We Care Icon

We Care Icon

Sokos julkaisee huhtikuun puolivälissä uuden värikosmetiikkasarjan. Tuotteet ovat hajusteettomia, eivätkä ne sisällä parabeeneja, mineraaliöljyä tai lanoliinia. On kiinnitetty huomiota pakkausmateriaalin määrään ja kierrätysmuovia käytetään niin paljon kuin se on mahdollista. Kaikki tuotteet on valmistettu joko Ranskassa, Saksassa tai Italiassa, eikä niitä testata eläinkokeilla. Hinnat ovat edullisia (käsittääkseni 5-10 euron paikkeilla) ja minun silmääni pakkaukset näyttävät houkuttelevilta.

Mielestäni tämä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta? ;) Toivottavasti luomiväreissä on reilusti pigmenttiä, huulikiilloissa miellyttävä koostumus ja kynsilakoissa kivoja värejä. Kierrän yleensä Sokoksen kaukaa (älkää kysykö, en vain tykkää), mutta tämä kiinnostaa!

Kuva lainattu.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nonnu perjantai 9. huhtikuun 2010 at 07:42

  Mun silmään osui myös tämä sarja Sokoksen mainoslehdestä! Houkuttaisi kokeilla ainakin jotain tuotetta, koska hintakaan ei ole paha :)

 • Reply Anonymous perjantai 9. huhtikuun 2010 at 08:43

  Juu, kyllä ainakin luomivärit ja kajal-kynät kiinnostaa! Hieno homma, täytyy seurailla…
  Ansku

 • Reply Ruu perjantai 9. huhtikuun 2010 at 09:20

  voi mä odotan noita kanssa, ja toivon ettei tuu pettymystä :)

 • Reply norppa perjantai 9. huhtikuun 2010 at 12:13

  Nää kiinnostaa mua kans! Onneksi en voi ihan tuosta vain mennä Sokokselle, koska lähimmälle on n. 30 km. Mutta kunhan nää tulee myyntiin, pitää tehdä asiaa naapurikaupunkiin ;) Oikeesti en ees tarvi meikkejä, mutta pakko päästä aina uusia hipeltämään.

 • Leave a Reply