Elizabeth Arden, Indelible, Silmämeikit, Tigi

Gel Eye Liners

Viisi geelilineria löytyy meikkilaatikosta tällä hetkellä. Vielä olisi tarvetta ainakin ihan perinteiselle mustalle ja parille violetille. :)

Vasemmalta Indelible Cherry Black, kuivahtanut Indelible Marcasite, Indelible Peacock, Tigi Bed Head Teals So Good sekä Elizabeth Arden Ocean Teal. Eniten näistä on käytössä ensimmäinen ja viimeinen, koska ne tuntuvat sopivan meikkiin kuin meikkiin.

Vielä ledispotin alla kuvattuna. Mitähän tuolle kuivahtaneelle Marcasitelle voisi tehdä? Jostain syystä nämä näyttää aika sinisiltä kuvissa, vaikka esimerkiksi tuo Tigi on selkeästi vihreään taittava petrooli.

Indelibleissä laatu on tasainen ja ne levittyvät nätisti. Arden tuntu aluksi niihin verrattuna oudon kovalta, mutta levittyykin todella nätisti. Eikä mene purkissa niin kaivellun näköiseksi kuin pehmeämmät Indeliblet. Tuon Tigin kanssa en oikeen tiedä mitä tekisi. Se kyllä levittyy nätisti, mutta on hieman.. kokkareinen. Tai se kuivahtaa epätasaisesti liian nopeasti. :D

Parista olen ottanut myös meikkikuvat. Kaikissa luomella NYXin Golden Pink Pearl ja ripsissä Ardenin viimeisiään vetelevä Double Density terästettynä L’Orealin Telescopicilla, joka yksinään vaan klimppaisi kaiken. Tässä rajaus Ardenin Ocean Teal.

Kuin myös Ardenia. Mun vihreät silmät näyttää ihan hullun värisiltä, kun kuva on otettu kirkkaassa auringossa. Yleensä pupilli on niin iso, ettei väriä pahemmin näy ja silmät on selkeästi vihreät. Tässä ne näyttää harmailta, joissa on hieman vaaleaa ruskeaa.

Indelible Black Cherry. Tämä kuva on loistava esimerkki siitä miksi en käytä alaripsissä ripsiväriä. Katsokaa nyt miten ne sojottavat joka suuntaan!

Jei, on mullakin kaksi silmää! Olen julkaissut niin vähän meikkikuvia, ettei kukaan ole vielä ehtinyt inisemään, kun kuvassa on vain yksi silmä, eikä mitään muuta. Nyt sekin korjattu. ;) Black Cherry myöskin. Tässäkin pupillit on vielä pienet, mutta silmät sentään näyttää vihreiltä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sagu sunnuntai 28. maaliskuun 2010 at 12:17

  Kuivahtaneen geelilinerin voi mikrottaa :) Purkki ilman kantta mikroon ihan muutamaksi sekunniksi, ja koostumuksen pitäisi olla taas parempi.

  Tuo Black Cherry on kyllä niin nätti! Multa löytyy geelilinereitä vain ne perinteiset Indeliblen ruskea ja musta.

 • Reply M sunnuntai 28. maaliskuun 2010 at 16:47

  Tosi nätit kulmat! Mistä ostit ton Black Cherryn ja paljon oli hintaa?

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 28. maaliskuun 2010 at 17:54

  Sagu: Jes, kiitos! Täytyy kokeilla. :) Black Cherry on ihana!

  M: Kiitos! Tilasin sen MAD Mineralsilta, alle $10 maksoi. :)

 • Leave a Reply