Absolution, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Itseruskettavat, Jolie Box, Kasvokuorinnat, Neal's Yard Remedies, Vartalokuorinnat, Zuii

Huhtikuun Jolie Box

Tuote hankittu itse.
Kaikki postauksen linkit on mainoslinkkejä.
Affitulot käytetään blogisisältöön.

Nyt täytyy hieman hämmentyneenä todeta, että ei todellakaan ollut mun boksi. Ehkä myös sen takia tämä postaus on maannut kuvien käsittelyä vaille valmiina kaksi viikkoa.. Tosin viime aikoina on tullut niin monta niin hyvin osunutta boksia, että pakkohan tämän oli jossain vaiheessa tapahtua. Olin vielä viikkoa aikaisemmin avannut ihan timanttisen Jolie Lux -boksin (tästä lisää myöhemmin), joten pudotus oli iso. Mitä boksista sitten löytyi?

Neal’s Yard Remedies Rose & Geranium Body Polish (150g) – Täysikokoinen NYRin kuorinta on joo ihan kiva, mutta rakeiset kuorinnat on yksi mua vähiten kiinnostava tuoteryhmä ihonhoidon saralla. Ensinnäkin olen jämähtänyt kuorimaan vartaloani kuivaharjalla (täällä postaus), toiseksi rakeisia kuorintatuotteita on kertynyt kaappiin ihan liikaa ja kolmanneksi on ihan rehellisesti myönnettävä, että nämä poikkeaa toisistaan yllättävän vähän. Pidän enemmän sokeri- ja suolapohjaisista vartalokuorinnoista, koska niiden kiteet sulaa kuoriessa, joten en ole koskaan ylirapsutellut ihoani. Ja ne on yleensä öljypohjaisia, joten plussana saa hoitoa. No, asiaan. Rose & Geranium Body Polish on arganpähkinänkuorta ja riisijauhetta sisältävä kuorintavoide, joka lupaa kosteuttaa shevoin sekä soija- ja kookosöljyn voimin. Tuoksu tulee ruusun, geraniumin ja ylang ylangin eteerisistä öljyistä. (Tämän kirjoittamisen ja julkaisemisen välissä luin Rouva Kameleontin kehut kuorinnasta ja käänsin heti kelkan pääni sisällä. Pakko kokeilla! Näin helppo se mieli on.)

Zuii Organic Flora Self Tanning Foam (näyte 30ml) – Innostuin tästä alkuun, koska luulin tuotteen olevan pullokoon takia vaahtomainen itseruskettava kasvoille. Oooh, nyt on jotain uutta! Mutta ei, vartalolle tämä on tarkoitettu. Mielenkiinnolla testaan silti, koska vaahtomaiset iiärrät on tehneet kaikista kauneinta jälkeä ja tosi positiivista, jos löytyisi loistava sellainen luonnonkosmetiikan puolelta. Saatekirje lupaa ”kullanhohtoista rusketusta, joka saa ihon hehkumaan”. Tästä on olemassa jopa neljää eri sävyä ja boksista tuli toisiksi vaalein eli medium. Pliis ole hyvä sävy! Täysikokoisessa pullossa on 200ml.

Aquis Hiuspanta – Hyödyllinen joo, muttamutta. Aquis on tunnettu pyyheturbaaneistaan, joihin hiukset on helppo kietaista pesun jälkeen ja jotka nopeuttavat hiusten kuivumista. Pannassa on tarrakiinnitys, joten tietyntyyppisille hiuksille se on varmaan kätevä. Itse käytän kasvoja pestessä joustavaa pantaa (Body Shop ja pupunkorvat, tietty), koska tarvitsen otsalta taaksepäin vedettävän pannan, jotta saan kaikki vauvahiukset hallintaan.

Absolution La Crème Gommante (näyte 15ml) – Tämä mekaanisen ja entsymaatisen kuorinnan yhdistävä voide on yksi Jolien suosituimmista tuotteista. Se on tullut boksista kerran aikaisemminkin – täysikokoisena, joten se oli varmaan joku Lux Box. Olen tuota edellistä tuubia käyttänyt, mutta en ole päässyt sisään tämän ihmeellisyyteen. Pelkkänä entsyymikuorintana varmaan joo, mutta negistelen rakeita kasvoillani, joten meh.

Mukana oli vielä näytepussi Patykan uuden sarjan kosteuttavasta seerumista. Olisipa tämä näyte ollut vähän isompi, koska tuote kiinnostaa kovasti.

Boksissa oli siis selkeä punainen lanka – kuorintaa, itseruskettavaa ja kesä lähestyy, joo kyllä. Jotain jäi silti puuttumaan. Ehkä olisi pelastanut, jos seeruminäyte olisi ollut edes matkakokoa. Eli mukana oli kaksi täysikokoista tuotetta (jos pannan voi laskea toiseksi), kaksi matkakokoa ja yksi pussinäyte. Laskin boksille arvoksi reilut 50 euroa. Jolie Boxia voi tilata enää kolmen kuukauden (noin 26€ per boksi) pätkässä, koska muutoksen tuulet on puhaltamassa syksyllä. Syyskuuhun asti boksi ilmestyy tuttuun tapaan, mutta sen jälkeen kuukausittaiset boksit muuttuvat sesonki- ja teemakohtaisiksi. En ole vielä ihan varma, että onko se hyvä vai huono asia. Mitä olette mieltä?

SEURAA BLOGIA: bloglovin’ / facebook / instagram / twitter / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply