Bette Box, Deodorantit, Dermosil, Eleven Australia, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Manna Kadar, Meikit, Poskipunat, Rexona, Ziaja

Syyskuun Bette Box

Olen kevään jälkeen pitänyt taukoa Bette Boxista. Elokuun lopulla heiltä tuli kuitenkin ihan älytöntä meilispämmiä, joka ärsytti todella paljon, mutta jonkun viidennen meilin kohdalla tarjous oli niin hyvä, että sorruin tilaamaan kolmen kuukauden pätkän. Joten syksyn ajan täällä ruoditaan myös Betteä. :) Tein vain sen virheen, että oltuani alkukuusta reissussa, oli molemmat boksit odottamassa automaatissa ja avasin ne samalla kertaa. Aloitin Joliesta, joka on ihan eri hintainen ja erilaiselle kohderyhmälle suunnattu, joten eihän Bette tuntunut sen jälkeen miltään..

Ziaja Acai Berry Micellar Cleansing Face Scrub Gel (200ml) – Luin etikettiä: acai berry – joo, hyvä – micellar cleansing – jesjes miselliä – scrub gel – MEH. Tykkään misellivesistä, jotkut miselligeelitkin on ollut jepa, mutta mun iho ei kestä mekaanista hankausta. Tässä on puhdas, vähän uimahallimainen tuoksu. Veikkaan, että mies käyttää tämän ihan mielellään. Mukana oli myös näytepussi sarjan päivävoiteesta. Sokos oli hienosti suomentanut tämän misellipuhdistusgeelikuorinnaksi.

Rexona Maximum Protection Confidence (50ml) – Pahvipakkaus ennakoi jotain hienompaa putelia, mutta perinteinen Rexona-puikula sieltä paljastui. Perus arkituote, joten tulee varmasti käyttöön, jos iho vain sietää. Tämän tehon saa pakkauksen mukaan parhaiten esiin käyttämällä iltaisin – mitä en itse osaa, koska haluan pakkomielteisesti nukkumaan puhtailla, tuotteettomilla kainaloilla. :D Tämä maksaa muuten melkein kympin, ei olekaan ihan perusdödö!

Manna Kadar 3-in-1 Highlighter Uptown (3.4g) – Jotain Mannan tuotteita tuli jo keväällä, muistaakseni voidemainen korostustuote ja ripsiväri. En vieläkään tiedä kuka tyyppi on, enkä ole erityisen kiinnostunut. Tässä on kaksi eri sävyistä hohtotuotetta, toinen persikkainen ja toinen kultainen. Ajatuksena ilmeisesti on, että tämä toimii niin poskipunana, korostustuotteena kuin luomivärinä, mutta ei tälläiseen minipannuun pysty tähtäämään poskipunasiveltimellä niin ettei se nappaisi molempia sävyjä.

Eleven Australia Miracle Hair Treatment (näyte 10ml) – En ole testannut merkiltä mitään ennen, mutta tämä hoitovoide menee kokeiluun. Lupaa lisätä kiilto, pehmeyttä ja sileyttä, suojata auringolta, lämpömuotoilulta ja kloorilta sekä poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Tuoksuu etelältä ja aurinkovoiteelta eli joltain vähän kookoksiselta. Myyty!

Dermosil Lip & Cheek Colour Sweet Pink (15ml) – Oletin tämän olevan osa boksia, mutta voideposkipuna olikin extralahja uudelle tilaajalle. Tuubiin pakattuna poskipuna on helppo annostella, mutta en ole ihan varma sähäkän pinkistä sävystä. Pitänee kokeilla kasvoille :) Kämmenselälle levittyi helposti. Dermosil ottaa kyllä kokoajan askelia eteenpäin, nämä uudehkot mustat meikkipaketit on jo aika tyylikkäitä. Olen tykännyt useammista Dermosilin ihonhoitotuotteita, koska näissä on tosi hyvä hinta-laatusuhde.

Boksin kokonaisuus olisi ollut ihan jees, jos kylkiäinen olisi ollut osa varsinaista boksia. Nyt jäi vähän meh-olo, varsinkin kun olin juuri avannut ihan mielettömän Jolie Boxin. Lokakuun Bette Box lupailee upeaa meikkituotetta ja useampaa hemmottelutuotetta syksyn pimeneviin iltoihin. Saa nähdä!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön, kuten tähän boksitilaukseen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply