Aasialainen kosmetiikka, Body Shop, Clarins, Dermosil, Juju Cosmetics, Kasvovedet, Öljyt, Pai Skincare, Peter Thomas Roth, Sana, Scinic, Seerumit

Janoisen ihon pelastus

Viime viikot on ollut hirveää kiirettä ja tiedän, että sama jatkuu pian. Onneksi tähän väliin ehdin hengittää viikon verran tänään alkaneella lomalla. :) Kiire, stressi ja kylmenevät ilmat saavat aikaan sen, että iho huutaa lisää hoivaa. Olen mennyt muutaman viikon iltaisin tällä kombolla ja se toimii loistavasti! Pohjalla siis kaksoispuhdistettu naama, jonka voi vielä halutessan pyyhkäistä kasvovedellä läpi.

Tarvitset geelimäisen, kosteuttavan kasvoveden. Ei alkoholia! Vaikkapa Sana Hadanomy Collagen Lotion tai Dermosil Vitamin E Facial Toning Lotion. Helpommin saatavista Body Shop Vitamin E Hydrating Toner toiminee hyvin. Myös aasialaiset hoitonesteet toimii. Sellaisia löytyy täällä myytävistä merkeistä ainakin Sensailta ja netistä tilaamalla vahtoehdot laajenee melkeen kaikkiin aasialaisiin merkkeihin. Lorauta kasvovettä hieman kämmenelle, semmoinen pähkinän tai rypäleen kokoinen läntti riippuen ihosi juoppoudesta.

Tipauta kämmenelle myös muutama pisara hyaluroonihapposeerumia. Itsellä nyt käytössä Scinic Nutri-100 Hyaluronic Acid Solution. Myös JuJu Cosmetics Hyaluronic Acid Essence on mainio, mutta geelimäisemmän koostumuksen takia sitä riittää yksi iso tippa. En oikein osaa sanoa mitä vastaavaa saisi Suomesta.

Sekaan kaksi tippaa skavalaania. Peter Thomas Roth Oiless Oil on mainio löytö! Muihin en ole törmännyt.

Ja vielä muutama tippa öljyä. Esimerkiksi Clarins Santal Face Treatment Oil tai Pai Skincare Rosehip Bioregenerate. Jos haluaa lempeämmän ei-eteerisen öljyn, niin Body Shop Vitamin E Facial Oil on hyvä.

Lopuksi hieraise kämmeniä yhteen, jotta kaikki sekoittuu. Sivele ja taputtele seos kasvoille. Lisää tarvittaessa päälle yövoide. Kuiva iho kiittää! Millaisilla cocktaileilla te hellitte ihoanne?

P.S. Arvonta päättyy illalla!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jonna H. torstai 17. lokakuun 2013 at 16:31

  Seerumit on kovassa käytössä täälläkin. Tuota Paita haluaisin minäkin kokeilla, oikeastaan koko sarjaa, sen verran kiinnostavalta se vaikuttaa!

  • Reply Myy torstai 17. lokakuun 2013 at 20:03

   Pai on minullekin vasta ihan uusi tuttavuus, kun piti ensin saada Body Shopin öljy tyhjäksi :)

 • Reply Mohn torstai 17. lokakuun 2013 at 19:10

  Minä sekoitan öljyni aloe veraan, joko geeliin tai nesteeseen. Öljyinä käytän joko skvalaania, arganöljyä tai viimeisintä megarakkausöljylöytöäni kariteöljyä. Se huomattavasti rasvaisemman ja tuhdimman tuntuista kuin nuo ensin mainitut ja myös paksumpaa koostumukseltaan. Tekee ihosta ihanan….hmm, vaikea löytää oikeaa sanaa, turpea kuulostaa kauhealta mutta kuvaa ehkä lähinnä sitä mitä yritän ajaa takaa. Pehmentää myös ihanasti.

  • Reply Myy torstai 17. lokakuun 2013 at 20:04

   Turpea <3 Tiedän tunteen, kasvot on juuri sitä esimerkiksi todella kosteuttavan kangasnaamion jälkeen! Osaatko kertoa miten kariteöljy eroaa karitevoista? Ja mistä sitä saa? :)

 • Reply Salla torstai 17. lokakuun 2013 at 21:03

  Oih, ihana vinkki! Mä olen niin kaavoihin kangistunut, etten ole tajunnut, että öljyä, seerumia ja hoitovettä voisi sekoittaa :D Kokeilen heti tänään!

  • Reply Myy torstai 17. lokakuun 2013 at 21:10

   Mä olen ihonhoidon kanssa testaillut vähän kaikkea ja kun haluaisi laittaa naamaansa liian montaa tuotetta, tuli testattua mitkä toimii sekaisin.. :) Ohuet seerumit ja hoito- tai kasvovedet saa öljyt imeytymään paljon paremmin.

 • Reply Anonymous perjantai 1. marraskuun 2013 at 23:03

  Pai on ihana! Oma ei niin kuiva ihokin rakastaa sitä! Huomaan epäpuhtauksien hälventyneen tuon käytön aloittamisen jälkeen ja ihonsävyn sitä myöden tasoittuneen, Todella ihana ja ravitse öljy joka ei kuitenkaan jätä liian tahmaista tunnetta.

  • Reply Myy perjantai 1. marraskuun 2013 at 23:27

   Ihotuntuma on ihana, mutta näin alkuun vierastan vieläkin sen voimakasta tuoksua :)

  Leave a Reply