Aasialainen kosmetiikka, Absolution, Ekokosmetiikka, Huulivoiteet, Ihonhoito, Jolie Box, Kasvokuorinnat, Kasvovedet, L'Atelier des Delices, Seerumit, Whamisa

Toukokuun Jolie Box

Nyt voisi olla hyvä aika palata takaisin elävien kirjoihin Jolie Boxin myötä. Ja mikä boksi olikaan! Jolielaisten boksi on nyt ollut olemassa kaksi vuotta ja olen tilannut sitä tasan yhtä kauan. (Kaikki postaukset vuosien varrelta löytyy jolie box -tunnisteen takaa.) Edelleenkin joka kuukausi niin tyytyväinen siitä, että tilaus on voimassa. Eihän kaikki tuotteet tietenkään aina osu kohdilleen, mutta kokonaisuus on pysynyt todella laadukkaana ja mielenkiintoisena. Joten aion taas uusia tilaukseni, kun nykyinen puolivuotiskausi päättyi tähän boksiin. :)

Luonnonkosmetiikan suhteen olen ehdottomasti enemmän ihonhoitotyyppiä kuin meikki-ihminen, joten olin erittäin ilahtunut toukokuun boksista.

Absolution La Solution + ECLAT (15ml) – Täysikokoinen Absolutionin seerumi, uhhuh! Ilmatiiviiseen, siroon pumppupulloon pakattu ihmeaine on ohutta, iholle vaivattomasti liukuvaa ja tuoksuu herneenversoilta. Se tuntuu todella kosteuttavalta ja imeytyy loistavasti. Jolien saatteen mukaan tämä on ”ihoa kirkastava tuhkimoseerumi, joka sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja rasvahappoja, jotka uudistavat ja silottavat ihon pieniä juonteita”. Vadelmansiemenöljyä, kaktusviikunaa, pyökkiuutetta, italianolkikukkaa, rautayrttiä, oliivilehtien uutetta, sinkkiä, porkkanaa, laventelia (ei tuoksu).. Seerumi lupaa sopia kaikille ihotyypeille, mutta on ihanteellinen samealle ja väsyneelle iholle. Eli meitsi just nyt!

Pullon mukaan seerumia voi käyttää sellaisenaan voiteen alla (no, niinhän seerumeita käytetään) tai sekoittaa sitä voiteen joukkoon. Anteeksi nyt vaan, mutta kuka ihme raaskii sotkea tälläistä ihanuutta voiteeseen?! :D

Whamisa Organic Flowers Toner Refresh (näyte 20ml) & Organic Flowers Peeling Finger Mitt (näyte) – Oi ihana Whamisa <3 Boksissa oli vaihtelevasti kahta eri hoitonestettä ja kuorintalappua. Sain hoitonesteestä sekaihon version, joka ei ehkä ole paras valinta kuivalle iholleni, mutta haluan silti kokeilla tätä (ja taidankin pakata pullon mukaan Barcelonan helteisiin loppukuusta). Olen aikaisemmin testannut tonereista sen kuivimman ihon Deep Rich -version ja pidin siitä todella paljon. Näiden väliltä löytyy myös Original, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Kuorintalapuista olen kokeillut juuri näitä samoja, kuivalle iholle suunnattuja. Aivan ihania! Käyttö poikkeaa muista käyttämistäni kuorintalapuista, koska näiden nestettä ei jätetä iholle, vaan se huuhdotaan pois. Sormet pujotetaan siis lapun sisään ja sillä hierotaan hellästi puhdasta (kuivaa) ihoa. Olen itse käynyt kasvoja ja kaulaa läpi ehkä minuutin parin ajan, jonka jälkeen olen huuhtellut kasvot viileähköllä vedellä. Iho jää niiiin pehmeäksi ja heleäksi. Olisi ollut mielenkiintoista testata joku toinen kolmesta lapputyypistä (Organic Seeds sekaiholle ja laajentuneille ihohuokosille sekä Organic Fruits rasvoittuvalle iholle ja tasapainottamaan talineritystä). Tämä yksittäinpakattu lappu taitaa sujahtaa samaan reissukassiin hoitonesteen kanssa – normaalistihan laput myydään 25 kappaleen purkeissa.

