China Glaze, Dr. Brandt, Kasvonaamiot, Kynsilakat, Muotoilutuotteet, Öljyt, Ouidad, Pai Skincare

Beautybay osa kaksi

..ja mitä kävi kesäkuussa hyvin nopeasti ensimmäisen Beautybay-tilauksen jälkeen? No alkoi alet.

Olen lukenut paljon kehuja Pain kasvojenhoitotuotteista. Etenkin tästä öljystä, jonka olen useaan otteeseen meinannut ostaa jo aikaisemmin. Pai Skincare Rosehip BioRegenerate Fruit & Seed Oil Blend (30ml / 21,10€) lähti vihdoin tilaukseen, koska sekä Body Shopin että Dermalogican öljyt olivat lopuillaan. Tai jälkimmäinen loppui jo. Öljyistä on tullut niin tiivis osa iltaista ihonhoitoa, etten osaisi olla ilmankaan.

Sen lisäksi lähdin tielle, jota olen vältellyt viimeiset neljä vuotta. Sen tien nimi on China Glaze. Hurahdin kunnolla OPI:n lakkoihin nelisen vuotta sitten ja pysyn tarkoituksella erossa muista lakkamerkeistä, koska tiesin homman lähtevän lapasesta. Vuosien myötä OPI-huuma on tasaantunut ja ehkä nykyään ostaan ostaa lakkoja hillitymmin. China Glazen lakat maksoi vain 6,80€ per 14ml, joten ostin kokeiluun viisi sävyä.

Hey Sailor – kaunis, perinteinen punainen.
Trendsetter – hyvin kummallinen likainen keltainen. Tästä tulee mun syksyn ykköslakka! 
Bend Over Backwards – oranssiin taittava punainen, jonka toivoin olevan enemmän oranssinen.
Fast Track – täydellinen hennosti kimaltava nude! En tosiaan ole nudetyyppiä, mutta tähän rakastuin.
Strawberry Fields – syötävän suloinen kesäpinkki. Päätynyt kynsille jo moneen kertaan.

Samassa järjestyksessä. Kaikki muut osuivat nappiin, mutta keskimmäinen BOB hieman mietityttää, eikä se ole päässyt vielä kynsille. Ehkä syksymmällä.

1,80 euron arvoinen ”premiere service” (eli nopeampi käsittely ja luksusnäyte) toimi viimeksi hyvin, joten päätin ottaa sen nytkin. En tosiaan tiedä mitä varastolla on tapahtunut tai mitä laatikkooni piti päätyä.. Ouidad Curl Quencher Moisturising Styling Gel (75ml) löytyi kahtena kappaleena ja Dr. Brandt Pores No More Vacuum Cleaner Blackhead Extractor (7.5g) neljänä. Terve?! Jälkimmäiset tosin vaikuttaa hieman puolityhjiltä, ehkä siksi runsaskätinen annostelu. En ole vielä kokeillut kumpaakaan.

Tällä kertaa pakettia käsiteltiin päivän pidempään (okei, alet käynnissä) ja postin kuljetettavana se matkusti kaksi viikkoa. Edellinen paketti tuli sentään viikossa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Iluna tiistai 20. elokuun 2013 at 06:03

  Ihania ostoksia! China Glazet <3 Erityisesti tuo Fast track on ihana,se on mun lempparinude :B

  • Reply Myy tiistai 20. elokuun 2013 at 21:52

   Se on mahtava sävy!

 • Reply Eiko tiistai 20. elokuun 2013 at 08:47

  BeautyBay on suosikkikauppani kosmetiikkatilauksissa. Itse en pitänyt premiere servicea (paketti lähti vuorokaudessa, mutta viipyi kuitenkin matkalla 2,5 viikkoa) tarpeellisena, sillä minua jopa ahdistaa ylenmääräiset pikkuputkilot (UDPP:n kyllä huolisin). Tilauksesi saattoi muuten viipyä matkalla senkin vuoksi, että siinä oli kynsilakkoja. Briteistä tulevat kynsilakkoja sis. paketit kuulemmma pakataan jotain vaihtoehtoista reittiä ei ns. normipostipostuksena.

  China Glaze Strawberry Fields on sellainen, jota olen katsellut jo monta kertaa. Se on jotenkin niin kesäinen ja ihana. Ihastuin kuitenkin palavasti myös Opin syksyn kokoelmaan, joten en tee mitään hätiköityä tilausta BB:hen.

  • Reply Myy tiistai 20. elokuun 2013 at 21:53

   Niinpä tietysti, kynsilakat! :)

 • Reply Kissis tiistai 20. elokuun 2013 at 08:48

  Oisin voinu myydä ton Pain öljyn sulle, omaani käytin ehkä viikon verran kunnes naama meni ihan täysin tukkoon. :( Ei sovi kyllä öljyt mun iholle ei.

  • Reply Myy tiistai 20. elokuun 2013 at 21:54

   Hitsi kun olisin tienny :)

 • Reply Riikka lauantai 24. elokuun 2013 at 22:20

  Olen tilannut BeautyBaysta kaksi kertaa premier-palvelulla ja kokemukset ovat aika samanlaisia: ensimmäisellä kerralla kaikki ok, toisella kerralla ei lainkaan näytteitä… sain tiedustelun jälkeen näytteet jälkilähetyksenä, kahta eri tuotetta 3 kpl kumpaakin. Luulin että laittoivat enemmän näytteitä koska oli tullut moka mutta ilmeisesti yleisempääkin.

  • Reply Myy sunnuntai 25. elokuun 2013 at 20:22

   Mulle on kolmas paketti matkalla, katsotaan mitä käy :D

  Leave a Reply