OPI, Orly

BLING BLING

Kun uutta vuotta juhlii teemalla Studio 54, ei kimallusta voi olla liikaa!

Pohjana 2x OPI Nail Envy Dry & Brittle, koko kynnellä 3x OPI And This Little Piggy…, tyvessä 2x Orly VIP, kärjessä 2x Orly Tiara. Kuivatettu ja suojattu Poshella.

Vasemmalta Orlyn VIP, Orlyn Tiara ja OPIn And This Little Piggy…


Oli muuten tosi hauska poistaa kynsistä, eh. Nauratti ihan.

Asuna toimi täydellisesti kynsien väriin sointunut paljettimekko.

Silmät meikkasin kuvassa näkyvällä NYXin Cream Glitter -paletilla. Oli ensimmäinen kerta ja en voi suositella tämän hankkimista. Värit eivät ole yhtään niin voimakkaita kuin rasia antaa ymmärtää ja näitä ei saa levitettyä millään siveltimellä. Oli pakko hangata sormella, jotta sai irti paletista. Toisaalta sen jälkeen sulivatkin hieman liian helposti sormeen ja kaikkialle muualle. Paakkuuntuivat luomella pohjustuksesta huolimatta ja glittereitä varisi, vaikka tämä on voidemaista! No, ei olisi saanut muutaman dollarin hinnalla olettaa parempaa. :) Meikki kuitenkin epäonnistui sen verran, että en sitä kuvannut.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply .Nekku. tiistai 5. tammikuun 2010 at 09:04

  Minua vähän arvelutti tuo koko cream + glitter -konsepti, sen vuoksi kyselin silloin. Pitänee pysytellä perinteisissä irtoglittereissä, niin ei tule ylläreitä…

  Kynnet ovat ihanat, samoin tuo mekko, olen kuolannut sitä jo jonkin aikaa. Katsotaan, jos alessa tärppäisi. :)

 • Reply Lucy tiistai 5. tammikuun 2010 at 11:28

  uuh, mitkä kynnet!

 • Reply kiukkupussi tiistai 5. tammikuun 2010 at 19:09

  Nekku: Mekko on Vilan ja ainakin Stokkalla oli alessa. :) Nappasin tämän mukaani heti, kun alehinnat oli voimassa.. Eli voi olla ettei enää ole jäljellä. Kannattaa yrittää!

 • Leave a Reply