Ekokosmetiikka, HG, Pai Skincare, Silmänympärysvoiteet

HG: Pai Skincare Echium & Argan Gentle Eye Cream

Kävin loppusyksystä vihdoin ensimmäistä kertaa tutustumassa suloisen Candyshopin valikoimiin. Olen aikaisemmin vain kurkkinut nettikauppaan, mutta en käynyt itse liikkeessä tai tilannut mitään nettikaupasta.

Halusin ehdottomasti ostaa jotain Pailta, jonka ruusunmarjaöljyyn olen (hajua lukuunottamatta) ihastunut. Minulla oli ihan oikeasti (joojoo) tarvetta silmänympärysvoiteelle talvea varten, joten tämä oli luonnollinen valinta. Pai pyrkii olemaan markkinoiden puhtain kasvipohjainen luomusarja, jonka tuotteet sopii herkimmällekin iholle. Kuulostaa hyvältä.

Tätä sisältöä lukiessa suu leviää isoon hymyyn. Pelkäsin voiteen olevan hyvinkin tuhtia, mutta turhaan. Valkea emulsio liukuu iholle kuin unelma, eikä jää pyörimään rasvaisena muhjuna ympäri poskipäitä. Kosteuttaa todella, todella hyvin ja toimii niin meikin alla kuin öisin. Voide on käytännössä lähes tuoksuton, mikä yllätti positiivisesti. Pumppu annostelee hieman liian avokätisesti, koska noin kolmasosa painalluksesta riittää hyvin molempiin silmiin. Vajaiden pumppausten seurauksena voidetta tietysti kuivuu pumppuun. Annoin tämän anteeksi ja voide pääsi siitä huolimatta HG-listalle, koska sisältö ja tuntuma on niin hyvä.

Silmänympärysvoide on kehitetty ja valmistettu Pain omalla tehtaalla Briteissä – niin kuin muutkin sarjan tuotteet. Muutama sertifikaattikin löytyy. Voide on ollut riittoisaa. Olen käyttänyt kerran päivässä noin viiden kuukauden ajan ja silti sisällöstä on kolmannes jäljellä. Pullosta näkee onneksi valoa vasten läpi, koska muuten tyhjiöpumpuista on hankala päätellä missä mennään.

Korkista löytyy eräkoodi ja parasta ennen -päiväys.

Huippu! Suosittelen! 15ml maksoi 34€. Nyt linkkiä etsiessäni huomasin pakkauskoon kutistuneen.

Pyörittelin kädessäni pitkään myös Pain kasvovettä, jota en sitten kuitenkaan uskaltanut ostaa. Se haisi sen verran.. no, luonnonkosmetiikalle, etten uskonut pystyväni käyttämään sitä. Minä ja raaka-aineiset ekotuoksut ei tulla toimeen keskenämme.

Bloggaaja taisi saada bloginsa takia tuotteesta 15% alennusta. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jonna H. torstai 22. toukokuun 2014 at 13:56

    Kuullostaa tosi kivalta tuotteelta. Pakkaus on ihan unelma ”raahata” mukana, joskus aina ihmettelen, miten kömpelöihin purnukoihin 15 ml:ä tuotetta osataan pakata. :D

    • Reply Myy torstai 22. toukokuun 2014 at 21:55

      Voi kun saisi kaiken yhtä kätevissä pakkauksissa! :)

    Leave a Reply