Minä, Reissussa

MM-tason atleetti

Blogiin iski vahinkohiljaisuus, koska arkikiireet ja viikonlopun suunnitelmat puskivat päälle. Vietin viikonlopun mitä parhaimmassa seurassa Savonlinnassa, toki tervehenkisesti MM-tasolla urheillen. Joukkueemme otti historiansa parhaimman sijoituksen ollen lauantaina lohkonsa toinen. Onneksi krapula potti tuli tasoitettua sunnuntaina, kun saimme naurettavasti pataan ensimmäisessä pudotuspelissä. Nyt on kaikki paikat ihan hajalla.

No, tämä ei olisi vielä vienyt kaikkea aikaani. Mutta matka Helsingistä Savonlinnaan kestää tovin jos toisenkin. Onneksi automatkan vierustoverini suositteli mukavaa tapaa tappaa aikaa. Latasin siis puhelimeeni sekä Candy Crush Sagan että Farm Heroes Sagan. Minullahan ei ole tapana koukuttua mihinkään urpoihin peleihin, joten nähdään.. ensi vuonna?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Liisa maanantai 18. elokuun 2014 at 09:20

    Candy Crush Saga on ihan paras! Terveisin lvl 257 ;)

    • Reply Myy maanantai 18. elokuun 2014 at 09:36

      Huh apua! Mä oon vasta 35.

    Leave a Reply