Essie, Orly

Päivän piristys

Kylmyys iskee salakavalasti ja on taas se aika vuodesta, kun kotona ei voi jäätävien lattioiden takia kulkea paljain varpain. Jalat peittyvät sukkiin lähes vuorokauden ympäri, joten voi huoletta hullutella kynsilakoilla! Olen niitä ihmisiä, joiden mielestä rintaliivien täytyy sopia pikkuhousuihin ja sama pätee myös sormen- sekä varpaankynsiin. Täysin yksi yhteen ei kummankaan tarvitse olla, mutta samaa väriä, sävymaailmaa, tyyliä tai koristelua on oltava. Nyt kukaan ei kuitenkaan kuukausiin näe varpaitani – hyvä että edes itse näen – joten voi leikkiä miten lystää!


Pohjustus Orlyn Calcium Shieldillä. Huomaa suloiset Essien varvaspidikkeet. ;) Tiedän, että oikesti niitä pitäisi kutsua vaikkapa erottelijoiksi, mutta se kuulostaa niin inhalta sanalta. Eikä tarvitse huomata surkeassa kunnossa olevia kynsiä. Molempiin isovarpaan kynsiin on ilmestynyt mystinen halkeama keskelle kynttä. En muista kenenkään hyppineen molempien varpaideni päällä, joten ainoa mahdollinen syy voi olla kapeakärkiset korkkarit, joita olen viime aikoina käyttänyt paljon töissä. Vai vaiko?


Yksi kerros Essien Can’t Film Festia. Selittely yhdestä kerroksesta on turhaa, mutta kello oli oikeasti miljoona liikaa!

Olisiko tässä pohja ensimmäiselle Konad-yritykselle?


..ei ehkä sittenkään. En malttanut hillitä itseäni: päällä kerros Orlyn VIP:a. Ai että on söpö! Tämä vaaleanpunainen glitterlakka on niin mini, että joudun varmasti hankkimaan sitä lisää varastoon.

Kiinnitin glitterilakan vielä kerroksella Orlyn Calcium Shieldiä ja kuivatin Orlyn Flash Drylla. Jotta voisin selitellä lisää, niin minulla oli parempia kuvia toisen jalan varpaista, mutta välittömästi pikakuivattajan jälkeen kolautin yhden sen jalan kynsistä lavuaarin reunaan (älkää kysykö miten!), joten en voinut ottaa siitä viimeistä kuvaa. Ja tietysti kaikkien kuvien tulee olla aina samasta jalasta tai kädestä, elämän suuria ongelmia.. ;)

Kunhan OPIn Nail Envy alkaa tepsimään ja saan sormenkynsistäni pidemmät, niin tämä lakkaus olisi herkullinen, kun glitterillä koristelisi pelkän kärjen. Sitä odotellessa tyydyn ihastelemaan varpaitani aina kuin voin! Jäätyvät varvasparat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply