OPI

OPI Suede

2x OPI Nail Envy Dry & Brittle, 2x OPI We’ll Always Have Paris Suede, 1x Poshe Topcoat.

Tämä Suede-lakka pääsi ensimmäistä kertaa testiin, vaikkakin pikakuivattajalla kiillotettuna. Levitys oli hieman haparoivaa, koska tämä huurtuu kynsille todella nopeasti. Ei kannata jäädä pohdiskelemaan mitään kesken lakkauksen! Kaksi paksua kerrosta olisi loistava, itsellä ensimmäinen jäi vähän surkeaksi. Tämä ainakin kuivuu nopeasti, joten hyvä vähän kiireisempiin lakkauksiin. :)

Olen kuullut hieman negatiivista tämän lakan pysyvyydestä ja pakkaskelien kuivattamat kynnet kaipaavat kunnollista suojaa, joten siksi päällyslakka. En ottanut kuvia mattaisista kynsistä, koska lopputulos ennen pikakuivattajaa oli hieman ruttuinen. Ensi kerralla sitten! Sävy on todella kaunis, ihan kuin tässä olisi mustaa seassa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply