Elizabeth Arden, Silmämeikit

Räpsyttimet

Olen kokeillut lukuisia ripsivärejä. Moni on ollut ihan kiva tai ihan kauhea, hieman harvempi varsin kiva. Silti en ole löytänyt Sitä Ripsiväriä, josta ei vaihdeta pois.


Meikittöminä ripseni ovat hyvin hennot ja piikkisuorat. Taivutinta en ole käyttänyt enää vuosiin, koska eräs kaunis päivä ripseni päättivät lopettaa taipumisen. Sitä ennen taivutin ripsiäni useita vuosia, usealla eri taivuttimella ja toki kumeja vaihdellen, mutta yhtäkkiä tuli vaan stoppi. Ei taipunut niin millään, joten se siitä.


Nyt on käytössä Elisabeth Ardenin Double Density. Tämä on sen verran hyvää, että käytössä on jo toinen putkilo (ensimmäinen oli minikokoinen, mutta lasketaan nyt silti) ja kaapissa odottaa vielä kaksi putkiloa. Ai miten niin minä hamstraisin, kun halvalla saa? Tykkään tuuheasta, mutta kohtuullisen kokoisesta harjasta. Kumiharjojen kanssa en ole tullut sinuksi, koska onnistun aina tökkimään niiden terävillä harjaksilla itseäni yläsisäluomeen.


Kuvissa on käytetty juuri korkattua putkiloa, jonka massa on vielä melko litkua. Tuo silti kivasti pituutta ja tuuheutta. Yleensä pohjustan ripset Elisabeth Ardenin Lash Optimizerilla, mutta näissä ylemmissä kuvissa sitä ei ole, koska tarkoitus oli osallistua ripsimissikisoihin, joissa pohjustaminen oli kiellettyä. ;) Työkiireet vei voiton, enkä edes ehtinyt siirtää kuvia koneelle ajoissa.

Otin nyt myöhemmin lisäksi vertailukuvat primerin kanssa ja ajattelin tehdä niistä oman merkinnän, mutta vertailua helpottamaan päädyin laittamaan pohjustetut ripset pohjustamattomien kanssa päällekkäin.


EA Double Density.


EA Lash Optimizer + EA Double Density.


EA Double Density.


EA Lash Optimizer + EA Double Density.


EA Double Density.


EA Lash Optimizer + EA Double Density.

Harmikseni ripsien ero ei kovin selvästi välity kuvista. Keskimmäisissä kuvissa, joissa ripset on kuvattu ylhäältä päin, huomaa eron hyvin ripsien siisteydessä. Ripsivärin levittäminen on paljon helpompaa primerin jälkeen ja se tuntuu siistivän ripsiä hiukan samalla tavalla kuin kiiltoseerumi hiuksia. Kahdesta viimeisestä kuvasta huomaa (siis sen lisäksi, että minun pitäisi opetella ottamaan kuvia) miten paljon kauniimmin ripset kaartuvat primerin kanssa. Ja niitä ei ole erikseen taivutettu!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonymous maanantai 2. marraskuun 2009 at 19:48

  Kiva on blogisi! Tykkään lukea purnukoista ja niiden käyttökokemuksista… Purnukkafriikki kun olen!t:mari

 • Reply kiukkupussi maanantai 2. marraskuun 2009 at 21:19

  Oi kiitos, Mari! :) Kokemuksia on kiva jakaa ja mikäs sen mukavampaa, jos joku niistä hyötyy.

 • Reply .Nekku. maanantai 2. marraskuun 2009 at 22:23

  Olen samaa mieltä Marin kanssa. :) Mukavaa, että kävit kommentoimassa blogini puolella, niin löysin tänne. uutta lukemista on aina kiva saada.

  Selasin tässä kirjoituksiasi ja huomasin, että olit huhuillut hoitavamman ja kosteuttavamman TIGI-hoitoaineen perään. Omasta mielestäni paras on Oatmeal & Honey. Avaa jopa vahvasti tupeeratun ja lakalla kyllästetyn hiuspehkon melkein itsestään ilman haromista. O&H on myös silikoniton ja sitä voi käyttää sekä tehohoitona että normaaliin tapaan. Suosittelen!

 • Reply kiukkupussi maanantai 2. marraskuun 2009 at 22:47

  Jes, Oatmeal & Honey kuulostaa hyvältä! Tummempaan tukkaan riitti kevyempi hoitoaine, mutta tukan muututtua vaaleaksi tarvitsee se vähän tuhdimpaa hoitoa. Kiitos! <3

  Itsekin ahkerasti metsästelen uusia blogeja luettavaksi. :)

 • Leave a Reply