Colosé, Essence, Hiukset, Ihonhoito, Käsivoiteet, L'Occitane, Luomivärit, Lush, MAC, Meikit, Seerumit, Shampoot

Kesäkuun suosikit

Kesakuun-suosikit-01

Koska olen kaiken suhteen vähän myöhässä, niin palataan kesäkuun lemppareihin. Alkukesästä kovia juttuja oli mm. palashampoo, suojakertoimellinen käsivoide sekä simppeli silmämeikki. :)

Kesakuun-suosikit-02

L’Occitane Amande Velvet Hands – Tämä pomppasi käsirasvojen top kolmoseen! (Seurana siellä on yövoiteeksi Body Shopin hamppurasva ja yleisvoiteena L’Occitanen sheavoide.) Koostumus on samalla tarpeeksi kevyt päiväkäyttöön, mutta kuitenkin kosteustehoiltaan ihan ässä. Ja isona plussana suojakerroin (SPF15), joka ei ole käsivoiteissa niin yleinen. Tästä ihana (kesä)kaveri! Vaikka rasva on osa mantelisarjaa, ei tämä tuoksu perinteiselle mantelille. Tuoksu on enemmänkin semmoinen pehmeän puuterinen, mutta kuitenkin raikas. Hyvin neutraali ja varmasti monen makuun sopiva.

Kesakuun-suosikit-03

Lush Copperhead – Tähän kiinteään shampoopalaan ihastuttiin molemmat! Kahvisen mausteiselle tuoksuva pala vaahtoaa helposti ja runsaasti. Hiuksista tulee narskuvan puhtaat, mutta takuttomalla tavalla. Hennaa ja kahvia sisältävä shampoo lupaa tuoda hiuksiin kiiltoa ja ryhtiä sekä vähentää pörröisyyttä ja takkuja. Saan tällä hyvää ilmavuutta, mutta ilman sitä hiusten leijailua, mikä yleensä tulee tuuheuttavista shampoista. Pala kannattaa säilyttää ilmavalla alustalla, koska se murtuu helposti jäädessään kosteaksi. Copperhead on periaatteessa myynnissä vain Lushin verkkokaupassa, mutta ymmärtääkseni tätä saa myös pyytämällä liikkeistä tiskin alta. (Järkyttävän ötökkäkammoisena en pidä shampoopalan matoisesta ulkonäöstä, mutta pystyn kuitenkin käyttämään sitä.)

Kesakuun-suosikit-04

Colosé Liposome Gel – Kappas, seerumi! Postasinkin Colosésta jo aikaisemmin. Ohut, lähes nestemäinen superkosteuttaja on pitänyt ihon erittäin hyvinvoivana kaikesta stressistä huolimatta. Olen käyttänyt tätä poikkeuksellisesti aamuin illoin (normaalisti mulla on aamu- ja iltaseerumit erikseen). Aamuisin sekaan päätyi muutama tippa Kiehl’sin aamuöljyä ja iltaisin pumppaus tai pari L’Occitanen sheaöljyä. Päälle ei aina tarvitse edes voidetta, joka on kuivaihoiselle aikamoinen juttu.

Kesakuun-suosikit-05

MAC Eyeshadow, satin taupe – Kevät ja kesä on ollut henkisesti todella rankka, jonka seurauksena olen myös fyysisesti aivan loppu. Voisin nukkua vaan kellon ympäri, päivästä toiseen. En kuitenkaan voi mennä meikittä töihin (tai voisin, mutten jaksa ”ootko ihan terve/kunnossa/okei” -kyselyitä), joten olen meikatessa mennyt sieltä mistä aita on matalin. Satin taupe on ollut (pää)osa meikkiä joka ikinen päivä. Se on ihan mahtava sävy, koska näyttää siltä, että olisi tehnyt jotain, vaikka oikeasti ei ole. Peukku.

Kesakuun-suosikit-06

Essence I <3 Nude Eyeshadow, crème brûlée – Parin euron luomiväri on osoittautunut mainioksi korostustuotteeksi koko kasvoille. Vetelen tätä poskipäille, kulmaluulle, otsalle, nenänvarteen, amorinkaarelle ja vähän leukaan. Plops sitä on hehkeänä! Pehmeän kermainen koostumus.

Kesakuun-suosikit-07

Tässä vielä swatchit molemmista.

Tuntuu, että kesäkuusta olisi ikuisuus, vaikka justhan se vasta oli. Nyt syksy jo kolkuttelee ovella.

Osa tuotteista saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply HeidiB maanantai 15. elokuun 2016 at 11:48

    Satin Taupe on <3 Se yksinkertaisesti toimii aina, sekä arjessa että juhlassa.

  • Leave a Reply