ELF, Huulimeikit

ELF Hypershine Lip Gloss

Tämä ELFin kiilto olisi ihastuttavalta tuoksultaan ja miellyttävän rasvaisen tahmelta tunnultaan loistava, jos vain sisältäisi edes jonkun verran pigmenttiä. Kiiltoakin riittäisi! Koostumus tosiaan tuntuu paksun rasvaiselta, mutta on sen verran paksu ja tahmeahko, ettei häviä huulilta kovin nopeasti. Kiilto ei kuitenkaan ole niin tahmea, että hiukset tarttuisivat huuliin. Tuoksu (ja maku) on voimakkaan makea, hieman imelä. Enemmän toffeemainen kuin ällöttävän karkkinen.

Sivellin on tarkka ja ihan ok käyttää, vaikka pidänkin enemmän vaahtomuovisista tai samettisista (tai mitä ne nyt onkin) aplikaattoreista. Siveltimellä ei ole niin helppo laittaa kiiltoa ilman peiliä, vaikka tuote olisikin käytännössä väritön. Siveltimeen tulee kiiltoa puikon päätä kääntämällä. Ensimmäisellä käytöllä neuvottu noin kymmenen pyöräytystä oli melkoista vähättelyä, naksauttelin päätä varmaan 30-40 kertaa ennen kuin tuotetta alkoi valua siveltimeen asti.

Sävy on Flirt. Tai yrittää olla? Väritön minun mielestäni. ;) Tavaraa on puikossa hyvin vähän, mutta toisaalta hintaa on huimat £1.50. Sävyvaihtoehtoja on 11, ehkä kaikki ei ole näin vähäpigmenttisiä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mansikka maanantai 16. elokuun 2010 at 07:00

  Mulla oli näistä sävyt Sugar Plum ja Blossom. Melko vähäpigmenttisiä nekin ovat, mutta selkeästi tulee enemmän kuitenkin sävyä kuin tästä sinun Flirtistäsi (tätä sävyä muuten harkitsin itsekin, ihan kiva nähdä siis swatch, en taidakaan siis tuota ostaa).

 • Reply .Nekku. maanantai 16. elokuun 2010 at 09:15

  Minä tykkään kovasti juuri tuosta koostumuksesta, mutta maku tökkii. Makean lisäksi kiillossa on mielestäni sellainen vahamainen maku – kuin kynttilää söisi, hyh. Samanlainen on mielestäni myös Models Ownin kiilloissa, jotka nekin olisivat muuten tosi kivoja.

 • Reply kiukkupussi tiistai 17. elokuun 2010 at 21:43

  Mansikka: Juu ei kannata hankkia, jos sävyä haluaa. :)

  .Nekku.: Hih, minä en ole vahamaisuurtta huomannut. Täytyy maistella seuraavalla käyttökerralla.. :D

 • Leave a Reply