Jolien valikoimista löytyy muuten myös nämä kaikki Whamisan matka- ja testikoot, joiden avulla on helppo testailla eri koostumuksia ja tehdä  vasta sitten ostopäätöksiä isommista pakkauksista. :)

L’Atelier des Délices Lip and Sensitive Areas Scrub (15ml) – Boksin viimeisenä tuotteena oli täysikokoinen huulikuorinta. Ruodin boksit tuoreeltaan läpi instastoryn puolella ja kuten siellä jo totesin, en ole oikeen huulikuorintatyyppiä. Olen se tylsä tyyppi, joka hieroo huulista riekaleet irti ihan vaan sormella tai joskus harvoin pyyhkeellä tai musliiniliinalla.. Ehkäpä nyt on hyvä hetki kokeilla oppisinko käyttämään tämmöistä! Perinteisistä sokeria, öljyä ja makuainetta -huulikuorinnoista tämä poikkeaa, koska teho perustuu mantelinkuorijauheeseen, riisipuuteriin ja sokeriruokouutteeseen.

Näytteet löytyi Madaran uudesta CC-voiteesta ja Ekopharman Vadelma-voiteesta. Huh, huomaa kyllä, että tuli taukoa bloggaamisesta, kun tekstiä syntyi kuin sieniä sateella.

Mukana oli siis kaksi täysikokoista tuotetta (seerumi, huulikuorinta), yksi matkakoko (hoitoneste) ja yksi näytekoko (kuorintalappu). Kaikki kasvojenhoitotuotteita, minä kiitän. Laskin näille arvoksi lähes 90 euroa, tässä todella saa rahoilleen vastinetta! Boksia voi tilata kolmen (noin 26€ per boksi) tai kuuden kuukauden (noin 23€ per boksi) pätkissä. Täytyy muistaa uusia oma tilaus, koska aikaisemmin siitä ei ole tullut mitään muistutusmeiliä (eli toisinsanoen, Jolie hyvä, tehkää sellainen).

Tykkäsittekö boksista?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön, kuten tähän boksitilaukseen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Theressa sunnuntai 6. toukokuun 2018 at 10:08

  Siis näitä sun Jolie Box – hehkutuksia lukiessa tulee aina fiilis, että luonnonkosmetiikka on vaan sata kertaa mielenkiintoisempaa ja ihanampaa kuin synteettinen kosmetiikka! :D Olen ainakin vielä kosmetiikan sekakäyttäjä eli löytyy synteettistä ja luonnonkosmetiikkaa sulassa sovussa, mutta olisi ihanaa, jos kaikki olisi luonnonkosmetiikkaa. Tiedä sitten, tuleeko koskaan niin käymään, mutta onneksi tää luonnonkosmebuumi on valloillaan ja uusia, kiinnostavia, innovatiivisia tuotteita putkahtelee vähän väliä. Ongelmaihon kanssa haastavinta on löytää sopivat, kestävät meikit.

  • Reply Myy sunnuntai 6. toukokuun 2018 at 11:25

   Mä sillon pari vuotta sitten päätin, että Jolie Box on mun tutustumistapa luonnonkosmetiikkaan. :) Ihonhoidossa alan olla noin 50-50 tilanteessa (luonnonkosme vs synteettinen), mutta en varmaan pääse ihan hirveesti pidemmälle, koska tykkään niin paljon korealaisesta ja siltä suunnalta Whamisa on tasan ainoa luonnonkosmetiikkamerkki. Hiusten ja meikkien suhteen mulla on edelleen joku 90% tuotteista synteettisiä, eikä se tule muuttumaan ennen kuin ekotuotteiden tuntuma pääsee samalle tasolle.

 • Reply Tyttö harmaasilmäinen sunnuntai 6. toukokuun 2018 at 22:12

  Tuo Ekopharma on kiinnostanut minua jo pidemmän aikaa, mutta ei ole vain tullut testattua. Kivan oloinen boksi!

 • Leave a Reply