Alima Pure, Ekokosmetiikka, Hiukset, Hoitoaineet, Hurraw!, Huulivoiteet, Joik, Jolie Box, Kasvovoiteet, Meikit, Primerit, Rahua

Elokuun Jolie Box

Elokuun boksi ei jotenkin sykähdyttänyt avatessa. Boksin kerrotaan sisältävän kuuden tuotteen korjaussarjan täsmällisempään ihonhoitoon ja se on mun mielestä väärin, kun näistä kuudesta kaksi on pussinäytteitä ja yksi meikkituote. Varsinkin kun boksin tilaushinnat nousivat loppukeväästä, oli fiilis vähän meh.

Joik Regenrating Nightcream (50ml) – Olen kokeillut Joikilta vain vartalotuotteita, mutta tykännyt niistä todella paljon. Joikin vartalovoiteet on yksiä parhaista luonnonkosmetiikan voiteista mitä olen kokeillut. Tässä uudistavassa yövoiteessa on mm. kehäkukkaa, tyrniä ja jojobaa. Ohuehko koostumus levittyy liukkaasti, mutta on kuitenkin ihanan öljyistä. Hyvin kuivalla iholla näkisin tämän myös mainiona päivävoiteena talvisin! Mieto, appelsiininen tuoksu ja tyhjiöpumpullinen pakkaus (jesjesjes). Ensitestailujen perusteella tykkään paljon!

Rahua Voluminous Conditioner (näyte 60ml) – Rahua on JMO:n ohella ainoita luonnonkosmetikkan hiussarjoja, jotka osaan nimetä, vaikka en ole tuotteita käyttänyt. Hoitoainetta voi käyttää joko normaalisti huuhdottavana (vaikutusaika 3min) tai hiuksiin jätettävänä, kevyesti silottavana hoitovoiteena. Ihan mielenkiintoista kokeilla tälläistä kampaamotason ekohiushoitoa, vaikka tämä tuuheuttava hoitoaine tuoksuukin laventelille.. Kosteuttavassa hoitoaineessa on tuoksuna Rahuan nimikkotuoksu, palo santo (ja siitä saatekirjeessä puhutaan, joten kulmat vähän kohosi nuuhkiessa).

Hurraw! Lime Lip Balm (4.3g) – Olen käyttänyt useampaa erilaista Hurraw!’n huulivoidetta ja pitänyt niistä. Ohut, öljyinen koostumus ei paranna pahasti rohtuneita huulia, mutta on erinomainen ylläpitorasva, kun pusuttimet on suht hyvässä kunnossa. Kaikki Hurraw!’n voiteet on vegaanisia, Reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja ja raakoja eli raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 47 asteen. Öljykoostumukset vaihtelevat eri tuoksujen välillä. Hurraw!’n huulivoide tuli boksista myös vuosi sitten heinäkuussa. :)

Alima Pure Eye Primer (10ml) – Bokseissa on ollut aika paljon Aliman meikkejä. Muistan saaneeni ainakin korostuspuuterin, luomivärin ja sävyttävän huulivoiteen. Kauniita tuotteita, mutta yksikään niistä ei ole jäänyt mulla vakiokäyttöön, koska en vaan jaksa räpeltää irtomineraalien kanssa (lukuunottamatta yhtä Everyday Mineralsin pohjaa, jota käytän välillä peiteaineena tai puuterina). Tämä on ensimmäinen käsiini päätynyt luonnonkosmetikkan luomivärinpohjustaja, joten aion kyllä kokeilla sitä pelkästään uteliaisuudesta, mutta olen aika skeptinen sen toiminnasta normaalien luomivärien kanssa, kun koostumus on varmaankin optimoitu mineraaliluomiväreille. Kämmenselälle testatessa primeri tuntuu levittäessä hyvin öljyiseltä, mutta hetken taputtelun kanssa muuttuu nahkean tahmeaksi, mikä on hyvä juttu. Voide on kevyesti värillistä, mutta iholla se ei näy. Katsotaan!

Mukana oli tosiaan näytepusseina Patykan sy-voide ja Joikin seerumi, joka on kylläkin öljy.

Lopulta kuitenkin ihan kiva boksi, vaikka alkuun nyrpistytti nenää ja iso osa on Joikin voiteen ansiota. Tästä boksista löytyi siis kolme täysikokoista tuotetta (yövoide, huulivoide ja luomivärinpohjustaja), yksi näytekoko (hoitoaine) ja kaksi pussinäytettä (seerumi ja sy-voide). Laskin boksin arvoksi noin 67 euroa.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Alisa maanantai 7. elokuun 2017 at 10:21

  Miksi sä tilaat tätä boksia? Musta tuntuu, että aina, kun oon kurkkinut sun blogista näiden sisältöä, niin näähän on ihan perseestä :( Kalliita ja surkeita bokseja, näin suoraan sanottuna. Ilmeisesti kuitenkin koet saavasi rahoille vastinetta?

  • Reply Myy maanantai 7. elokuun 2017 at 11:09

   Harmi, jos sulle on tullut fiilis, että mä kokisin nämä ihan huonoiksi. Mielestäni en ole haukkunut bokseja, mutta olen huomattavasti kriittisempi kuluttaja kuin moni muu ”jee kaikki on ihanaa ja tykkään kaikesta” -bloggaaja. Tämänkin postauksen lopussa totesin boksin olleen lopulta oikeen kiva, kun tuotteisiin tutustui, vaikka ensivaikutelma ei heti sykähdyttänyt. Koen saavani rahoilleni vastinetta, koska muuten en boksia tilaisi (näin kävi esim. Livboksin kanssa pari vuotta sitten).

   • Reply Alisa tiistai 8. elokuun 2017 at 08:51

    Nyt ymmärsit väärin. En missään nimessä sanonut tai tarkoittanut, että SINÄ kokisit boksit huonoiksi, vaan MUN mielestä noi on ihan perseestä.

    • Reply Myy tiistai 8. elokuun 2017 at 10:04

     Aivan! Sorry, mun aivopieru :)

 • Reply Maria / Maria Glow -blogi maanantai 7. elokuun 2017 at 11:12

  Jään odottelemaan arivota luomivärin pohjustajasta! Se kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja vähän skeptinen olen itsekin, että noinkohan voisi toimia :)

  • Reply Myy maanantai 7. elokuun 2017 at 22:39

   Huomenna pääsee luomille asti! :)

 • Reply Mira | Blinger shimmer -blogi maanantai 7. elokuun 2017 at 15:24

  Selitettiinkö tuota hinnannousua muuten mitenkään? Itse saattaisin vanhalla hinnalla laittaa tilaukseen, mutta piheys iskee kun nykyistä hintaa katsoo..

  • Reply Myy maanantai 7. elokuun 2017 at 22:40

   Mä en muista yhtään mikä siihen oli syynä. Itse sain sillon just tehtyä puolen vuoden tilauksen vanhalla hinnalla :D

 • Reply Tuuli 💙 maanantai 7. elokuun 2017 at 20:33

  Itse testasin viime lauantaina ”kovissa olosuhteissa” eli 12 tunnin shoppailureissulla Haaparannassa Aliman primeria luomille ja täydellä luomiväri arsenaalilla. Meinasin kupsahtaa perseelleen illalla ku aloin poistaan meikkiä: luomiväri oli paikoillaan moitteettomasti, pientä varisemista oli, mutta ei kerääntymistä ”taitoksiin” tai kulumista. Tähän aikaisemmin on pystynyt vain Urban Decayn vastaava originaali :) Ikää on 40+ ja silmäluomet ovat normaalirasvaiset, ei kuivat kuitenkaan. Sanomattakin selvää, että oon tosi tyytyväinen, niin kuin koko boksiinkin 😊 Oon lukenut kaikki sun arviot tästä boxista ja mulle ei oo jääny mielikuvaa tai mutu-tuntumaa, et oisit tyytymätön bokseihin. Rehellistä ja omantunnon mukaista ja luotettavaa arviointia kylläkin 👍

  • Reply Myy maanantai 7. elokuun 2017 at 22:42

   Ihana kuulla, että se oli toiminut noin hyvin! :) Mulla oli tänään vaan rajaukset, mutta huomenna lähtee testiin. Ja kiitos <3

  Leave a Reply