Body Shop, Silmämeikit, Suihkugeelit, Tropicai, Tuoksut, Vartalovoiteet

Hieman hankintoja

Pukki toi herkullista suihkugeeliä! Päätin syksyllä, etten saa hankkia uusia suihkugeelejä ennen kuin vanhat kolme on loppu. Sama pätee tähän, joten tämä namupala joutuu kaappiin evakkoon vielä hetkeksi. :)

Pukki toi myös strasseja! Harmi, että en ehtinyt liimailla näitä itseeni kimaltaviin Uuden Vuoden bileisiin, koska velvollisuuteni emäntänä veivät turhan paljon aikaa.

Kävin myös Body Shopin alessa. Harmikseni tavaraa oli alennettu melko suppea valikoima, etenkin meikkien suhteen. Bongasin kuitenkin tämän ihastuttavan pehmeän luomiväritrion, jossa on juuri minulle sopivat värit! Sävy on Moonlight Lustre. Pelkään vaan näitä ”rajattomia” paletteja, koska kuitenkin sotken siveltimet vääriin väreihin..

Hamstrasin myös kaksi kesän kausituoksua White Musk -sarjasta. Hot White Summer sai minut ihastumaan jo kesällä, jolloin ostin kuitenkin pelkän Body Mistin. Kohta näitä ei enää saa ja halvalla lähti, niin miksikäs ei!

Loppuneen vartalovoin tilalle tarttui Mantelivoi. Tätä minulla ei ole ikinä ollut, koska olen ollut niin ihastunut Sheaan. Tässä ei kuitenkaan ole liian tunnistettavaa hedelmätuoksua, niin toimii varmasti hyvin, vaikka onkin kevyempää tavaraa kuin Shea.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply