Acorelle, Aurinkovoiteet, Doft, Ekokosmetiikka, Hiukset, Hoitoaineet, Hurraw!, Huulivoiteet, Ihonhoito, Jolie Box, Kasvojen puhdistus, Neal's Yard Remedies, Öljyt, Saippuat, Unique Haircare, Velea

Heinäkuun Jolie Box

Jolie-Box-Heinakuu-01

Sain heinäkuun Jolie Boxin vihdoin käsiini eilen illalla, mutta oli jo liian pimeää kuvaamista ajatellen. Onneksi oli sopivasti vapaapäivä tänään! :)

Jolie-Box-Heinakuu-02

Heinäkuun boksi on tosiaan toinen laatuaan. Kesäkuussa ilmestynyt ensimmäinen boksi oli ihana kokonaisuus, mutta yltäisikö tämä samaan? Kookasta laatikkoa avatessa nenään tulvahti voimakas, miellyttävä pihkan tuoksu (joka sitten paljastui ihan muuksi).

Jolie-Box-Heinakuu-04

Unique Haircare Leave-in-Conditioner (150ml) – Hiuksiin jätettävä, suihkutettava hoitoaine lupaa ravita, kosteuttaa, suojata lämpökäsittelyltä, helpottaa kammattavuutta ja auttaa säilyttämään värin. Sokerisen mehumainen, mieto tuoksu. Kiva päästä kokeilemaan luonnonkosmetiikan hoitoainetta! Olen kokeillut Uniquelta aikaisemmin suolasuihketta (todella hyvä, mutta pumppu tukkeutuu helposti) ja shampoota (aika lirua, mutta en taida olla vaatimuksieni ekoshampoiden kohderyhmää). En löytänyt Uniquen tuotteita vielä Jolien nettikaupasta, joten ne on varmaan vasta tuloillaan. Merkin hintataso on varsin kohtuullinen, kun tuotteiden hinnat pyörii 15 euron molemmin puolin. Ja pakkaukset on tosi nättejä!

Jolie-Box-Heinakuu-03

Doft Kikatus Saippua (100g) – Pihkaisen tuoksun lähteeksi paljastui tämä helsinkiläinen saippua, jonka tuoksuna on salvia ja appelsiini. :D Että terve mun nenä. Kahden naisen firma valmistaa saippuoita käsityönä luonnon raaka-aineista. Oikein sööttiä, mutta tuoksu on turhan voimakas ja hallitseva kylppäriini. Voisin kuitenkin hyvin kuvitella mökkikäyttöön! Eri tuoksuisten saippuoiden lisäksi Doft on valmistanut Jolielle kylpypommin ja sivellinsaippuaa, jota voisin ehdottomasti kokeilla.

Jolie-Box-Heinakuu-08

Neal’s Yard Remedies Organic Facial Wipes (25kpl) – En käytä puhdistusliinoja (enää) normiarjessa, mutta reissuilla ja mökillä ne on todella käteviä. NYR:n liinat sisältävät aloe veraa ja valkoista teetä. Ne on valmistettu 100% biohajoavasta luomupuuvillasta, jei! Tuoksu on kevyesti yrttinen, mutta onneksi aika mieto. Nappaan nämä mukaan, kun lähdemme reilun viikon päästä länsi-Suomi -roadtripille.

Jolie-Box-Heinakuu-05

Velea Sponge for Facial Care – Nämä luonnonsienet kerätään Kroatiasta Adrianmeren alueelta. Silkkisen pehmeä sieni lupaa sopia kasvojen puhdistukseen, kuorintaan ja meikin poistoon. Itse aion kokeilla tätä osana kakkosvaiheen puhdistusta, samaan tyyliin kuin käytin konjac-sientä. Tämä taitaa myös olla niitä brändejä, jotka on vasta rantautumassa Jolieen, koska sientä ei kaupasta vielä löytynyt. Pieneltä kroatialaisyritykseltä näyttäisi löytyvän näiden kasvosienten lisäksi myös eri kokoisia vartalosieniä.

Jolie-Box-Heinakuu-06

Jolie-Box-Heinakuu-07

Sieni ei kyllä pääse mukaan mihinkään kauneuskilpailuun, mutta annettakoon se luonnontuotteelle anteeksi. :D Ylemmässä kuvassa sieni kuivana, alemmassa kosteana (ja vahingossa näemmä eri puoli sienestä). Koko kasvaa hitusen, mutta ei yhtä merkittävästi kuin konjac-sienellä. Kättä vasten sieni tuntui yhtä pehmoiselta kuin kilpailijansa.

Jolie-Box-Heinakuu-09

Hurraw! Papaya Pineapple Lip Balm (4.3g) – Hurraw’n vegaaniset ja raa’at huulirasvat on ihan mielettömän suosittuja, eikä ihme! Kesän uutuustuoksu on herkullinen papaija-ananas. Puikko sisältää papaijansiemenöljyä, kookosöljyä, candelillavahaa, kaakovoita ja risiiniöljyä. Namnam, nämä on ihania (ja tuoksuvaihtoehtoja on vaikka kuinka)!

Jolie-Box-Heinakuu-10

Jolie-Box-Heinakuu-11

Little Butterfly Love Eternal Baby Massage Oil (10ml) – Sitten näytekokoisiin! Merkiltä tuli pussinäyte viime kuussa ja nyt pieni pullollinen öljyä. Vauvanhierontaöljy on mielestäni melko yrttisen tuoksuista hierottavaksi vauvaan, mutta hieron sen kyllä mielelläni itseeni. Sitä suositellaankin aikuiselle vaikkapa after sun -tuotteeksi. Luomulaatuinen öljysekoitus koostuu ruusunmarjasta, kehäkukasta, aprikoosista, arganista, viinirypäleensiemenestä ja jojobasta. Myyntikoko on 50ml.

Jolie-Box-Heinakuu-12

Jolie-Box-Heinakuu-13

Acorelle Sun Gel SPF30 (5ml) – Näytekokoinen aurinkosuojageeli on mielestäni enemmänkin balmi. Aivan ihanan näköistä ja tuntuista! Keltainen geelibalmi suorastaan sulaa iholle ja levittyy ohueksi, täysin läpinäkyväksi napakaksi kerrokseksi. Hipelöintifiilis on hyvä tälläiselle aurinkovoidevihaajalle, joten todellakin kokeilen. Sisältää titaanioksidia ja karanjaöljyä (josta taitaa tulla keltainen väri). Alle suositellaan lisättäväksi normaalisti käytetyt kosteustuotteet tai ainakin seerumi. Peukku! Myyntikoko on 30ml ja samalla selvisi, että tämä itseasiassa on Sun BALM. Ha!

Jolie-Box-Heinakuu-14

Mukana tuli vielä pussinäytteitä Absolutionilta (suihkugeeli ja vartalovoide), Mossalta (bb-voide ja puhdistusmousse) sekä John Masters Organicsilta (hoitoaine). Pieni nurina Absolutionin pussinäytteiden koosta: joo, kyllä kolmemillisellä suihkugeelillä pesee itsensä, mutta sen kokoisella vartalovoiteella saa itsensä vain kiukkuiseksi ja ehkä käsivarret rasvatuksi. Ideana taitaa olla vaan päästä nuuhkimaan tuoksu ja vähän hipeltämään koostumusta. Sen sijaan hoitoainenäyte on kymmenenmillinen ja siitä käyttää kyllä pari kertaa!

Heinäkuun saldona viisi täysikokoista tuotetta, kaksi näytekokoista ja viisi pussinäytettä. Boksilla oli arvoa noin 60-70 euroa riippuen siitä mitä sieni maksaa (enkä laske mukaan pussinäytteitä, koska ne on.. pussinäytteitä). Tykkäsin ja kokonaisuus oli taas hyvin mietitty ja hallittu. Boksia voi tilata joko kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden settinä. Toivon edelleen, että jossain vaiheessa tulisi vielä mahdollisuus tilata yksittäisiä bokseja. :)

Mitä te tykkäsitte?

Porkkana

P.S. Mulla on uusi tukka! Tänä kesänä oon porkkana-persikka-appelsiini!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Laura lauantai 9. heinäkuun 2016 at 16:36

  Jolie box näyttää jo laadukkaammalta tilausboksilta, omaan makuuni Liv-box on ollut blogeista päätellen aika marketti kamaa, enkä jaksaisi ilahtua jos postiluukusta tippuu vain päivittäiskosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikassa on jo vähän arjen luksusta. Ihana hiusväri muuten :)

  • Reply Myy lauantai 9. heinäkuun 2016 at 22:45

   Joo LB alkoi kyllästyttää ainaisten markettijuttujen ja hammastahnojen takia.. :) Toivottavasti Jolie pitää tasoa yllä kuukaudesta toiseen!

