Messut

I love me

Tänään messuilemaan! En ole kertaakaan aikaisemmin päässyt kauneusmessuille, kun ne on aina ollut päällekäin työkiireiden tai muiden pakollisten menojen kanssa. Nyt saa messuneitsyys kyytiä. Aion pyöriä paikalla ainakin tänään ja mahdollisesti myös huomenna, jos vain jaksan vielä tohottaa menemään (toinen antibioottikuuri pöpöä vastaan alkoi eilen).

Vähän harmitti, että terveys & kauneus -luentosaliksi nimetyssä paikassa on koko viikonlopun aikana vain yksi kosmetiikka-aiheinen luento. Tämä kosmetiikan turvallisuutta käsittelevä luento on perjantaina kello 14, joten sen aion mennä kuuntelemaan. Perjantaina kisataan kynsi- ja ripsimuotoilun SM. Saa nähdä miten se on toteutettu, että me pällistelijät päästään ihailemaan pikkutarkkaa työtä. Samana päivänä kisattava karvanpoiston SM aiheutti lähinnä hihityskohtauksen. Sen sijaan lauantaina oleva bodypaintingin SM olisi todella mielenkiintoista seurattavaa!

Mitäs vielä? Dermalogican osastolla voisi käydä ilmaisessa ihoanalyysissa. Biozellin osastolta saa pikakampauksia. Face Helsingin osastolta saa myös pikakampauksia, sekä -manikyyrejä ja käsihoitoja. Ja tietysti Mariela Sarkima Beautyn superhyperduper-osasto! Ja kaikki muut tsiljoona osastoa.

Paitsi että mä taidan vaan seurata Ilonaa kuin kiltti koira. :*

Yritin muuten ladata tähän kuvaksi messujen logon, mutta blogger ei sitä hyväksynyt. Hurraa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply