Yleinen

Hupsista

Tuli tuossa eilen illalla aluslakkaa levittäessä mieleen, että joku on nyt vialla. Selasin kalenteria ja tottahan se on, olen unohtanut varata seuraavan kynsihuollon. Edellisestä on aikaa vaatimattomasti lähes kahdeksan viikkoa. Tarkemmin miettissä olin jo viikkoja sitten viilannut lähes viisi milliä pituutta pois, mutta en näemmä tajunnut silloin tehdä mitään muuta asian eteen.

Nyt sormet ristiin, että saan ajan vielä tämän vuoden puolelle. Hävettää jo valmiiksi! Olen ollut tänä talvena jotenkin normaalia hajamielisempi.

Päälle jotain tarpeeksi tummaa ja shimmeristä peittämään raja.

Eli OPI My Private Jet, kaksi kerrosta.

Samalla tämä pullo Seche Vitea tuli tiensä päähän. Joutuu ihan liikaa kallistelemaan pulloa joka kynnen välissä, että saa siveltimeen tarpeeksi lakkaa. Hieman oli koostumus paksuuntunut, mutta lakka ei ollut vielä alkanut muodostamaan säikeitä. Onneksi jemmalaatikossa on uusi pullo odottamassa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply