Akademikliniken, Bobbi Brown, Ihonhoito, iS Clinical, Silmänympärysvoiteet

Kolme loistavaa silmänympärysvoidetta

Edellisestä kolmesta loistavasta sy-voiteesta on melkein kaksi vuotta aikaa, joten nyt olisi uuden huippukolmikon aika! Joo, hieman hidasta tämä sy-voiteiden perusteellinen testaaminen.. Nämä kolme silmänympärysvoidetta on kaikki runsaan kosteuttavia, hoitavia ja mitä parhaimpia talven tullessa.

Akademikliniken Pure Effect Eyes – Akademiklinikenin sy-voide tuli vuosi sitten elevenin joululahjassa (joka ei liity blogiin, vaan siihen, että tuhlasin sinne ihan liikaa rahaa viime vuonna) ja korkkasin sen keväällä. En olisi itse osannut tähän tarttua, koska pidän merkkiä ehkä vähän tylsänä, mutta voide osoittautui mainioksi! Koostumus on kolmikon ohuin, vaikka tämä on kuitenkin selvästi voide eikä geeli. Levittyy älyttömän helposti ja olen tykännyt voiteesta ennemmän aamukäytössä, koska kaipaan illaksi hieman paksumpaa tuntua. Silmänympärysiho jää hyvin kosteutetuksi ja ihanan kimmoisaksi.

iS Clinical Youth Eye Complex – Todella, todella tehokas tuote aikuisemmalle iholle. Sain tuotteen blogin kautta testiin viime keväänä ja se on ollut käytössä kesästä asti. Olen ihan rakastunut! Napakka balmimainen koostumus sulaa levittäessä ja tekee ihosta välittömästi paremman näköisen. Hentoiset harakanvarpaat häviää kuin itsestään – ja sen isompia ryppyjä ei mun ylihoidetuista silmäkulmista vielä löydy. Voide on ollut todella tehokas myös poistamaan turvotusta. Olin pienessä paniikissa, kun Ordinaryn kofeiiniseerumi loppui kesällä ja jännitin mitä herkästi turpoavalle sy-iholle käy, mutta Youth Eye Complex hoiti homman ihan yhtälailla. Melko hintava, mutta hyvin riittoisa.

Bobbi Brown Hydrating Eye Cream – Jos kaipaat vain ravitsevaa lisäkosteutusta, on valintasi Bobbi. Ihan älyttömän hyvä ”perustuote”, joka ei mullista maailmaa ihmeyhdisteillä, mutta kosteuttaa ja hoitaa kuivaa sy-ihoa loistavasti. Tämä ei ole mikään vesimäinen geelikosteuttaja, vaan samalla täyteläinen ja hyvin ravitseva. Notkea koostumus on helppo levittää ja se imeytyy mukavan nopeasti, mutta jättää kuitenkin selvästi hoidetun tuotetunnun jälkeensä. Itselläni tämä on toiminut hyvin niin aamuisin meikin alle kuin iltaisin. Pieni miinus (kauniista) purkista, koska olen enemmän hygieenisten pumppupullojen perään. Sopinee kaiken ikäisille, joten loistava myös nuoremmille korppuihoille. Purkki on ollut mulla käytössä viime talvesta ja onkin jo lähes tyhjä.

Voideswatchit on tietysti eri järjestyksessä, koska olin swatchannut ne paksuusjärjestyksessä (ohuemmasta tuhdimpaan), mutta en tullut ajatelleeksi, ettei purkit sovi samassa järjestyksessä kuvaan.. :)

iS Clinical saatu blogin kautta.
Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sonja/Purkkisirkus sunnuntai 4. marraskuun 2018 at 19:33

  Mä kans tykkäsin tosta Akademikliniken voiteesta! Mielenkiinnolla aina testaan uusia. Oon vähä sellanen sy-voide intoilija :D Oma suosikkini viime aikoina on ollut Cremorlabin Shadow-Off eye cream

  • Reply Myy sunnuntai 4. marraskuun 2018 at 22:36

   Sy-voiteet on kivoja testattavia! Mä en ookaan kokeillut mitään Cremorlabilta, pistän korvan taakse. :)

 • Reply Emma / WL sunnuntai 4. marraskuun 2018 at 22:33

  Mitä toi iS maksaa ? sivuilla ei ollut hintatietoja. Kuulostaa aivan hiton hyvältä, varsinkin kun mulla on ihan kunnon crow’s feet jo :D

  • Reply Myy sunnuntai 4. marraskuun 2018 at 22:34

   Mulla on muistikuva vähän päälle satasesta, mutta ei tarkkaa hintaa tiedossa.

   • Reply Emma / WL sunnuntai 4. marraskuun 2018 at 22:36

    no jotain tällaista pelkäsinkin :D

    • Reply Myy sunnuntai 4. marraskuun 2018 at 22:37

     115 euroa! Olisin tietty voinut hetken etsiä ennen kuin kommentoin. x)

  Leave a Reply