Aasialainen kosmetiikka, C+M, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Kosé, L'Oreal, Sana, Sasa, Sensai, Shampoot

Kevään ostoksia

Palataan vielä ajassa taaksepäin. Olin suunnitellut tekeväni perinteisesti eli skippaisin kaikki muut hömpötykset ja tuhlaisin rahani HP:lla. Homma kaatui siihen, että kunnon flunssa hyökkäsi kimppuuni heti alkuunsa. Saldo jäi pieneksi.

Ehdin ostaa Sensain Silk Emulsion (Super Moist) ja jättipullon L’Orealin hopeashampoota, josta pienempi pullo loppuu ihan justiinsa. Olin ajatellut testaavani seuraavaksi Paul Mitchellin hopeashampoota, mutta edullista pumppupulloa ei voinut vastustaa! Testaan muita merkkejä sitten.. ensi vuonna. ;)

Päädyin sairastaessani lohduttamaan itseäni verkkokaupoissa, koska missasin törsäilyt kaupassa. Kuinka yllättävää. Ensimmäinen ”ostosreissu” suuntautui Sasaan.

– C+M 24H Super Hydrating UV Brightening Gel Cream, $6.40 (45ml). Pääsee jemmaan odottamaan Aquamoist Creamin loppumista, koska haluan kokeilla muitakin superkosteuttavia gelcream-koostumuksen omaavia voiteita.
– Sana Uruoitashi Moisture Mist, $7.60 (50ml). Minähän en jätä kehuttua kasvosuihketta testaamatta! Vielä tässä kuussa tulossa kasvosuihkepostausta, lupasinhan aikoja sitten kertoa myös Dermosilin suihkeesta..
– Kosé Clearturn Deep Moist Essence in Cotton, $7.60 (56pcs). Nämä olivat ajatuksena niin outoja, että pakko kokeilla. Paketin kuva jää piiloon, mutta rasia sisältää neliskulmaisia ohuita lappuja, joita asetellaan kasvojen pesun jälkeen iholle ja annetaan olla 5min, jolloin iho imee kosteuttavan nesteen (millä tätä kutsuisi, kun ei tämä seerumiakaan ole?) itseensä. Kaikkea ne keksii.
– Kosé Softymo Softy Nose Clean Pack, $5.10 (10pcs). Perinteisiä mustapäälaastareita! En ole löytänyt sellasia Suomesta pitkään aikaan. Nämä ovat mustia, näkee varmasti kaiken huokosista tulevan ällön.

Ja paketin upea yllätys: Kosé Moisture Mild Lotion M (super moist), $12.20 (155ml). En olisi ikinä uskonut, että noin rumasta pakkauksesta kuoriutuu näin mielettömän upea liukuvärjätty lasipullo. Huh! Istuin pitkään vain ihastelemassa tätä. Joutuu harmikseni hetkeksi jemmaan, mutta enköhän saa tämän piakkoin käyttöön.

Toisesta ostossetistä lisää parin päivän päästä. Ja tämän setin tuotteista juttua myöhemmin. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous perjantai 11. kesäkuun 2010 at 22:56

    Hei, noi mustapäälaastarit kiinnostaa! :) olisi kiva, jos joskus tulis vähän juttua niistä ;D

  • Reply kiukkupussi lauantai 12. kesäkuun 2010 at 00:01

    Tulee kyllä, mutta menee ensi kuun puolelle! Yhden olen vasta ehtinyt testaamaan. Sattui ja toimi. ;)

  • Leave a Reply