Minä

Matkaan!

Tämän ilmestyessä minun pitäisi istua jo koneessa matkalla välimerelle. :) Tätä on taas kaivattu, viikko paratiisissa!

Maa on toki eri kuin viime syyskuussa, mutta toivottavasti hotelli on taas yhtä onnistunut valinta ja emme näänny heinäkuun helteisiin. Hieman pihalla voi mennä tämä ensimmäinen päivä, kun kentälläkin on pitänyt olla aamuneljältä..

Olen ajastanut muutamia postauksia ja läppäri lähtee mukaan (saa musiikkia huoneeseen), mutta älkää ihmetelkö, jos kommenttien julkaisemisessa kestää. :) Ainakaan viimeksi ei langaton netti kovin hyvin toiminut..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hannukkaz maanantai 19. heinäkuun 2010 at 17:21

    Aika moni lähtee kaukomaille nytten, itsekin lähden lomamatkalle tuossa kohta! Pidä hauskaa :D

    PS. Ihania kuvia!

  • Leave a Reply