Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Avène, Beauty Blender, Body Shop, Dove, Ekokosmetiikka, Herbina, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovedet, L'Atelier des Delices, Loppuneet, Mariderm, Mediheal, Misellivedet, Missha, Molton Brown, Mossa, Nu-Pore, Seerumit, Siveltimet, Suihkugeelit, Vartalokuorinnat, Vartalovoiteet

Kuukauden loppuneet

Taas kasa miniarvioita loppuneista tuotteista! Nämä on rutisteltu tyhjiksi kesäkuussa.

Nu-Pore Moisturizing Under Eye Treatment – Nämä taitaa olla iHerb-kamaa. Jättimäiset, kankaiset laput peittää koko poskipäät ja on samanlaista läpeensäkosteaa matskua kuin perus kangasnaamiot. Laput ei tunnu ”teräviltä” niin kuin jotkut geelimäiset, mutta jouduin silti ottamaan ne pois viidessä minuutissa, vaikka vaikutusaika olisi 20-30min. En tiedä miksi, mutta sy-laput alkaa mulla tosi helposti kiristää silmien alla. 3/5
L’Atelier des Delices Moisturising Fiber Mask (20g) – Pystyn sanomaan jo ottaessa naamiota pussista ulos, että tätä ei ole valmistettu Koreassa. Kangas on taiteltu oudosti ja sen istuvuus kasvoille on surkea. Kangas tulee otsalta yli, mutta ei riitä poskien sivuissa korviin asti. Silmä- ja suuaukot on liian pienet, mutta kerrankin nenän kohdalla jää kangasta yli. Kangas tulee niin lähelle silmiä, että uskallan pitää naamiota hädintuskin vartin kasvoilla. Neste tuoksuu voimakkaasti ja tunkkaisesti aprikoosilta (ja mantelilta, vaikkei sitä tässä ole). Kosteuttaa kyllä, mutta liikaa huonoja puolia ja älyttömän korkea hinta suhteutettuna parempiin korealaiskavereihin. 1/5
Mediheal Line Friends P.D.F. AC-Dressing Ampoule (27ml) – Sheet Happens -boksista tullut naamio lupaili rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Naamassa oli vähän pikkunäppyä ja rupea. Hyvin kostea kangas ja paljon hoitonestettä, mutta jämäkkä kangas pysyi hyvin ihossa kiinni. Iho oli naamioinnin jälkeen superpehmoinen ja tasavärinen. 4/5
Missha Embo Gel Mask Waterful Bomb (30g) – Mielettömän hyvältä tuntuva geelikalvonaamio. Naamio on onneksi kaksiosainen, mutta alkuun alapuoliskoa joutui pariin kertaan nostamaan, kun se kosteana lähti liukumaan alaspäin (olin itse pystyssä, kun en malttanut pötkötellä). Kosteutti todella hyvin ja matsku oli ihana. 5/5

Mariderm Kiinteyttävä Lumotippa (30ml) – En ehkä ole tarpeeksi ikääntynyt tälle seerumille, koska en niin innostunut, mutta sama on aikaisemminkin ollut jonkun toisen napakoittavan seerumin kohdalla. Kiva tuoksu! 3/5
Avène Gentle Toning Lotion (näyte 100ml) postaus – Parhaita kasvovesiä mitä olen kokeillut! Pehmoinen, rauhoittava ja kosteuttava. 5/5
Beautyblender – Taas yksi meikkimuna. Nämä kestää mulla aika tasan puoli vuotta – ihan sama kuinka paljon sientä käytti – ja alkaa sitten murenemaan. Säästäväisellä ihmisellä olisi siksi vain yksi sieni kerrallaan käytössä, mutta mä olen laiska pesijä. 5/5

