Bonacure, Hamstraus, Hiukset, Hoitoaineet, Ihonhoito, L'Occitane, LivBox, Lumene, Meikit, Meikkivoiteet, Muotoilutuotteet, Öljyt, Suihkugeelit, Vartalovoiteet, Vaseline

Lokakuun LivBox

Tilaukseni jäi viime kuisen bloggaajaboksin jälkeen vahingossa voimaan, joten tässä sitä taas ollaan. Mitäs lokakuun yllätysboksi piti sisällään? :)

Livbox-02

Vaseline Intensive Care Spray Moisturizer Essential Care (190ml) / Tätä olenkin jo testaillut ja postauksen voi lukea täältä. Todella kiva kesäkosteuttaja, vaikka kaakaoversio voittaa tämän keltaisen. :) (OVH 5,50€ / 190ml)

L’Occitane Amande Shower Oil (35ml) / Mantelisuihkuöljyä OOH! Rakastan suihkuöljyjä. Ihana tuoksu, vaikka en saanutkaan korkkia itse auki.. Taitaa olla sormenpäät vähän hellinä, kun pakkaset yllätti ihon. (OVH 19,50€ / 250ml)

Lumene Nude Perfection Glow Foundation (30ml) / Jesss sain vaaleimman sävyn 0! Mulla on ollut tästä testissä sävy 1, mutta se alkaa jäädä vähän tummaksi tälle talvikalmolle. Jos omaat hyväkuntoisen kuivan ihon, tykkäät tästä meikkivoiteesta. Peittokyky on hyvin kevyt, mutta iho jää aivan ihanan hehkuvaksi ja kosteaksi. Olen tykännyt levittää poikkeuksellisesti peitevoiteen (silmien ympärille) ensin ja taputella tämän meikkivoiteen päälle beauty blenderillä. Ah! (OVH 17,90€ / 30ml)

BC Bonacure Moisture Kick Beauty Balm (30ml) / Tämä ”beauty balm” on hiuksiin jätettävä hoitovoide. Huoh. En ole ehtinyt kokeilemaan, mutta aion kyllä testata mitä tekee mun sähköiselle pörhötukalle. Tuoksuu raikkaalta ja hyvältä! (OVH 12,90€ / 125ml)

BC Bonacure  Color Freeze CC Cream (30ml) / ..ja tämä ”cc cream” on lämpösuojavoide. Huoh toistamiseen. En tiedä tarvitsenko mitään erillistä lämpösuojaa, kun lähes kaikki muotoilutuotteet tuntuu sisältävän sen. Ja taitaa silläkin olla rajansa miten montaa tököttiä hiuksiin pystyy kerrostamaan. Saattanee mennä kiertoon. Tämäkin tuoksuu kyllä hyvältä. (OVH 12,90€ / 125ml)

Pepsodent White Now Gold (75ml) / Hammastahnaa. Joo. Tämä taitaa olla liian stydiä mun makuun ja olen muutenkin vannoutunut Yotuel-tyttö. Ehkäpä siippa käyttää. (OVH 4€ / 75ml)

Mukana tuli myös SkinGain-näytepussi. Se on jokin kollageenijuoma, mutta erillinen tuotekortti (saati pussi itse) ei kerro mitä tämä varsinaisesti sisältää. Sekoitetaan veteen ja juodaan. Joo, KVG lisätietoa, mutta kyllä mielestäni tälläisen syötävän (juotavan) tuotteen tarkka sisältö pitäisi olla mukana.

Mitä tykkäsitte boksista? :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mari torstai 8. lokakuun 2015 at 22:35

  Tykkäsin. Mulla oli tosin saman merkin shampoo ja hoitoaine. Ja meikkivoiteesta 01 eli just oikee. Vielä yksi boxi tulossa.

  • Reply Myy lauantai 10. lokakuun 2015 at 23:46

   Mä just mietin, että taidan myös antaa vielä marraskuun boksin tulla.. :)

 • Reply Sissi perjantai 9. lokakuun 2015 at 00:02

  Ei tää nyt pöllömpi boksi ollut, aika käyttökelpoista tavaraa. Paras oli meikkivoide, sävykin mulle nappiin:) Mä en myöskään saa noiden L’Occitanen pulloje korkkeja auki joten siinä olisi vähän tuotekehiteltävää. Samaa epätoimivaa ratkaisua käytetään täysikokoisissakin pakkauksissa ja välillä keittää niin, että tekisi mieli oikein postata aiheesta. Tosin paljon pahempiakin tapauksia tulee jatkuvasti vastaan kuin L’Occitane on.

  • Reply Myy lauantai 10. lokakuun 2015 at 23:47

   Ai apua mä luulin tätä vain näytekoon korkiksi! Oon pulassa.

  Leave a Reply