Aasialainen kosmetiikka, BB-voiteet, Beauty Blender, Everyday Minerals, Meikit, Meikkivoiteet, Missha, Poskipunat, Primerit, Sensai, Siveltimet, Teeez, Zuii

Pakkaskelin meikkipohja

Helsingissä ei ole joka vuosi kovia pakkasia ja tällä kertaa ne iski ihan puskista pitkään jatkuneen plussakelin jälkeen. Muutenkin kuiva iho huutaa hoosiannaa, mutta onneksi löysin nopeasti ne parhaiten toimivat meikkipohjatuotteet.

Pakkaskelin-meikkipohjat-01

Pohjalle kosteutta! Sensain vesimäinen primeri on janoisen ihon pelastus. Neste tekee taikoja hetkessä – ja tuoksuu jumalaisen hyvältä. Pullo taitaa olla kolmas käyttämäni eli loistokamaa. Voisin kuvitella tämän sopivan hyvin myös rasvaiselle iholle, jos pakkaset saa pinnan kinnaamaan.

Zuiin kukkaisprimeri on suojaavampi ja voidemaisempi vaihtoehto Sensain kosteuspommille. Sen sisältämä ruusuvesi, kamomilla, aloe vera ja kehäkukkauute rauhoittavat ihoa. Luomuprimerin tuntu on yllättävän ”normaali”, enkä olisi sokkona tajunnut tätä silikonittomaksi. Hämmentävää! Ei tämä tietenkään samalla tavalla blurraa kuin MAC-lempparini, mutta antaa pehmoisen kosteuspohjan mihin meikkivoiteen on hyvä asettua päälle.

Pakkaskelin-meikkipohjat-02

Sensailta löytyy myös loistava kosteuttava meikkivoide – Fluid Finish. Tämän vesipitoisuus on niin korkea, ettei kannata ihan samalla sekunnilla olla juoksemassa ovesta ulos. :) Puolipeittävä meikkivoide tuntuu iholla todella hyvältä ja jättää kauniin pinnan. Huomasin vasta kuvia muokatessa, että pulloni pinta on jo fluid finish -tekstin alla. BYÄÄ!

BB-vaihtoehtona Misshan Signature Wrinkle Filler on ihan omassa luokassaan. Pullossa on kauniina kierteenä bb-voidetta ja ”filleriä”. Mikä olisi kaunis käännös? Pumppu sekoittaa voiteet osittain, mutta kunnolla ne blendautuu iholle levittäessä. Vaikka seos on tarkoitettu aikuisemmalle iholle, on koostumus loistava vähän nuoremmallekin kuivalle iholle. Tämä on ollut talven ykkösvalintani, koska iho näyttää ja tuntuu pirun hyvältä.

Pakkaskelin-meikkipohjat-04

Myös poskipunan kannattaa olla voidemainen. Teeez on enemmän sieltä liukkaan rasvaisesta päästä voidepunia. (Olenko huono bloggaaja, kun koskin punaan sormella vasta tätä postausta tehdessä ja häkellyin miten liukkaalta koostumus tuntuukin? :D) Se levittyy todella helposti sienellä taputtelemalla (niin helposti, etten ole edes muita välineitä kokeillut) ja sävy soft rose antaa sopivan hennon rusotuksen poskille. Tätä on vaikea yliannostella, joten suosittelen voideposkipunia arasteleviakin kokeilemaan. Rasian kannesta en sano mitään, mutta sisältö on loistava ja hinta kohdillaan.

Pakkaskelin-meikkipohjat-05

Niin se sieni. Levitän nämä kaikki tuotteet (Sensain primeria lukuunottamatta) Beauty Blenderillä. Kosteahko sieni tuntuu ihoa vasten hyvältä ja taputteleva liike ei nosta ihosta mitään kuivia kohtia esille. Sellainen miellyttävä hemmotteluhetki kiireisen aamun meikkaustuokiossa. Sienessä on tarpeeksi pinta-alaa, jotta samalla kertaa pystyy hyvin taputtelemaan useaa eri tuotetta peräkkäin. Monikäyttöisyyttä pystyykin ihastelemaan tässä kauniissa kuvassa likaisesta sienestä, olkaa hyvä. Päätin muuten olla jokusen viikon ilman kynsilakkaa, jotta saisin öljyttyä ja hoidettua kynsiä oikeen kunnolla. No, arvaatte varmaan miten siinä kävi? Kynnet on ihan yhtä lohkeilleet ja kuivat kuin lakkojen kanssa, mutta vaan paljon rumemmat.

Pakkaskelin-meikkipohjat-03

Varsinaisen puuteroinnin olen jättänyt kokonaan pois, mutta sipaisen nenään kevyesti Everyday Mineralsin Jojoba-pohjaa. Se auttaa pitämään meikkivoiteen paikoillaan, mutta ei varsinaisesti mattaa ihoa. Palataan tähän mineraalimeikkiin paremmin keväämmällä, kun pääsen testailemaan tätä ihon ollessa normaalitilassa. :) Parit testit ehdin tehdä joulukuussa näytepusseista ja lopputulos vakuutti.

Pakkaskelin-meikkipohjat-07

Haha, vasemmalla oleva Sensain primeri ehti kuvatessa humahtaa käsivarren ihoon lähes kokonaan. Kädellä Sensain (sävy FF202) ja Misshan (sävy 21) pohjissa on todella iso sävyero. Missha on ihooni ihan nappisävy, mutta Sensaikin blendautuu todella hyvin saaden naaman näyttämään vähän terveemmältä. Everyday Mineralsin sävy 3N häviää ihoon täysin. Olin muuten yllättynyt valitessani niinkin tumman sävyn kuin kolmosen (asteikolla 0-7), mutta en huomannut käytössä juurikaan eroa kakkossävyyn.

Zuii, kyseinen Beauty Blender, Teeez ja EM saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply JonnaH. sunnuntai 24. tammikuun 2016 at 00:02

  Olit sitten heittänyt heti kärkeen pari lemppari primeriäni, allekirjoitan molemmat. Pintakuivan ihon omaavakin kiittää noista. <3

  • Reply Myy sunnuntai 24. tammikuun 2016 at 14:54

   Meillä osuu kyllä hyvin yhteen näitä suosikkeja <3

 • Reply Satu / Ripsarit Poskilla sunnuntai 24. tammikuun 2016 at 20:51

  Sensain soothing primeri <333 Silkkaa rakkautta!

 • Leave a Reply