Body Shop, Huulivoiteet

The Body Shop 100% Natural Lip Roll-On

Vihdoin Body Shopin uusi huulivoide (tai -öljy) saapui myös Suomeen myyntiin. Olen näemmä kulkenut laput silmillä viimeiset 9kk. ;) Tuote lupaa pehmeitä, kosteutettuja huulia täysin luonnollisilla ainesosilla. Saatavilla on viisi eri tuoksua: mint, orange, berry, coconut ja rose. Minä päädyin kookokseen. Kovin kookoksinen tämä ei ole, mutta kyllä miedon tuoksun tunnistaa ja erottaa.

Roll-on -pakkauksesta tulee ensin mieleen nuoruudesta omenalta tuoksuva huulikiilto, jossa oli huonosti pyörivä muovikuula. Tämä metallikuula pyörii kuitenkin nätisti ja pakkaus muutenkin toimii moitteettomasti.

Koostumus on tosiaan juoksevaa ja öljyistä. Alkuun levitin tätä liikaa, kun on tottunut hieromaan rasvapuikkoa huulille useampaan kertaan. Tämän kanssa riittää yksi pyyhkäisy. Kuula tuntuu huulilla hauskan viileältä. Huulet jäävät liukkaiksi ja öljyisiksi, mikä ei minua haittaa. Tahmaisuutta ei ole ollenkaan, mutta näyttää siltä, että huulilla olisi kiiltoa. Ohut koostumus ei pysy kovin hyvin, joten kuivahuulisena tätä joutuu lisäilemään. Jännä koostumus ja makea maku saa tosin ainakin minut lipomaan huuliani normaalia useammin.. Mutta ei ainakaan minulla sovi yörasvaksi, vaan on ehdottomasti päivätuote. Yöllä tarvitsen jotain paksua ja hyvin huulilla pysyvää.

Kookoksen inci näyttää tältä: Ricinus Communis Seed Oil, Glycine Soja Oil, Lanolin, Helianthus Annuus Seed Oil, Aroma, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Aqua, Tocopherol, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Citric Acid. On sinne ihan mukavasti saatu öljyjä mukaan. :) Ja hauskana yksityiskohtana makeutus on toteutettu stevialla!

Tuotteella on hintaa 7,90 euroa ja pakkauksessa on 10 ml.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Hanna keskiviikko 11. huhtikuun 2012 at 06:43

  Mitenköhän auringonkukansiemenistä tehdään vahaa? :D Kosmetiikan INCI-listoissa on toisinaan tällaisia ainesosia, jotka saavat pohtimaan valmistusta.

  Mulla oli ala-asteen ja yläasteen taitteessa Yves Rocherin kuulapäinen huulikiilto :) Muistan sen olleen hauskaa levittää.

  • Reply Myy keskiviikko 11. huhtikuun 2012 at 09:58

   Mielenkiintoinen kysymys! :D Ei tosin löytynyt edes Paulan inci-oppaasta erikseen auringonkukansiemenvahaa, siellä on vain -öljy.

 • Reply Hannavee keskiviikko 11. huhtikuun 2012 at 08:46

  Kuulostaa mielenkiintoiselta! Yksi kysymys tosin: huulirasva vai tämä? Vai onko niin erilaiset, ettei voi verrata :)

  – Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  • Reply Myy keskiviikko 11. huhtikuun 2012 at 09:56

   Mun kuivilla huulilla tämä ei riittäisi korvaamaan huulirasvaa. Tämä on ehkä enemmänkin tahmaton, hoitava kiilto. :)

 • Reply Nova keskiviikko 11. huhtikuun 2012 at 22:51

  Eikös nää oo ollu myynnissä jo jonkin aikaa? Meinaan kun omani (appelsiininen versio) oon ostanu joskus..öö..syksyllä tai jotain =) Minä en oikein ihastunut tuohon, ei tunnu tarpeeksi hoitavalta ja kuulakin tuntuu tosiaan viileältä, ehkä kesällä tulee käytettyä enemmän just ko. efektin vuoksi.

  • Reply Myy keskiviikko 11. huhtikuun 2012 at 22:54

   Voi muuten hyvin olla. :) Minä olen kulkenut vaan laput silmillä..

  Leave a Reply