 • Reply Hanna lauantai 9. heinäkuun 2016 at 16:49

  Tosi kauniin väriset hiukset! Tykkään :)

  Joo toi sieni on jopa vähän pelottava :DD

  • Reply Myy lauantai 9. heinäkuun 2016 at 22:45

   Kiitos! <3

   Testasin sientä äsken ja se tuntui tosi kivalta naamalla, mutta oli vähän hankala kädessäpidettävä. :D

 • Reply Mia lauantai 9. heinäkuun 2016 at 16:57

  Ooooooooooooooo mikä tukka ??
  Aivan ihana!
  Ja kyllä toi boksikin vaikutti hyvältä :)

  • Reply Myy lauantai 9. heinäkuun 2016 at 22:46

   Kiitos paljon! Oon itekin ihan liekeissä :D

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi lauantai 9. heinäkuun 2016 at 16:59

  Kesäkuun boxi oli ehkä hieman parempi, mutta ehdottomasti hintansa väärti tämäkin. Hiuksiin jätettävää hoitoainetta kerkesinkin tuossa jo testaamaan ja vaikuttaa oikein passelilta tuotteelta. Tarkempia ajatuksia boxista voi tsekata blogin puolelta halutessaan: http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/07/jolie-box-heinakuu.html :)

  Ihanat hiukset <3

  • Reply Myy lauantai 9. heinäkuun 2016 at 22:48

   Joo kesäkuun boksi vei mullakin snadisti voiton :)

 • Reply Charming Nails lauantai 9. heinäkuun 2016 at 17:11

  Tuo sinun tukkasi on kyllä mahtavan värinen <3 Jolie boxi vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, ehkä edellinen boxi oli enemmän wau! Mukava seurata mitä boxissa on, vielä en sorru tilaamaan koska toivon edullisempaa tilausvaihtoehtoa :)

  • Reply Myy lauantai 9. heinäkuun 2016 at 22:49

   Kiitos! Pitänee antaa Jolielle paljon palautetta, että kaivataan vaihtoehdoksi yksittäisten kuukausien tilaamisen :)

 • Reply Suvi lauantai 9. heinäkuun 2016 at 18:21

  IHANA tukka! :) <3 Oon kyllä aika kade! Kyllä näyttää Jolie-box paljon paremmalta kuin Livbox, pitänee harkita vaihtoa ;)

  • Reply Myy lauantai 9. heinäkuun 2016 at 22:50

   Jolien boksi on toki hitusen kalliimpi (tosin 6kk tilauksella vain 20 euroa kuussa), mutta on ainakin mun kohdalla pessyt Livboksin 10-0. :)

 • Reply Sissi lauantai 9. heinäkuun 2016 at 19:48

  Mieletön tukka! Onko vähän söpö toi vauvaöljypullo <3

  • Reply Myy lauantai 9. heinäkuun 2016 at 22:50

   Se on kyllä söpönen <3

 • Reply Mulan lauantai 9. heinäkuun 2016 at 21:18

  Mä tykkäsin! Tän kuun boksi oli vähän arkisempi, mutta toisaalta täyskokoisia tuotteita oli myöskin enemmän. Saatiin eri JMO:n näyte, mä sain shampoon. Nyt vähän harmittaa, kun omistan jo sen samaisen shampoon, mutta vitsit olisi ollut kiva kokeilla tota hoitsikkaa sen kanssa! Oma Jolie box syynäys tarkemmin täällä: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/07/vihdoinkin-luonnonkosmetiikan.html

  Ja aivan ihana tukka! <3 Mulla oli vähän vastaavanlainen sävy kolme vuotta, mutta olen niin laiska värjäämään hiuksia, että lopulta palasin omaan väriini. Näyttää sulla niin herkulliselta! ^^

  • Reply Myy lauantai 9. heinäkuun 2016 at 22:51

   Mäkin oikeen yllätyin täysikokoisten määrästä! Olis ollut kyl kiva, että JMO:lta olisi tullut sekä shampoo- että hoitsikkanäyte. :)

  • Reply Myy lauantai 9. heinäkuun 2016 at 22:51

   Niin joo ja katsotaan kauanko jaksan ylläpitää tätä tukkaa.. :D

 • Reply Kiki sunnuntai 10. heinäkuun 2016 at 13:31

  Upea tukka!!!!! Ite oon vielä pohtivalla kannalla ton tilaamisen suhteen koska eka boxi oli huikea mut tää toka ei jääny harmittamaan yhtään. Kolmas kerta toden sanoo?

 • Reply JonnaH. sunnuntai 10. heinäkuun 2016 at 13:37

  Kiva boxi, ei ehkä ihan niin hyvä kuin eka. Noi hiukset on ihanat!!!!

 • Leave a Reply