Burt's Bees, Kasvovoiteet, Nuxe, Silmänympärysvoiteet

Silmänympärysvoidetta

Vihdoin ja viimein loppui Nuxen silmänympärysvoide, jonka pumppupullosta kirjoittelin aikaisemmin. Luulin tämän loppuvan jo kuukausia sitten, joten seuraaja on maannut kaapissa tovin odottamassa. Tämä on korkattu LOKAKUUSSA ja spruittaisi viimeiset tipat heinäkuun alussa. Käytin kyllä koko talven öisin silmänympäryksille Burt’s Beesin All Better Balmia, jolloin Nuxe oli pääosin aamukäytössä, mutta silti. Ja ottaen vielä huomioon hyvin tuhlailevan pumpun!

Tuotteena Nuxe oli hyvä perusvoide: kosteutti ja piti ihon kunnossa, mutta ei mullistanut maailmaa. Mieleni haluaa silti kokeilemaan muutakin.

Olin tosiaan keväällä tilannut seuraajaksi Burt’s Beesin Royal Jelly Eye Cremen.

Purkki on hullun mallinen! Toivottavasti vain ulkopinta on kaareva ja purkki olisi sisältä suorareunainen, ettei rasvaa tarvitse väkisin kaivella spaattelilla purkin reunoilta.

Burt’s Beesin incit on niin ihanan lyhyitä. Öljyä ja glyseriiniä. <3 Mutta mitä kaolin tekee silmänympärysvoiteessa? Apua.

Koostumus voi kuitenkin olla näin kesäisin jopa minun iholleni aavistuksen liian tuhti aamukäyttöön.

Kaipaisin siis vinkkejä hyvästä kevyehköstä, mutta tehokkaasti kosteuttavasta silmänympärysvoiteesta. Hintaluokka mielellään alle 30 euroa, mutta lähdemme viikon päästä reissuun, joten riittää, että tax free -hinta pysyisi näissä kohtuullisissa rajoissa. Auttakaa ihanat!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply .Nekku. maanantai 12. heinäkuun 2010 at 06:42

  Ostin viime viikolla Body Shopista silmänympärysvoiteen, joka oli uutta(?) luomu-sertifioitua Nutriganics-sarjaa. Olen käyttänyt pari päivää ja tykkään. Tämäkin voide on pumppupullossa, mutta sellaisessa, jossa määrää saa itse kontrolloitua.

 • Reply Light-heeled rush maanantai 12. heinäkuun 2010 at 09:44

  Heips, itse olen tykännyt tosi kovasti Dermosilin Cool-Tip silmänympärysvoiteesta. Rauhoittaa ja kosteuttaa. Tässä linkki jos haluat vilkaista:

  http://www.dermoshop.com/catalog/product.asp?id=12333&q=cool+tip&from=c

 • Reply Kata maanantai 12. heinäkuun 2010 at 10:43

  Oletko kokeillut ihan vaan Pirkkaa ? Loistava sy-voide, kevyt koostumus, mutta kosteuttaa ainakin minulla riittävästi. Hintaa vain noin 5 euroa !

 • Reply Hannukkaz maanantai 12. heinäkuun 2010 at 13:28

  Minä käytän Pirkan Q10 silmänympärysvoidetta ja olen ollut tyytyväinen! Tämäkin on korkattu jossakin helmikuussa eikä ole vielä edes puolessa välissä :D Suosittelen, toimi talvella jopa taas kosteuttamaan pintakuivat luomeni!

 • Reply norppa maanantai 12. heinäkuun 2010 at 18:03

  Acolta on nyt tullu useampia uusia silmänympärysvoiteita, itse aion tsekata viilentävän roll-on mallin, koska ryppyvoide ei vielä tunnu ajankohtaiselta. Acolla on myös aqua minerals tms sarja, jossa on ihan peruskosteuttava sy-voide.

  Oiskohan kaolin tuossa voiteessa pitämässä koostumusta kasassa jotenkin… öljyjen kyllä luulis sekoittuvan, mutta mistä sitä tietää.

 • Reply Anonymous maanantai 12. heinäkuun 2010 at 21:11

  Apteekista Avenen soothing eye-cream n. 20 euroa tai Weledan villiruusu silmänympärysvoide kans n. 20 euroa. Molemmat älyttömän hyviä atooppiselle iholleni. Suosittelen!!!

 • Reply Anonymous tiistai 13. heinäkuun 2010 at 07:02

  Avenea suosittelen minäkin, todella riittoisa vaikka pieni tuubi onkin.

 • Reply kiukkupussi tiistai 13. heinäkuun 2010 at 20:35

  Kiitos kaikille suosituksista! Nyt kun vielä keksisi minkä ostaa.. Vai otanko riskin ja valikoin ensi viikolla jotain tax freesta. Hmm. Hankalaa!

 • Leave a Reply