Mossa Cleansing Creme-Mousse (200ml) postaus – Todella kiva putsari, josta me molemmat tykättiin (eli sopii hyvin niin kuivalle kuin sekaiholle)! En tiedä mitä nimen crememoussella on haettu, mutta tämä on hyvin liukasta geelimäistä emulsiota, joka vaahtoaa kevyesti. 4/5
Mossa Micellar Water (200ml) – Luulin, että mun Mossan testisatsin paras tuote olisi ollut tämä misellivesi, mutta se olikin huonoin. Putsaustehot ei vaan riitä, vaikka en käytä misellivettä meikin poistamiseen. (Sen huomaa, kun alkaa tulla epäpuhtauksia hiusrajaan tai kaulalle.) 2/5

Herbina Mango Spa Vartalokuorinta (150ml) postaus – Ihan kiva, mutta saisi kuoria tehokkaammin. Mies käytti loppuun, eikä mutissut mitään. 3/5 (minä) 4/5 (siippa)
The Body Shop Vanilla Chai Shower Gel (250ml) – Viime talven kausituoksu oli herkullinen, mutta pullon loppupuolella se alkoi vähän tökkiä. Tosi riittoisa, niin kuin kaikki TBS:n suihkarit taitaa olla! 4/5
Molton Brown Bushukan Body Wash (100ml) – Joulukalenterijuttuja taas. En ymmärrä Molton Brownin hypeä, koska molemmat testaamani suihkugeelit haisee hyvin miehiselle ja jättävät iholle epämiellyttävän kireän nahkeuden. Onneksi on puoliso, tuo kosmetiikan tunkio. Se ei napissut taaskaan mitään. 2/5 (minä) 4/5 (siippa)

Dove Body Milk (400ml) – Miehen käyttämä. Oikeen hyvä perusvoide, vaikka ei olekaan yhtä helppo kuin kuuluisa Vaselinen suihke. ;) Ostin toisen samanlaisen. 4/5 (siippa)
Institut Karite Extra Gentle Body Milk (250ml) – Jostain elevenin alesta napattu kivan kevyt, mutta hyvin kosteuttava voide. Peukku pumpulle! 4/5

Ihanaa viikonloppua! <3

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply SariBP lauantai 4. marraskuun 2017 at 08:53

  Mulla on käytössä Skin Republicin kollageeni silmänaluslappusia, ja niissä on sama juttu kuin sun käyttämissä Nu-Poren lappusissa: ne alkaa melko äkkiä kiristää niin, että on pakko repäistä irti muutaman minuutin päästä, vaikka ohjeissa on paljon pidempi aika. En ymmärrä miten tuote, jonka pitäisi hoitaa ihoa, tuntuukin niin epämiellyttävältä. Hmm.

 • Reply annaootmeikannut lauantai 4. marraskuun 2017 at 11:07

  Oho, tosi jännä että Mossan miselli ei saanut parempia pisteitä. Mä tykkään tosta meinaan tosi paljon! Puhdistan sillä koko meikin (yleensä kyllä tarvitsee kaksi vanulapullista) ja käytän vielä lopuksi kunnon putsaria. Mulla on jo varmaan viides pullo menossa : D

 • Reply Martina lauantai 4. marraskuun 2017 at 13:58

  ”Onneksi on puoliso, tuo kosmetiikan tunkio. Se ei napissut taaskaan mitään.” :,DDD Näin meilläkin…!

  Mulle Mossan miselliesi oli myös pettymys. Se ei kyllä puhdistanut mitään meikkiä kasvoilta :o Käytin sen loppuun muistaakseni aamuputsarina enkä valitettavasti varmaan osta enää uudestaan :/ Harmi kun diggailen Mossasta muuten tosi paljon..!

 • Reply Sirpale sunnuntai 14. tammikuun 2018 at 22:00

  Mulla toimii Mossan misellevesi mainiosti, toki meikkaan nykyään harvemmin meikkipohjia/meikkivoidetta niin ei ole tarpeen rankemmalle puhdistukselle.

 • Leave a Reply