Aurinkovoiteet, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Iroisie, Itseruskettavat, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Missha, Shiseido, Vita Liberata

Maaliskuun suosikit

Olen ehkä vähän myöhässä näiden postausten kanssa.. Onneksi maaliskuun suosikit on nyt hyvin ajankohtaisia, koska melkeen puolet maaliskuusta tuli vietettyä Meksikon auringossa ja se näkyy kuukauden lemppareissa!

Missha All-Around Safe Block Total Moisture Sun Gel SPF30 – Pumppupullossa olevan kolmekymppisen geelin olen jo useampaan otteeseen kehunut maasta taivaisiin ja jatkan samalla linjalla. Kosteuttaa ihoa, tuntuu miellyttävän raikkaalta, imeytyy nopeasti, suojaa hyvin, eikä jätä minkäänlaista tahmaa tai tuotetuntua. Monta peukkua! Misshan aurinkovoiteiden pakkaukset on uudistuneet tässä keväällä ja tätä geeliä saa nyt myös SPF50!

Missha All-Around Safe Block Waterproof Sun Milk SPF50 – Uusi tuttavuus oli saman brändin viiskymppinen, vedenkestävä aurinkovoide. Se on periaatteessa tarkoitettu kasvoille – missä se palveli todella hyvin suojaten mm. juuri tehtyjä microblading-kulmia – mutta se oli ihan loistava tatuoinneille! Voide on valkoista, mutta se häviää levittäessä. Koostumus tuntuu hetken hitusen nahkealta, mutta kuivuttuaan on täysin tahmaton, eikä hippunenkaan hiekkaa jää kiinni. Tämä myös kesti pulikoinnit ilman ärsyttäviä rasvalisäyksiä. HURRAA! Kyllä tämä peli on pelattu; Missha on se merkki, joka suojaa ihoni jatkossa.

Vita Liberata Deep Face Untinted Self Tan Lotion – En yleensä ihan kauheasti käytä itseruskettavia, mutta kun käytän, niin valitsen Vita Liberatan. Näissä kasvovoiteissa on muuten tainneet (ainakin) pakkaukset uudistua tämän pullon jälkeen. Nyt oli pakko pitkästä aikaa vähän feikata, koska rusketun kauniisti rintakehältä, mutta kaula ja kasvot ei koskaan pysy mukana. Onneksi sävyeroa on helppo tasoittaa iiärrän avulla ja Vita Liberata tekee aina moitteetonta jälkeä.

Iroisie Soin Botanique Lissant – Kehuinkin Iroisien kasvovoidetta jo omassa postauksessa. Ihanasti teeltä tuoksuva emulsio sopi lämpimissä oloissa hyvin niin mun kuivalle iholle kuin puolison sekaiholle. Loistava löytö luonnonkosmetiikan joukosta. :)

Shiseido Ibuki Softening Concentrate – Ihan loistava hoitoneste! Tämä on pienehkö näytepullo, joten älkää antako pakkauksen hämätä. Ihanan tuntuinen, täyteläinen neste kosteuttaa ihoa superhyvin ja tuoksuu pehmeän rauhoittavalta. Varma valinta, johon on mukava palata.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply