Apteekkikosmetiikka, Deodorantit, Vichy

Vichy 48Hr Anti-Perspirant Treatment

Apteekkidödöjen testailu alkoi Vichylta. Tästä on olemassa myös hajustamaton versio (valkoinen korkki), mutta itse tartuin kevyesti hajustettuun vihreäkorkkiseen. Ei tämäkään vahvasti tuoksu, mutta minun nenääni tuoksuttomat on jotenkin tunkkaisia. Ainakin loppupäivästä. Vichylta löytyy myös vielä stydimpi punakorkkinen deo ja mustiin puettu miesten deo.

Pakkaus on ihan näppärä, vaikka sitä ei voikaan seisottaa ylösalaisin. Alhaalta kapeampi pullo näyttää sopivan modernilta ja siihen mahtuu tarpeeksi iso kuula. Deo on melko voidemaisen tuntuista ja valkoista. Sotkee tummia vaatteita hieman, mutta ei ihan niin pahasti kuin pelkäsin.

Noin muuten deo toimi hyvin, ehkä liiankin hyvin. En itse hikoile mitenkään erityisen paljoa. Huonommalla tuotteella kainalot saattaa kostua ja tuoksua loppupäivästä tunkkaiselle, mutta varsinaisia hikoiluongelmia minulla ei ole. Miksi sitten ostin voimakkaaseen hikoiluun tarkoitetun dödön? En tiedä. Ehkä väliin osui yksi huonompi päivä..

Kuten pakkaus lupaa, tämä on tehokas. Herkähköt kainaloni ei ärtyneet käytön aikana, mutta kyllä tämä välillä hieman kutitteli. Jos tarvitset enemmän tehoa, niin kannattaa kokeilla! Minä tartun hieman miedompaan seuraavaksi. :)

INCI.

50ml roll-on pullo maksaa reilut 13 euroa. Apteekeista.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Flicka maanantai 18. maaliskuun 2013 at 15:10

  Juuri viikko sitten ostin onnellisena lentokentän tax freestä uuden Clarinsin kun se on vaan niin maailman paras deo minulle.
  Mutta onhan se hurjan kallis tähänkin verrattuna vaikkei tämäkään mikään edullinen deo ole.

  Jotenkin tuo turkoosi väri luo sellaisen freesin ja raikkaan mielikuvan, johtuu varmaan Clean-tuoksujen pulloista.

  • Reply Myy maanantai 18. maaliskuun 2013 at 19:29

   Clarins on kyllä niin ihanaa!

   Totta tuo turkoosi väri. Olisin automaattisesti pulloja tutkimatta tarttunut tähän, enkä valko- tai punakorkkiseen. Ihan vaan värin luoman mielikuvan perusteella :)

  Leave a Reply