Silmämeikit

Mitä kuuluu?

Minä kaipaisin lisää tunteja vuorokauteen. En nyt välttämättä sen takia, että olisin kovin kiireinen. En vaan ehdi tekemään mitään. Pimeys verottaa voimia (lumi tule jo!), joten tulee nukuttua paljon normaalia enemmän. Nukkumisen ja työn jälkeen vapaa-aika on melko vähäistä ja olen käyttänyt sen telkkarin katsomiseen, kirjojen lukemiseen sekä muiden blogien selailuun.

Pimeys myös hankaloittaa bloggaamista, koska en omista mitään hienoa kameraa, vaan napsin kuvani peruspokkarilla. Hyvin harvana päivänä ehtii napata kuvia niiden säälittävien muka-valoisten tuntien aikana. On tullut ostettua paljon uusia ihania tuotteita ja pää on täynnä postausideoita, mutta tarvitsisin jonkun adapterin siirtämään ajatukset tekstiksi.

Ehkä nämä ongelmat pikkuhiljaa häipyy, kun päästään vuoden pimeimmän kauden ohi. Olen muuten syntynyt vuoden pimeimpänä päivänä. Senkö takia minusta tulee tälläinen synkistelijä talvisin? ;)

On tässä jotain jännääkin tapahtunut! Minusta tuli reilu kuukausi sitten brunetti. :) Löysin vihdoin kesällä sen täydellisen kampaajan, jonka seurassa on luontevaa olla, jolla on loistavia ideoita ja joka toteuttaa ne upeasti hiuksiini. Ainoa miinus on suolainen hinta, mutta kaikkea ei voi saada. Itseasiassa pienen ketjureaktion takia nykyään moni osastoni työntekijöistä käy hänen luonaan.. Pyysin viime kerralla jotain muutosta ja jotain uutta. Sain aivan upean värin, enkä ole ikinä ennen saanut niin paljoa kehuja hiuksistani.

Harmiksi en löytänyt tukasta mitään kunnollisia kuvia. Yhdessä meikkikuvassa hiukset hieman vilahtavat. Silmissä Sensain tussia ja oletettavasti darkhorsea Naked-paletista. Ripsivärikin unohtunut, hupsis. Meikkikuvien ottaminen on muuten hyödyllistä. Tästäkin kuvasta tajusin, että kulmat on pääseet turhan kapeiksi ja alkoi kova kasvatusprosessi. :) Peiliin on niin tottunut katselemaan, ettei kaikkea aina huomaa.

Mitä teille kuuluu?

P.S. Kun kuulin ensimmäisistä suunnitelmista blogimiitin suhteen, olin aivan innoissani. Huonolla tuurilla olimme varanneet ajankohtaan reissun Tukholmaan. No ei voi mitään, pääsisin sentään laivalle juhlimaan ja Tukholmaan shoppailemaan. Arvatkaa vaan menikö sekään putkeen? Osuimme ihan järkyttävään myrskyyn, jonka seurauksena oksensin menomatkan yönä kevyet 11 kertaa. Kun laiva saapui muutaman tunnin myöhässä Tukholmaan, olin vain niin onnellinen sen paikallaan pysymisestä, että jäin hyttiin torkkumaan. Se siitä sitten. :) Sain sentään takastulomatkalla ostettua Taxfreesta pari ihanaa meikkiä..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anonymous tiistai 13. joulukuun 2011 at 22:37

  Olinkin jo kaivannut sua! Kiva kun kirjoitit pitkästä aikaa!

  Voimia pimeyden keskelle! Kohta tulee joulukin ..ja tuo sulle toivottavasti paljon uutta kosmetiikkaa ;)

  Neiti Kameleontti

 • Reply Myy keskiviikko 14. joulukuun 2011 at 11:41

  Oi kiitos, ihana kuulla! :)

 • Reply Sonia lauantai 17. joulukuun 2011 at 00:50

  Seuraavaan miittiin sitten :)

 • Reply Myy lauantai 17. joulukuun 2011 at 01:17

  Ehdottomasti! Paitsi mun loistotuurilla se osuu tammikuun loppuun, kun makoilen auringon alla jossain ihan muualla.. :)

 • Reply Anonymous perjantai 17. helmikuun 2012 at 21:47

  Ihana meikki sulla tossa kuvassa! :) Miten oot tehny ? :o

 • Leave a Reply