Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Joik, Kasvovoiteet, Melvita

Kaksi talvi-ihon pelastavaa kasvovoidetta

Nyt kuivaihoiset kuulolle! Nämä kaksi voidetta on pelastanut mun naaman tänä talvena ja molemmat on vielä loistavasti luonnonkosmetiikkaa. Sain muuten kaikki postauksessa esiintyvät tuotteet käsiini viime elokuussa ja nyt helmikuussa ne on blogissa. Tämä ei siis ole mikään pikalinja julkisuuteen, vaan testaan kaiken huolella ajan kanssa. :)

Joik Regenerating Nightcream – Joikin pirteän keltainen yövoide tuli elokuun Jolie Boxista. Sen ohut, mutta tuhdin öljyinen koostumus ihastutti heti kättelyssä. Uudistavaa kehäkukka- ja tyrnimarjaöljyä sisältävä voide oli syksyllä nimensä mukaisesti yökäytössä, mutta talven tullen se on päätynyt kasvoilleni myös päivisin. Voide liukuu ja levittyy iholle ihan superhelposti. Tuoksu on appelsiininen ja mehukas. Ja jättipeukku tyhjiöpumppupullosta!

Melvita Nectar de Miels Ultra Nourishing Comforting Balm – Melvitalta tuli viime syksynä uusi hunajasarja, joka pohjautuu timjami-, appelsiininkukka- ja akaasialuomuhunajaan. Sarjassa on kaksi kasvovoidetta ja olen syvästi rakastunut purkissa olevaan balmiin. Se on juuri sitä mitä nimi lupaa, todella hoitava ja rauhoittava balmi. Voide tuntuu purkista ottaessa paksulta, mutta se välittömästi sulaa ihon lämmöstä. IHANA. Sarjan tuubivoide, Soothing Comforting Cream, on perinteisempi kuivan ihon päivävoide. Se on pehmoista ja täyteläistä, mutta imeytyy ihoon nopeammin ja mun pisteissä se häviää ihanasti sulavalle siskolleen. Molemmissa voiteissa on hunajainen kukkaistuoksu. En ole vieläkään ihan varma pidänkö tuoksusta, koska joku määrittelemätön asia tökkii kaikissa hunajatuoksuissa. Nectar de Miels -sarja näyttäisi olevan tässä kuussa Stockmannilla kanta-asiakastarjouksessa! Juuri sopivasti pakkaskeleihin. :)

Oletko kokeillut jotain näistä? Tai ilmianna oma talvivoidesuosikkisi, hep!

Melvitan tuotteet saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply SariBP sunnuntai 4. helmikuun 2018 at 07:33

  Kumpaakaan en ole kokeillut, vaikka tiedän kyllä merkit. Tsekkaan nämä kaksi ihan mielelläni, koska olen kuivaihoinen ja sinun blogista löytyy aina parhaimmat vinkit kuivanaamoille:) Kiitos!

  • Reply Myy sunnuntai 4. helmikuun 2018 at 22:42

   Ihana kuulla! <3

 • Reply Petra / Viilankantolupa sunnuntai 4. helmikuun 2018 at 09:24

  Joikin tuotteita käytin silloin kun ne olivat sopivasti entisellä työpaikalla myynnissä, mutta sen jälkeen en ole jotenkin etsinyt käsiini. Erityssuositus sille keltaiselle yleisbalmille, jos joskus törmäät.

  Melvita on merkkinä sellainen, jota en ilman sun suositusta kyllä ajattelisi ostavani, mutta nyt ehkä kiepautan fiilistelemässä mistä on kyse.

  Viimeajat on omalla aavikkonassulla menneet kivasti yhdistämällä vesipitoista kosteutta ohueeseen öljyyn, mutta jos yksi hätävarasuosikki pitäisi nimetä, sanoisin Egyptian Magic. Se on kaukana kosmeettisesta miellyttävyydestä, mutta pelastanut monta hätätilannetta. :)

  • Reply Myy sunnuntai 4. helmikuun 2018 at 22:47

   Keltaista yleisbalmia en ookaan testannut! Vielä muutama vuosi sitten Melvita oli mulle ihan tuntematon ja niputin sen mielessäni niihin ensimmäisen polven luonnonkosmetiikkamerkkeihin, jotka ei tosiaan juhlinut koostumuksilla. Joku aika sitten tapahtui aikamoinen kasvojenkohotus ja purkkien uusi ulkoasu (ja ne muutamat testaamani tuotteet) on ihan helmiä.
   Mä oon kanssa viime aikoina kerrostanut kosteutta ja sitten lukinnut sen öljyisellä voiteella – eli näillä tän postauksen kavereilla. Egyptian Magicia muistan hämärästi kokeilleeni joskus vuosia sitten ja mielessä on joku paha haju. Haiseeko se hassulle?

 • Reply Martina sunnuntai 4. helmikuun 2018 at 13:50

  Ihana tuo käsitatska <3 <3

  • Reply Myy sunnuntai 4. helmikuun 2018 at 22:47

   Kiitos! <3

  Leave a Reply