Lifestyle, Meikit

Voihan silmätulehdus

 

Silmatulehdus

Turvonnut, punainen ja kipeä silmä kruunasi tämän alkuvuoden. Hurraa! Mulla on ollut kerran aikaisemmin silmätulehdus ja siitä on kymmenisen vuotta. Toivottavasti rytmi ei tästä muutu.

Onneksi roskikseen päätyy vain ripsiväri, joka sekin oli ollut jo kolmisen kuukautta auki, niin ei harmita kovin paljoa. Olin juuri korkannut uuden geelilinerin, mutta kaukaa viisaana mimminä päättänyt käyttää sitä vain spaattelilla! Huh. Näiden lisäksi viime päivinä silmiin oli päätynyt vain yhtä kynää (sille desinfiointi + teroitus + desinfiointi) ja yhtä puuterista palettia (pintojen putsaus). Silmämeikkisiveltimet ja ripsientaivutin saa saippuapesun lisäksi dippauksen desinfiointiaineeseen. Eiköhän näillä selviä. Onneksi tähän osui myös pari vapaapäivää, niin pystyy helposti olemaan meikittä.

Jos joku kaipaa lisää vinkkejä silmätulehduksen selättämiseen, niin suosittelen lämpimästi kääntymään Viilankantoluvan puoleen. Hahah. ;)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply